GNTM: Απίστευτο ξέσπασμα κατά του Μπράτη - «Νομίζει ότι κάνει κάτι καλό βρίζοντας»!

Τους τα έχωσε κανονικά!

GNTM: Απίστευτο ξέσπασμα κατά του Μπράτη - «Νομίζει ότι κάνει κάτι καλό βρίζοντας»!

Απίστευτο ξέσπασμα κατά του Άγγελου Μπράτη έκανε ηθοποιός με αφορμή την συμπεριφορά του στο GNTM. «Νομίζει ότι κάνει κάτι καλό βρίζοντας».

O Σπύρος Μπιμπίλας, κατακεραύνωσε τον διαγωνισμό και ειδικότερα τον σχεδιαστή, καθώς όπως είπε χστην κάμερα του Happy Day πως συμπεριφέρεται άσχημα στις διαγωνιζόμενες.

«Πιο αγενές πράγμα από το να βρίζεις κοπέλες που κάτι προσπαθούν, δεν νομίζω ότι υπάρχει. Θα εθίσουν τον κόσμο στην αγένεια και στο τέλος θα είμαστε όλοι αγενείς με τους άλλους. Ο Άγγελος Μπράτης νομίζει ότι κάνει κάτι πολύ καλό βρίζοντας και κοροϊδεύοντας τα νέα παιδιά. Η αγένειά του δεν έχει προηγούμενο. Βίκυ Καγιά: Την ρώτησαν για το GNTM και το ΕΣΡ και αυτή ήταν η αντίδραση της! (Βίντεο)

Και γενικά αυτές οι εκπομπές που προσπαθούν να δείξουν στον κόσμο ότι η αγένεια είναι ωραίο πράγμα, μου προκαλούν εμετό», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

GNTM Super Spoiler: Παντρεμένη παίκτρια του GNTM χώρισε μετά την αποχώρησή της!

Super Spoiler για το GNTM: Παντρεμένη παίκτρια του GNTM χώρισε μετά την αποχώρησή της! Αντέχετε να μάθετε ποια είναι;

Την αποκάλυψη έκανε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»!

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος τόνισε πως η 21χρονη Εμμανουέλα Μάινα από την Θεσσαλονίκη, η οποία μπήκε στο GNTM παντρεμένη, αποχώρησε και ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της.

GNTM: Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε η Μαρτίνα! Το αποκάλυψε ο σύντροφός της!

Μάλιστα, την Εμμανουέλα Μάινα την παρότρυνε να μπει στο παιχνίδι ο σύζυγός της Χρήστος, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος της Ελένης Τσολάκη.

GNTM Super Spoiler: Παντρεμένη παίκτρια του GNTM χώρισε μετά την αποχώρησή της!

GNTM - spoiler: Οι κριτές την έδιωξαν άδικα από το παιχνίδι, αλλά επιστρέφει!

Οι κριτές την έδιωξαν άδικα από το παιχνίδι, αλλά εκείνη επιστρέφει ξανά και μπαίνει στο σπίτι του GNTM. Παρακάτω ακολουθεί spoiler.

Μάλιστα, ακόμη μια κοπέλα, μετά την αποχώρηση της μπαίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας, με πολλές να ξινίζουν το πρόσωπο τους.

Η συγκεκριμένη έφυγε μετά την δοκιμασία της πασαρέλας στο κτίριο πιασμένες με γάτζους. Δεν κατάφερε να την βγάλει εις πέρας με αποτέλεσμα οι κριτές να την διώξουν.

Ωστόσο, όπως φαίνεται είναι και πάλι μέσα στο παιχνίδι. Καθώς, μετά την αποχώρηση της δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στο Instagram, αντιθέτως με άλλες κοπέλες που έχουν κάνει και δημόσια δηλώσεις.

GNTM - spoiler

GNTM spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί την Δευτέρα!

Ακόμη ένα spoiler έχουμε για το GNTM. Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί την Δευτέρα από το ριάλιτι μοντέλων στο STAR.

Στην νέα δοκιμασία τα κορίτσια θα κληθούν να φωτογραφηθούν μαζί με φίδια και πολλές διαγωνιζόμενες θα τρομοκρατηθούν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ακόμη μια δοκιμασία έκανε τις παίκτριες να κλαίνε. Αποτέλεσμα δυο κοπέλες να φύγουν μετά από απόφαση και των τεσσάρων κριτών.

Στο νέο επεισόδιο, αποχωρεί ι η 25χρονη Αργυρώ Μαγγλάρη από τη Θεσσαλονίκη, αφού δεν θα έχει τα απαιτούμενα αποτελέσματα.

GNTM spoiler αποχώρηση

GNTM: Νέα καταγγελία για το bootcamp! «Δεν είχαμε ούτε νερό, ήμασταν στα όρια λιποθυμίας»!

Νέα καταγγελία μόλις έγινε γνωστή για το bootcamp του GNTM! «Δεν είχαμε ούτε νερό, ήμασταν στα όρια λιποθυμίας» αναφέρει παίκτρια!

«Στο bootcamp ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γενικά υπήρχε πολύ αδικία. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα τόσο στο μυαλό μου τόσο άγρια, να το πω έτσι. Πίστευα ότι τουλάχιστον θα υπήρχε μια ισορροπία και τα πράγματα θα είναι πιο απλά. Ήμουν πολύ μικρή, είχα αρκετά τατουάζ, οπότε περίμενα μια άλφα αντίδραση, αλλά δεν περίμενα αυτή την αντίδραση.

GNTM: Ανατροπή! Ποια κοπέλα επιστρέφει στο σπίτι;

Είχαμε έναν ψύκτη, ο οποίος δεν ήταν στην πρίζα και το θεωρώ λίγο άδικο με τόσες κάμερες, τόσα φώτα να μην είχαν μια πρίζα για να μας βάλουν να πιούμε λίγο νερό. Το φαγητό, επίσης, δεν υπήρχε, αρκετές κοπέλες ήταν στα όρια της λιποθυμίας, βάζω κι εμένα μαζί.

GNTM: Νέα καταγγελία για το bootcamp! «Δεν είχαμε ούτε νερό, ήμασταν στα όρια λιποθυμίας»!

Πιστεύω ότι σίγουρα είχαν καταλήξει οι κριτές για το ποιες θα βάλουν στο σπίτι. Η γνώμη μου είναι ότι λειτουργούν πάρα πολύ με τα μέσα. Όπως είδαμε και σε επεισόδια, κάποιοι γνωρίζονταν ήδη μεταξύ τους. Όταν κάποια κοπέλα είναι με έναν διάσημο, είναι λογικό να περάσει στην επόμενη φάση. Είναι άδικο για τις άλλες κοπέλες που ασχολούνται πρώτη φορά και θέλουν να κάνουν κάτι μέσω αυτού του παιχνιδιού, ενώ δεν έχουν γνωριμίες και δεν έχουν κάνει κάτι στο χώρο», είπε η Αλεξία Αποστολάτου στο Happy Day και την Μαρία Αντωνά!