Έλενα Ράπτη: Έσπασαν ξανά το αυτοκίνητό της!

Εικόνα σοκ από το αμάξι!

Έλενα Ράπτη: Έσπασαν ξανά το αυτοκίνητό της!

Έσπασαν ξανά το αυτοκίνητο της βουλευτού της ΝΔ, Έλενας Ράπτη. Η εικόνα του αυτοκινήτου της προκαλεί σοκ.

Για τέταρτη φορά μέσα σε τρεις μήνες δέχθηκε επίθεση η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη. Άγνωστοι στράφηκαν κατά του οχήματός της, προκαλώντας για ακόμη μία φορά εκτεταμένες ζημιές.

Το αυτοκίνητο της Έλενας Ράπτη βρισκόταν παρκαρισμένο κοντά στη Βουλή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Έλενα Ράπτη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο της μετά τον γάμο!

Φέρεται , μάλιστα, να προκάλεσε αίσθηση στις Αρχές το γεγονός ότι κανένα άλλο ΙΧ σε κοντινή απόσταση δεν είχε υποστεί ζημιά, παρά μόνο το όχημα της βουλευτού της ΝΔ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το όχημα δεν εκλάπη τίποτα.

Έλενα Ράπτη αυτοκίνητο

Πηγή: Protothema.gr

Έλενα Ράπτη: Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της! Μοιάζουν ή όχι;

Ψάξαμε και... δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της Έλενας Ράπτη! Μοιάζουν οι δυο τους ή όχι; Είναι και οι δύο ξανθιές και κούκλες!

Η όμορφη Έλενα, λίγο μετά τον πολυσυζητημένο γάμο της, πόζαρε με την αδερφή της και προκάλεσε ταραχές στο Instagram! Όπως θα δείτε στην σχετική φωτογραφία, η αδερφή της Έλενας, μοιάζει να είναι λίγο μεγαλύτερη αλλά έχει τα ίδια όμορφα χαρακτηριστικά με την πολιτικό!

Τα μάτια τους, μάλιστα είναι ολόιδια, ενώ η Άντυ Ράπτη, όπως είναι το όνομά της, έχει και το ίδιο φωτεινό χαμόγελο με την κούκλα Έλενα! «Χρόνια πολλά στην καλύτερη αδελφή του κόσμου! Στη δικη μου! ! Την Αντιγόνη!!! @andyrapti Υγεία, ευτυχια και πολλα χαμόγελα! Καλο μήνα και χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν σήμερα!» έγραψε στην λεζάντα και... τα likes έπεσαν βροχή! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Έλενα Ράπτη: Αυτοί ήταν οι κουμπάροι στον κρυφό γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα!

Στον κρυφό γάμο της Έλενας Ράπτη με τον Κίμωνα Μπάλλα αυτοί ήταν οι κουμπάροι της!

Η γνωστή πολιτικός την περασμένη Κυριακή αποκάλυψε τον μυστικό της γάμο και προκάλεσε φρενίτιδα με την είδηση!

Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού έγινε στα μέσα Μαΐου κάτω από άκρα μυστικότητα και κατάφερε να μην το μάθει κανένας, αφού το μυστήριο τελέστηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ένθετο Gala του πρώτου θέματος, οι κουμπάροι του γάμου της προέρχονταν από τον πολύ στενό κύκλο του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα ήταν η κολλητή φίλη της Έλενας Ράπτη και ένας φίλος του Κίμωνα Μπάλλα από τα παιδικά του χρόνια.

Έλενα Ράπτη: Και δεύτερη «κρυφή» εμφάνιση με τον Κίμωνα πριν τον γάμο! Μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία...

Η Έλενα Ράπτη σε μια δεύτερη «κρυφή» εμφάνιση με τον Κίμωνα πριν τον γάμο του! Μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία!

Η είδηση ότι η γνωστή πολιτικός παντρεύτηκε έσκασε σαν «βόμβα» μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αφού το ανακοίνωσε η ίδια με μια φωτογραφία από τον γάμο της χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πρόσωπο του συζύγου της.

Όπως σας έχουμε κάνει ήδη γνωστό ο σύζυγος της γνωστής πολιτικού είναι αστυνόμος Α' και έχει εργαστεί στην προσωπική φρουρά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ στη συνέχεια υπήρξε μέλος της προσωπικής της ασφάλειας.

Λίγες μόνο ώρες μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας που τους δείχνει μαζί σε δημόσια εμφάνιση στον γάμο του Σίμου Κεδίκογλου, πέρυσι τον Ιούνιο, κυκλοφόρησε ακόμη μία.

Το ένθετο «Gala» του πρώτου θέματος δημοσίευσε την δεύτερη φωτογραφία της Έλενας Ράπτη με τον Κίμωνα στην οποία η ίδια φαίνεται να φοράει ένα εντυπωσιακό midi μαύρο φόρεμα σακάκι και γόβες.

Πάντα διακριτικά πίσω της διακρίνεται ο σύζυγός της με μαύρο κοστούμι και γυαλιά αεροπόρου.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Έλενα Ράπτη: Και δεύτερη «κρυφή» εμφάνιση με τον Κίμωνα πριν τον γάμο! Μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία...