Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Μας έδειξαν την εντυπωσιακή κούνια του μικρού Αντώνη!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι με τον μπέμπη!

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Μας έδειξαν την εντυπωσιακή κούνια του μικρού Αντώνη!

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά μας έδειξαν για πρώτη φορά την εντυπωσιακή κούνια του μικρού Αντώνη που είναι τεσσάρων ετών.

Πριν από λίγους μήνες η οικογένεια τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος και χάρισαν στην κορούλα τους ένα αδερφάκι, το οποίο πήρε το όνομα του αείμνηστου τραγουδιστή.

Χθες η Νατάσα Σκαφιδά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία μας δείχνει την κούνια του μικρού Αντώνη.

Η κούνια είναι λευκή, ενώ για σεντονάκι και μαξιλάρι, έχει επιλέξει τις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου, του αγαπημένου της συνδυασμού, όπως αποκάλυψε και στην ανάρτησή της.

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά παιδιά

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Το σπίτι τους είναι "μαγευτικό"! Τρελαθήκαμε με την απίστευτη θέα από το μπαλκόνι τους!

Το σπίτι του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφιδά είναι "μαγευτικό". Με την απίστευτη θέα από το μπαλκόνι τους τρελαθήκαμε.

Το σπίτι τους είναι το καταφύγιό τους, που ηρεμούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις με τα παιδιά τους.

Στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, τόσο του Γιάννη Βαρδή, όσο και της Νατάσας Σκαφιδά, έχουμε δει διάφορα σημεία του σπιτιού τους.

Το παιδικό δωμάτιο της Κατερίνας, το εντυπωσιακό τους σαλόνι, την κουζίνα τους, την τραπεζαρία, είναι μερικά από τα σημεία του σπιτιού που μας εντυπωσίασαν, αφού είναι cozy και σικάτα. Αυτό ωστόσο, που μας τράβηξε το ενδιαφέρον είναι η θέα από το μπαλκόνι τους.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά τους!

Η Νατάσα Σκαφίδα "ανέβασε" στο instagram μία τρυφερή φωτογραφία με τον Γιάννη Βαρδή και τα παιδιά τους!

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια!

Η Νατάσα Σκαφίδα και ο Γιάννης Βαρδής είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, μετά και την έλευση του νέου μέλους στην οικογένεια!

Η σύζυγος του τραγουδιστή μάλιστα πόσταρε και μία οικογενειακή φωτογραφία στο instagram, όπου όλοι μαζί παίζουν στην παιδική χαρά!

Γιάννης Βαρδής: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του - «Δεν του το είπαμε ποτέ...»!

Δείτε τους!

Γιάννης Βαρδής: Η τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα του!

Ο Γιάννης Βαρδής δημοσίευσε ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα του!

Ο γνωστός τραγουδιστής απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Ο ίδιος μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινή του ζωή με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Γιάννης Βαρδής αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Λήμνο και απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή!

Έτσι αυτήν την φορά ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με την πρωτότοκη του κόρη, Κατερίνα και «λιώσαμε».

Στην λεζάντα της φωτογραφία έγραψε:

«Πώς να μη λιώνεις όταν σε κοιτάζει αυτό το πλασματάκι έτσι»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γιάννης Βαρδής: Η τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα του!

Γιάννης Βαρδής: Έξαλλος ο τραγουδιστής! Πρόσβαλαν την μνήμη του πατέρα του!

Πρόσβαλαν την μνήμη του πατέρα του Γιάννης Βαρδή και έγινε έξαλλος ο τραγουδιστής. Η κίνηση που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook καταγγέλλει τον διαχειριστή μιας από τις fan pages με το όνομα του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, καθώς ο λόγω διαχειριστής της σελίδας έκανε αίτημα φιλίας σε κλειστή ομάδα για φλερτ και σεξ.

undefined

«Αυτή η σελίδα που έχει το όνομα του πατέρα μου και αυτοαποκαλείται fan page του πατέρα μου, πριν λίγη ώρα έκανε αίτημα φιλίας σε κλειστή ομάδα για φλερτ και σεξ. Το θεωρώ κάτι απαράδεκτο και θα σας παρακαλέσω όλους να κάνετε αναφορά να κλείσει η σελίδα. Για τη τιμή και την υπόληψη του. Το επόμενο βήμα είναι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να μάθω ποιος είναι από πίσω. Ευχαριστώ», έγραψε ο Γιάννης Βαρδής στην ανάρτηση του.

undefined

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού τους έστειλε και προσωπικό μήνυμα γράφοντας: «Είναι δυνατόν να διαχειρίζεσαι τη σελίδα με το όνομα του πατέρα μου και να κάνει αίτημα σε κλειστή ομάδα στο fb για σχέσεις και φλερτ».

undefined