Χώρισε μετά από 10 χρόνια και «πιάστηκε» με άλλη! Στα «πατώματα» η πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Την φιλούσε και την χάιδευε στη μέση του δρόμου!

Χώρισε μετά από 10 χρόνια και «πιάστηκε» με άλλη! Στα «πατώματα» η πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Ο καλλονός χώρισε μετά από 10 χρόνια και «πιάστηκε» με άλλη! Στα «πατώματα» η πασίγνωστη τραγουδίστρια αφού αυτό δεν το περίμενε!

Και οι δυο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους επτά μόλις μήνες μετά το γάμο τους και έπειτα από 10 χρόνια σχέσης, αλλά σίγουρα δεν περίμενε ότι θα βρει την αντικαταστάτρια της τόσο γρήγορα.

Η νεαρή τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της κυκλοφόρησε γρήγορα με νέα σχέση αλλά και αυτός δεν έκατσε να σκάσει! Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον ηθοποιό Liam Hemsworth, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, σε τρυφερές στιγμές με την όμορφη Maddison Brown.

Ανατροπή με τον πιο πολυσυζητημένο χωρισμό! Είναι ξανά μαζί το ζευγάρι;

Το ζευγάρι, έχοντας καταναλώσει προηγουμένως μεγάλες ποσότητες αλκοόλ σε μπαρ, διασκέδασε σε ένα μπαρ, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό. Ο ηθοποιός δεν σταμάτησε να την φιλά με πάθος τον λαιμό αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και για το τι θα πει η Miley Cyrus μόλις το μάθει! Κουράγιο βρε Miley....

Χωρισμός έκπληξη στην showbiz! Αυτό δεν τον περιμέναμε!

Ακόμη ένας χωρισμός ήρθε στην showbiz, μόνο που αυτός ήταν έκπληξη για εμάς αφού δεν τον περιμέναμε, τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα!

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Αύγουστο και κατάφερε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να δεθεί αρκετά και να γίνει πολύ αγαπητό!

Ο λόγος για την Gigi Hadid και τον Tyler Cameron.

Χωρισμός έκπληξη στην showbiz! Αυτό δεν τον περιμέναμε!

Ο Tyler συνόδεψε την αγαπημένη του, το Σεπτέμβριο ,στην Ολλανδία στην κηδεία της γιαγιάς της.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment tonight, χώρισε πριν λίγες εβδομάδες…

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ανακοίνωσε τον χωρισμό του στον αέρα της εκπομπής - «Με την Ιλένια δεν είμαστε πλέον μαζί»!

Το αυξημένο πρόγραμμα της Gigi , λόγω της συμμετοχής σε διάφορα fashion shows εκτός Αμερικής, αλλά και η δυσκολία προσαρμογής του Tyler στη Νέα Υόρκη, φημολογείται πως ήταν οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό.

Ωστόσο, στενοί φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν πως η επανασύνδεση δεν είναι απίθανη.

Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Τους είχαμε αγαπήσει πολύ...

Οριστικός χωρισμός μόλις «έσκασε» για ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Τους είχαμε αγαπήσει πολύ αλλά πλέον οι δυο τους, δεν έχουν κανένα κοινό μέλλον!

«Έγινε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά όχι, δεν τα βρήκαμε. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τη συνειδητοποίηση ότι κάτι τελειώνει και κάτι άλλο αρχίζει. Όχι απαραίτητα ερωτικό, αλλά προχωράμε. Σε μικρότερη ηλικία μπορεί να απογοητευόμουν.

Πλέον είναι, συνειδητοποίηση… Συνειδητοποίησα ότι τελειώνει κάτι, ότι δεν ταιριάζω με έναν άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά ο Δώρος Παναγίδης για την Αθηνά Χρυσαντίδου!

Δώρος - Αθηνά σε flashback: Η τελευταία κοινή ανάρτηση γεμάτη λόγια αγάπης!

Δώρος Παναγίδης και Αθηνά Χρυσαντίδου σε flashback από τα λίγα! Έχετε δει την τελευταία κοινή ανάρτηση γεμάτη λόγια αγάπης πριν τον χωρισμό;

Mόλις, τον Ιανουάριο, ο Δώρος Παναγίδης είχε αναρτήσει στο Instagram φωτογραφία με την Αθηνά Χρυσαντίδου γράφοντας: "Το να αγαπιέσαι βαθιά από κάποιον σου δίνει δύναμη, όμως το να αγαπάς κάποιον βαθιά σου δίνει θάρρος".

Πρόκειται και για την τελευταία του ανάρτηση με την Αθηνά, αφού το ζευγάρι εδώ και καιρό απέφευγε τις κοινές φωτογραφίες... Δείτε την σχετική ανάρτηση:

O Δώρος και η Αθηνά στην τελευταία τους κοινή ανάρτηση