Λάκης Γαβαλάς: Νοικιάζει παράνομα το σπίτι του στη Μύκονο; Όλη η αλήθεια!

«Σεισμός» από την αποκάλυψη!

Λάκης Γαβαλάς: Νοικιάζει παράνομα το σπίτι του στη Μύκονο; Όλη η αλήθεια!

Νοικιάζει τελικά ο Λάκης Γαβαλάς παράνομα το σπίτι του στη Μύκονο; Όλη η αλήθεια για όλα όσα ακούγονται!

Ο ίδιος, κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε ανοιχτά! Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τον Λάκη Γαβαλά να νοικιάζει παράνομα το σπίτι του στη Μύκονο, κάτι που δεν ισχύει, όπως απαντά ο σχεδιαστής!

«Φέτος ταλαιπωρήθηκα στη Μύκονο. Είχα δύο εκκρεμότητες, το κατάστημά μου που έπρεπε να το δώσω κάπου και το σπίτι που ξαναφτιάχτηκε και το ενοικίασα. Αυτό το σπίτι ήταν εγκαταλελειμμένο, το έτρωγαν τα ποντίκια. Εγώ είχα πει σε φίλους να τους το δώσω, να το φτιάξουν και να μένουν, δεν το κάνανε.

Λάκης Γαβαλάς: "Βράζει" ο σχεδιαστής για τον "πλειστηριασμό" των εγκαταστάσεων της εταιρείας του!

Το έκανε κάποιος κύριος, ο οποίος κάνει τέτοιες επιχειρήσεις, είπε ότι θα το φτιάξει και θα το εκμεταλλεύεται, όλα νομιμότατα, και τα χρήματα του ενοικίου θα πηγαίνουν εκεί που χρωστάω. Εγώ ότι εισπράττω πηγαίνει στην εφορία.

Εγώ θέλω να έχω δύο τετραγωνικά make up room για να βάφομαι γιατί πλέον δεν μπορώ να βγαίνω άβαφτος γιατί γέρασα και η πούδρα μου να είναι πάντα φρέσκια κι ευτυχώς έχω σπόνσορα που το κάνει αυτό. Δεν με ενδιαφέρει αν θα μου πάρουν τα σπίτια, τα κτίρια…

Είναι ένα ιστορικό σπίτι αυτό στη Μύκονο. Γιατί θέλουν να το κατατροπώνουν; Να ανεβαίνει η Χριστίνα Πολίτη που είναι το σπίτι της πιο πάνω, να ανεβαίνει ο Ζούλιας που το νοικιάζει το καλοκαίρι και να περνάνε τα ποντίκια και τα φίδια; Δεν παίρνω μία από το σπίτι που νοικιάζω, όλα πάνε στο κράτος», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Λάκης Γαβαλάς: Στο σφυρί το «παλάτι» του στην Παιανία!

Στο σφυρί βγαίνουν πολλά ακίνητα του Λάκη Γαβαλά και της αδερφής του Νότας, με πρώτο το «παλάτι» του σχεδιαστή στην Παιανία.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, πρόκειται για την έδρα των επιχειρήσεων του στην Αττική Οδό το οποίο είχε αγοράσει το 2009. Έχει επιφάνεια 7.666 τμ, και διαθέτει βιομηχανικό κτίσμα επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων επιφανείας 1388 τμ.

undefined

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα αδέλφια θα έρθουν αντιμέτωπα με τον πλειστηριασμό στις 25 Σεπτεμβρίου.

Λάκης Γαβαλάς: ''Δεν έχω βρει ακόμα την γυναίκα της ζωής μου!"

undefined

Επισπεύδουσα είναι η υπό ειδική εκκαθάριση η Αγροτική Τράπεζα που εκπροσωπείται από τον εκκαθαριστή PQH, ενώ το ποσό για το οποίο γίνεται ο πλειστηριασμός είναι 100.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί μέρος της επιταχθείσης απαίτησης.

undefined

Το ακίνητο αυτό το είχε επιλέξει ο Λάκης Γαβαλάς για να μεταφέρει την έδρα των εταιρειών του και να δημιουργήσει εκτός από τα γραφεία του μία σειρά από καταπληκτικές αίθουσες για επιδείξεις μόδας, εκθέσεις και πολλά ακόμη κοινωνικά και επιχειρηματικά events.

undefined

"Κάγκελο" η Ναταλία Γερμανού on air! Ο Γαβαλάς είπε ότι θέλει να γίνει νέος Φρέντυ Γερμανός!

«Θέλω να κάνω κάτι διεθνές στην τηλεόραση. Ή να είμαι ο παλιός Νίκος Μαστοράκης ή να είμαι ο Φρέντυ Γερμανός. Θεωρώ ότι είμαι ισάξιος. Ή ακόμη ο Άλκης Στέας, στις πλατείες κάθε γειτονιάς», είπε ο Λάκης Γαβαλάς σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Απόσπασμα από τα λεγόμενα του πρόβαλαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Λάκης Γαβαλάς: Τι προσβλητικό είπε για τη Μπόμπα; «Κάνει μια δουλειά που είναι...» (Βίντεο)

Με ένα φιλί ξεκίνησε να απαντά η παρουσιάστρια… «Εγώ τον αγαπώ τον Λάκη, δεν παρεξηγώ τίποτα από όσα λέει. Γιατί είπε ο άνθρωπος θα πέσουν βινιέτες. Εννοούσε να πας εσύ με τα bubbles», είπε η Ναταλία Γερμανού απευθυνόμενη στη Φωτεινή Πετρογιάννη που άφησε τις μπηχτές της σχετικά με την άρνηση του να συμμετέχει στις συνεντεύξεις στο καρουζέλ που κάνει η δημοσιογράφος.

«Θα έρθει εδώ όμως, θα είναι καλεσμένος μας πολύ πολύ σύντομα. Εγώ δεν το παίρνω άσχημα αυτό. Σας μιλάω ειλικρινά. Δεν πιστεύω ότι θεωρούσε ότι ό,τι ήταν ο Φρέντυ Γερμανός είμαι και εγώ και άρα θα κάνω ένα «Αλάτι και πιπέρι». Επιφυλάσσομαι να τον ρωτήσω όταν έρθει, γιατί θέλω να πιστεύω ότι δεν το εννοούσε άσχημα», συνέχισε να λέει.

Ωστόσο, οι συνεργάτες της, έβαζαν κι άλλο λάδι στην φωτιά με την παρουσιάστρια να απαντά «Δε θέλω να το συζητήσω άλλο αυτή τη στιγμή. Θέλω να περιμένω τον Λάκη να έρθει και να μας τα εξηγήσει μόνος του, όχι εν τη απουσία του να τον πετροβολούμε. Δεν θέλω. Εγώ δεν είμαι ισάξια πάντως με τον Φρέντυ Γερμανό»

Δείτε το σχετικό βίντεο: