Συγκινεί ο Αντετοκούνμπο: «Έγινε ξαφνικά και πόνεσε πολύ...»!

Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του...

Συγκινεί ο Αντετοκούνμπο: «Έγινε ξαφνικά και πόνεσε πολύ...»!

Συγκινεί ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με την εξομολόγηση που έκανε για τον θάνατο του πατέρα του. «Έγινε ξαφνικά και πόνεσε πολύ...».

Ο μπασκετμπολίστας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Documento, μετά την είδηση πως ο αδερφός του θα γίνει μπαμπάς και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Ένιωσα ότι πνίγομαι όταν έχασα τον μπαμπά μου. Τον θάνατο του πατέρα μου δεν μπορούσα να τον τουμπάρω. Έγινε ξαφνικά και πόνεσε πολύ. Χωρίς καθόλου σημάδια. Τίποτα. Απλώς έφυγε. Δεν θα άντεχα να τον βλέπω να υποφέρει. Ποτέ. Ποτέ. Αλλά αυτή είναι η ζωή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Μέχρι εκείνη την ημέρα, ένιωσα όπως οι μεγάλος ομάδες, όταν έχουν μάθει να κερδίζουν με την αύρα τους. Ό,τι και να συμβεί, στο τέλος θα νικήσουμε. Έτσι έλεγα. Είναι πολύ δύσκολο φίλε», είπε για τον θάνατο του πατέρα του.

Για τον ρόλο του μεγαλύτερου αδελφού της οικογένειας: «"Να προσέχετε τα αδέρφια σας", μας έλεγε. Μας δίδαξε ότι ενωμένοι μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Αυτό που μας κρατά όμως ενωμένους είναι ότι λέμε αλήθειες ο ένας στον άλλον. Τον Γιάννη δεν τον έχω χαϊδέψει ποτέ, ούτε αυτός εμένα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μαγκιά. Με το αίμα σου δεν παίζεις».

Αντετοκούνμπο: Είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και δεν το πήραμε χαμπάρι!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και δεν το πήραμε χαμπάρι.

Ο «Greek freak» και η σύντροφος του περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και το ανακοίνωσαν χθες με μια ανάρτηση στα social media.

Τι και αν ανακοινώθηκε χθες, το μπασκετμπολίστας είχε αποκαλύψει το γεγονός πριν από λίγες ημέρες και δεν το πήρε χαμπάρι κανένας.

Συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία η Μαράια ήταν με φουσκωμένη κοιλίτσα. Οι ευχές από κάτω είναι χιλιάδες.

Αποκάλυψε τα χαρμόσυνα ο Αντετοκούνμπο! Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Αποκάλυψε τα χαρμόσυνα ο Αντετοκούνμπο! Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η σύντροφος του περιμένει τον καρπό του έρωτα τους.

Ο «Greek freak», πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού δεν θα μπορούσε να μάθει πιο ευχάριστη είδηση από την συγκεκριμένη.

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σύντροφος του Μαράια. Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι τρυφερές ευχές στη σύντροφό του!

Τα σχόλια κάτω από την αποκαλυπτική ανάρτηση έπεσαν βροχή με τον Γιάννη να ρωτάει χιουμοριστικά «ποιος είναι ο πατέρας» ενώ ο μέλλοντας θείος Θανάσης Αντετοκούνμπο έστειλε καρδούλες.

Αντετοκούνμπο μπαμπάς παιδί

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οικογενειακές διακοπές! Οι paparazzi φωτογραφίες από το σκάφος!

Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι paparazzi φωτογραφίες από το σκάφος που έκαναν τις βουτιές τους δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Ο «Greek Freak» όπως είναι το παρατσούκλι του στην Αμερική και μάλιστα, είχε αποκαλύψει από που είχε βγει, έχοντας ολοκληρωθεί οι αγώνες του NBΑ βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει στιγμές με την οικογένεια του.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi των απαθανάτισαν στο νησί των ανέμων μαζί με την σύντροφο του και τα αδέλφια του να κάνουν βουτιές στην θάλασσα και watersports.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του και όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ταξιδεύει στην Ελλάδα για να τους δει.

undefined

undefined

undefined

undefined