Νίκος Σεργιανόπουλος: Η αποκάλυψη μετά το θάνατο του - «Ήμουν τρακαρισμένη, έπρεπε να...»!

Πρώην συνάδελφος του εξομολογείται...

Νίκος Σεργιανόπουλος: Η αποκάλυψη μετά το θάνατο του -  «Ήμουν τρακαρισμένη, έπρεπε να...»!

Μια αποκάλυψη μετά τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου έγινε από πρώην συνάδελφο του ηθοποιού. «Ήμουν τρακαρισμένη, έπρεπε να...», είπε μεταξύ άλλων.

Στη Real και τη Μαρίνα Τσικλητήρα έδωσε συνέντευξη η Τζούλη Σούμα, η τότε μαθήτρια στην σειρά, του Νίκου Μαρκορά και αναφέρθηκε στους «Δύο ξένους».

Μετράς 26 χρόνια στη δουλειά αυτή. Τι ήταν εκείνο που σε εξέπληξε, σε σχέση με αυτό που είχες αρχικά φανταστεί;

Η αντοχή και η επιμονή μου να συνεχίζω. Υπήρξαν πολλές αφορμές για να οπισθοχωρήσω. Η δουλειά μας μοιάζει με τον μύθο του Σίσυφου και υπάρχουν στιγμές που δεν θέλεις να ανεβάσεις καμία πέτρα ξανά. Αυτό, όμως, που έχω πάρει από τη ζωή μου στο θέατρο είναι πολλαπλάσιο των δυσκολιών.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Αυτή είναι η φωτογραφία λίγο μετά τον θάνατό του που είχε σοκάρει το πανελλήνιο! Ξανά στην δημοσιότητα!

Νίκος Σεργιανόπουλος θάνατος αποκάλυψη

Αν επέστρεφες νοερά στην εποχή της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς “Δύο Ξένοι”, όπου υποδυόσουν τη μαθήτρια του Μαρκορά, ποια εικόνα θα ανέσυρες αυθόρμητα;

Μια σκηνή με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ήμουν τρακαρισμένη, έπρεπε να καπνίζω, η αμεσότητα της τηλεόρασης μου φαινόταν τρομακτική. Και αυτός ο άνθρωπος κάθισε δίπλα μου και έκανε ότι περνούσε ότι περνούσε από το χέρι του για να είμαι εγώ καλή και όχι αυτός. Το λέω και συγκινούμαι, αυτή τη δοτικότητα τη συναντάς πάρα πολύ σπάνια.

Τελευταία, το επίπεδο των τηλεοπτικών σειρών φαίνεται να ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως και το ενδιαφέρον του κοινού. Θα σκεφτόσουν να επιστρέψεις στη μικρή οθόνη;

Αύριο κιόλας! Πετάω από τη χαρά μου με αυτό το άλμα που βλέπω. Είμαι από τους ηθοποιούς που αγαπούν την τηλεόραση και τη σέβονται.

Δήμητρα Παπαδήμα: To πρώην "κορίτσι" του Νίκου Σεργιανόπουλου ποζάρει μόνο με το μαγιό της!

To πρώην "κορίτσι" του Νίκου Σεργιανόπουλου ποζάρει μόνο με το μαγιό της. Φωτιά και λάβρα το κορμί της Δήμητρας Παπαδήμα.

Την γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη σειρά, «Οι δυο ξένοι» όπου υποδυόταν την σύντροφό του και είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της.

Σήμερα, 20 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο, η Δήμητρα Παπαδήμα πόζαρε μόνο με το μαγιό της και πάθαμε σοκ.

Νίκος Σεργιανόπουλος: «Ζαλίζει» το σκάφος του ηθοποιού! Το κωδικό όνομα που του είχε δώσει...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την φωτογραφία της, με την ίδια να ποζάρει στην παραλία και τα likes των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή.

Δήμητρα Παπαδήμα μαγιό

Δήμητρα Παπαδήμα: Η κατάθεση ψυχής για τη μαμά της! «Δεν γουστάρω να πάω να τη δω»! (Βίντεο)

Ποταμός ήταν η Δήμητρα Παπαδήμα στην χθεσινή της συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη!

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και τα όσα είπε αν μη τι άλλο θα συζητηθούν!

Η Δήμητρα μίλησε για τη κόρη της, για τη σχέση με το Γιάννη Μποσταντζόγλου αλλά και εκείνη που έχει με τη μητέρα της. Η ίδια όταν ρωτήθηκε από την Ελεονώρα απάντησε: «Με τη μητέρα μου έχω τη σχέση που λέμε... γιατί δεν έρχεσαι να με δεις, γιατί δε γουστάρω της λέω»! Φυσικά μέχρι και η Ελεονώρα έμεινε άφωνη! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Σεργιανόπουλος: Το πρόσωπο του ηθοποιού μετά θάνατον! Αυτή η φωτογραφία θα σας παγώσει!

Αυτή η φωτογραφία που φαίνεται ο Νίκος Σεργιανόπουλος θα σας παγώσει! Το πρόσωπο του ηθοποιού μετά θάνατον!

Ο Γιώργος Παπαθεοδώρου σήμερα πια είναι ένας χειρουργός γιατρός - ουρολόγος - πετυχημένος, ανερχόμενος επιστήμονας και εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο.


Κάποιοι τον αναγνωρίζουν, κάποιοι άλλοι όχι. Ο ίδιος δεν επιδίωξε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας αλλά είχε την τύχη να είναι συγγενής ενός από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της Ελλάδας, του Νίκου Σεργιανόπουλου ο οποίος ήταν και θείος του.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Συγκίνησε η «Μελίτα» από τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη! «Η αδυναμία του ήταν...»

Νίκος Σεργιανόπουλος: Το πρόσωπο του ηθοποιού μετά θάνατον! Αυτή η φωτογραφία θα σας παγώσει!
Ο Γιώργος γυρίζει το χρόνο πίσω στην εποχή που όλο το πανελλήνιο θα «πάγωνε» από το φρικτό έγκλημα στο σπίτι της οδού Μετεώρων και σήμανε πένθος βαρύ για την οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού στη Δράμα.

Είναι η εποχή που ο γαμπρός του ο Χρήστος Παπαθεοδώρου και η μητέρα του Έφη (αδελφή του Νίκου Σεργιανόπουλου) ζητούν δικαίωση της μνήμης του αδικοχαμένου Νίκου και τιμωρία για εκείνον που έκοψε το νήμα της ζωής του.

Ο Γιώργος όπως και τα αδέλφια του βιώνουν μία φρικτή περίοδο όπως εκείνος θυμάται: «Από τη μία το πένθος για τον θείο Νίκο, από την άλλη όλα όσα ακούγονταν, η επιμονή κάποιων να μάθουν πράγματα για τον Νίκο, η αδυναμία μας να μπορούμε να μπούμε σε μία τέτοια διαδικασία να απαντούμε δημιούργησαν τόσο σε εμένα όσο και στην οικογένειά μου τεράστια προβλήματα. Ήταν τόσο φρικτό και αναπάντεχο αυτό που συνέβη, δεν ήταν μόνο το ότι εκείνος είχε φύγει αλλά το πώς είχε φύγει από τη ζωή. Θυμάμαι πόσο δύσκολη και άσχημη ήταν εκείνη η περίοδος για όλους μας.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Το πρόσωπο του ηθοποιού μετά θάνατον! Αυτή η φωτογραφία θα σας παγώσει!

Κάποιος έπρεπε να βγει και να αναλάβει την ενημέρωση όλων όσων ζητούσαν να μάθουν για τον θείο μου. Ο πατέρας μου παίρνει την ευθύνη και αναλαμβάνει να βγει μπροστά για να μπορέσει κάποιος να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η μητέρα μου εκείνη την περίοδο ήταν πολύ άρρωστη και η απώλεια του αδελφού της ήταν το τελειωτικό χτύπημα για εκείνη, όπως θυμάστε σχεδόν ένα χρόνο μετά έφυγε και εκείνη από τη ζωή.

Λίγο μετά ο πατέρας μου δεν άντεξε όλο αυτό που συνέβαινε, είχε αρρωστήσει στο ενδιάμεσο και εκείνος και έφυγε και αυτός από τη ζωή. Για να τους ακολουθήσει λίγο μετά και η γιαγιά Νικολέτα.

Όπως καταλαβαίνεις ήταν σαν να είχε πέσει μία μορφή κατάρας σε αυτό το σπίτι της Δράμας με τον ένα χαμό να διαδέχεται τον άλλο. Με τσάκισε όλο αυτό. Με τσάκισε όμως. Ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπος με μία πραγματικότητα που δε μπορούσα να τη διαχειριστώ.

Ο Νίκος μου είχε αφήσει μία περιουσία ένα σκάφος το αγαπημένο του σκάφος, εκεί όπου έβρισε τον πραγματικό του εαυτό και το αληθινό του πρόσωπο.... και το διαμέρισμα μεταξύ άλλων. Καταλαβαίνεις ότι εγώ είχα να τελειώσω τις σπουδές μου, έπρεπε να βρω δύναμη να συγκεντρωθώ στο επόμενό μου βήμα, έπρεπε να πάρω απόφαση να κάνω την καρδιά μου «πέτρα» και να συνεχίζω. Ηταν άλλωστε και το όνειρο του θείου μου και κυρίως των γονιών μου να σπουδάσω και να γίνω γιατρός. Το έκανα.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Το πρόσωπο του ηθοποιού μετά θάνατον! Αυτή η φωτογραφία θα σας παγώσει!

Σήμερα νιώθω ότι απλά έχω καταφέρει να πάω ένα βήμα παρακάτω και να είμαι σε θέση να δώσω την ευκαιρία στον εαυτό μου να ζήσω τη δική μου ζωή. Το σκάφος του Νίκου θυμάσαι ότι το είχα πουλήσει ήταν δυσβάσταχτο οικονομικά για εμένα να το κρατήσω και να το συντηρώ και έστι το έδωσα όσο όσο. Με το σπίτι δε μπορώ να κάνω το ίδιο. Για την ακρίβεια δε νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα πάει να μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε για αστείο όμως δε το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί, δε μπορώ να το κάνω αυτό για λόγους συνείδησης και ηθικής», λέει μιλώντας στο protothema.gr.

O Γιώργος είναι πια 35 χρόνων και έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του ή τουλάχιστον όπως παραδέχεται προσπαθεί να το κάνει στη λογική ότι πρέπει να πάει παρακάτω: «Ήταν δύσκολο. Χάθηκε ο Νίκος, ο μπαμπάς, η μαμά, η γιαγιά… Ο πόνος διαδεχόταν πόνο ήταν απίστευτο αυτό που συνέβαινε δε προλάβαινες να συνέλθεις και ερχόταν νέο χτύπημα. Η ζωή μου σήμερα επέλεξα να είναι ήσυχη, διακριτική μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μέσα από τις δικές μου επιλογές να πάω παρακάτω. Κατάφερα να σπουδάσω έγινα χειρουργός ουρολόγος και σήμερα εργάζομαι σε ένα μεγάλο νοσοκομείο κατά μία έννοια νιώθω ότι όλοι τους από εκεί που βρίσκονται θα είναι περήφανοι για μένα, φυσικά και δε θα τους ξεχάσω ποτέ. Τους ανθρώπους που αγαπάς δε μπορείς να τους ξεχάσεις ποτέ γιατί τους κρατάς μέσα σου για πάντα», καταλήγει.