Ελένη Ράντου: «Ήταν σφαλιάρα! Κόντεψα να λιποθυμήσω» - Η εξομολόγηση για το θάνατο που την συγκλόνισε!

Τα λόγια της συγκινούν...

Ελένη Ράντου: «Ήταν σφαλιάρα! Κόντεψα να λιποθυμήσω» - Η εξομολόγηση για το θάνατο που την συγκλόνισε!

«Ήταν σφαλιάρα! Κόντεψα να λιποθυμήσω», είπε μεταξύ άλλων στην εξομολόγηση της η Ελένη Ράντου για τον θάνατο που την συγκλόνισε.

Στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη μίλησε η ηθοποιός, και αναφέρθηκε και στην απώλεια του αγαπημένου τραγουδιστή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Με τον Βασίλη ζήσατε και μια μεγάλη απώλεια, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα…

Είχαμε πολλές απώλειες δυστυχώς, με πιο πρόσφατη αυτή του Λαυρέντη. Δεν βρίσκω λόγια για το χαμό του και ξέρω πως αυτό που θα πω θα είναι λιγότερο από αυτό που αισθάνομαι. Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, είναι, κυρίως, μεγάλη απώλεια για τους δικούς του, είναι απώλεια για τη μουσική. Ήταν ένας πολύ σπουδαίος τραγουδοποιός ο Λαυρέντης. Κι ένα σπουδαίο, ξεχωριστό, αγαπημένο πλάσμα.

Κι έφυγε τόσο απρόσμενα κι αναπάντεχα.

Με τον Σάκη Μπουλά, που ήταν επίσης ένας δικός μας άνθρωπος, το περιμέναμε με έναν τρόπο. Εδώ ήταν σφαλιάρα, κόντεψα να λιποθυμήσω όταν το άκουσα, δεν το χώραγε ο νους μου.

Τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκε…

Ναι, είναι αυτό που λέμε ότι δεν πόνεσε, δεν ταλαιπωρήθηκε, δεν έχασε την αξιοπρέπειά του. Γι’ αυτούς που μένουν, όμως, είναι πάρα πολύ άγριο και σκληρό. Μου φάνηκε πως έχασα ένα κομμάτι από τον εαυτό μου, με την απώλεια του Λαυρέντη. Ξέρεις τι άλλο είναι άγριο; Να χάσεις άτομα που αγαπάς, ενώ ζουν. Αυτά τα άτομα που “φεύγουν” και δεν σε θυμούνται. Είναι πολύ σκληρό κι αυτό. Και δύσκολα αντέχεται.

Ελένη Ράντου: Την αδερφή της, την έχετε δει; Μοιάζουν πάρα πολύ!

Την αδερφή της Ελένης Ράντου την έχετε δει; Μοιάζουν πολύ και έχουν πολύ καλές σχέσεις. Η μία στηρίζει πάντα την άλλη σε κάθε βήμα.

Η ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο και χθες πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράσταση Τζάσμιν, στην σκηνή του Διάνα.

Από το πλευρό της Ελένης Ράντου δεν γινόταν να λείπει ο σύζυγος της, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αλλά και η αδερφή της, την οποία βλέπουμε σε μια σπάνια εμφάνιση, αφού δεν βρίσκεται στο χώρο της showbiz.

Μάλιστα, οι αδερφές πόζαραν μαζί στο φακό και μοιάζουν πάρα πολύ.

Ελένη Ράντου αδερφή

Ελένη Ράντου αδερφή

Ελένη Ράντου: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και την εγκυμοσύνη - «Έφυγα από το σπίτι και ο Βασίλης...»!

Μια εξομολόγηση έκανε για την κατάθλιψη και την εγκυμοσύνη της, η Ελένη Ράντου. «Έφυγα από το σπίτι και ο Βασίλης έπαθε σοκ», είπε.

Η ηθοποιός, κάθισε στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της. Άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάθλιψη που είχε περάσει, αλλά και για την περίοδο που πέρασε κρίση ο γάμος της.

«Ο Βασίλης παιδεύεται πολλά χρόνια με την κατάθλιψη! Από τότε που τον γνώρισα, νομίζω είναι καλύτερα τώρα. Όταν τον γνώρισα φλέρταρε και με ποιο σκοτεινές σκέψεις. Ήθελε να του τηλεφωνώ ανά τέταρτο μην τυχόν έχω πάθει κάτι! ‘όταν δεν με έβρισκε έπαιρνε όλα τα νοσοκομεία για να δει αν είμαι καλά.

Στα 40 μου άρχισα να νιώθω ότι έχω και κατάθλιψη! Έπαθα το μεγαλύτερο σοκ! Άρχισαν πολύ σκοτεινές σκέψεις, κρίσεις πανικού, άρχισε μια περίεργη σύγκρουση μέσα μου.

Στην εγκυμοσύνη μου έφυγα από το σπίτι και είπα στον Βασίλη ότι δεν είναι άξιος να μεγαλώσει το παιδί μας! Του είπα εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν! Έπαθε σοκ! Πήγα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο για ένα μήνα, δεν έβγαινα από το δωμάτιο!

Δεν έκανα δεύτερο παιδί γιατί ένιωθα ότι θα “απατήσω” την κόρη μου. Ο Βασίλης ήθελε πάρα πολύ! Ήθελα να υιοθετήσω παιδί, αλλά με σταμάτησε η κόρη μου.»