Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ρίγη συγκίνησης μετά το θάνατο του Μαχαιρίτσα! Η ανατριχιαστική κίνηση...

Η εικόνα του προκαλεί δάκρυα...

Ρίγη συγκίνησης μετά το θάνατο του Μαχαιρίτσα! Η ανατριχιαστική κίνηση...
News 14.10.2019 14:14
Follow us on Google News

Ρίγη συγκίνησης σε ποδοσφαιρικό αγώνα μετά το θάνατο του Μαχαιρίτσα! Η ανατριχιαστική κίνηση στην μνήμη του τραγουδιστή.

Θλίψη σκόρπισε στην Ελλάδα, η απώλεια το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Την Κυριακή στο γήπεδο του Πτελεού, καθώς πριν την έναρξη του Πρωτεσίλαος - Δήμητρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του.

Μάλιστα, τοποθετήθηκε πανό με τη φωτογραφία του στο γήπεδο, ενώ η νίκη του Πρωτεσίλαου επί της Δήμητρας, αφιερώθηκε στη μνήμη του.

Μαχαιρίτσας θάνατος συγκίνηση

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο! Η συγκινητική κίνηση του Πορτοκάλογλου...

Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Η συγκινητική κίνηση του Πορτοκάλογλου και οι λεπτομέρειες που συγκλονίζουν...

Υπενθυμίζεται ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, στην εξοχική κατοικία του στον Πτελεό. Λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε δώσει στον Βόλο την τελευταία του συναυλία μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Ο ίδιος, θέλησε να τιμήσει την μνήμη του με μια πολύ συγκινητική φωτογραφία. “Κοντεύουν κιόλας 40 μέρες κι ακόμη δεν το πιστεύουμε”... γράφει στην λεζάντα της και φέρνει δάκρυα στα μάτια!

Το μνημόσυνο στον Πτελεό

Σήμερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ήταν προγραμματισμένο μνημόσυνο στην ιδιαίτερη πατρίδα, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πτελεού. Μία πρωτοβουλία φίλων του αξέχαστου καλλιτέχνη θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του, αλλά και να υπενθυμίσουν τη σχέση του με την περιοχή.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Ράγισαν» καρδιές! Τι συνέβη μετά τον θάνατό του;

«Ράγισαν» καρδιές με αυτό που συνέβη μετά τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Η αποκάλυψη για πρώτη φορά!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, και μίλησε για όλα...

Μιλώντας για τους σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες μου ήρθε στο μυαλό ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Τι θα θυμάστε για πάντα από εκείνον;

Με τον Λαυρέντη γνωριστήκαμε στην κάβα που είχε ο αδερφός του ο Ατρείδης, ήταν μέρες Χριστουγέννων του 1976 προς το 1977.

Ήξερα βέβαια τον αδερφό του τον Σωκράτη πριν, είχε ένα μαγαζί στην Μύκονο και όταν πήγαινα διακοπές, τον συναντούσα.

Εκείνος μου είχε μιλήσει για τον Λαυρέντη. Όταν γνωριστήκαμε, εγώ είχα προλάβει τότε και είχα κάνει αρκετές εκδόσεις και ο Λαυρέντης μου έλεγε όμορφα πράγματα για όσα είχε ακούσει. Τότε, έμαθα ότι δουλεύει στη Minos αποθηκάριος. Από εκείνη την εποχή μέχρι που έφυγε, συναντιόμασταν, βρισκόμασταν, μιλάγαμε, ανταλλάσσαμε απόψεις.

Ήταν ένας άνθρωπος που στη σκηνή ήταν λίγο βαρύς και πολλές φορές τον σατίριζα, με την έγκριση του φυσικά και μάλιστα περίμενε να δει τι καινούργιο θα πω για εκείνον. Και πάντοτε γέλαγε. θέλω να πω ότι είναι ένας χαμογελαστός άνθρωπος με τρομερή ευχέρεια στην μελωδία.

Γιώργος Νταλάρας: «Ράγισε» καρδιές στο Ηρώδειο! Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν μαζί τους!

Είπατε «είναι»... Σαν να μην έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα το ότι «έφυγε».

Ναι, κάθε άνθρωπος που αφήνει παρακαταθήκη δεν φεύγει. Και αυτό δεν αφορά τους καλλιτέχνες, αφορά όλους τους ανθρώπους. Δεν μου αρέσει η καπηλεία που συμβαίνει μετά το θάνατο των ανθρώπων.

Ας πούμε βγαίνει και το καταγγέλλω αυτό, ένας Λευτέρης που λέει ότι είναι ανιψιός του και κάνει ένα τραγούδι για τον Λαυρέντη... κοροϊδεύουν πάνω στη μνήμη του Λαυρέντη.

Κάποιος άλλος με πήρε για ένα τραγούδι που είχαμε γράψει μαζί με τον Λαυρέντη και το οποίο δεν είχε βάλει στο δίσκο του. Και πήρε να με ρωτήσει τι έγινε αυτό το τραγούδι, ήθελε να το βγάλουμε.

Ήταν από μια μικρή εταιρία. Η καπηλεία κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, είπε στο Grande.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αποκάλυψη σοκ! Πού θα πήγαινε σήμερα και δεν πρόλαβε ποτέ;

Θοδωρής Μαραντίνης: Η άγνωστη ιστορία του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! "Ήσουν ο λόγος που..."

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share