Γνωστή τραγουδίστρια υποφέρει από επιλόχειο κατάθλιψη! «Προετοιμάζω το σώμα μου και...»!

Τα σοκαριστικά λόγια!

Γνωστή τραγουδίστρια υποφέρει από επιλόχειο κατάθλιψη! «Προετοιμάζω το σώμα μου και...»!

Γνωστή τραγουδίστρια υποφέρει από επιλόχειο κατάθλιψη μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού. «Προετοιμάζω το σώμα μου και...».

Μάλιστα, το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει βιώσει και στις δυο προηγούμενες γέννες της, οπότε ήταν προετοιμασμένη, αφού ήδη το γνώριζε.

"Έτσι ξεπέρασα την επιλόχεια κατάθλιψη" - Συγκλονίζει η ηθοποιός!

τραγουδίστρια επιλόχειο κατάθλιψη

«Έχω περισσότερη υποστήριξη αυτή τη φορά», εξήγησε η Alanis και συνέχισε, «Υποστήριξη, φαγητό, φίλοι και ήλιος είναι τα μυστικά μου και τα "φάρμακά" μου. Κάποια από τα παραπάνω μυστικά μου είναι θεόσταλτα, όπως οι φίλοι μου οπότε είμαι έτοιμη. Προετοιμάζω το σώμα μου και την ψυχή μου για τις δύσκολες ημέρες!».

Η Alanis Morissette, μίλησε ανοιχτά θέλοντας να βοηθήσει όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν και σε αγαπούν.

τραγουδίστρια επιλόχειο κατάθλιψη

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει! «Πάσχω από κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή»!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει και λέει χαρακτηριστικά: «Πάσχω από κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή»!

Η πρωταγωνίστρια, της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες», αποκαλύπτει για εκείνη πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει με μια συνέντευξή της!

Ο λόγος για την Μαρία Κίτσου και ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξη!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει! «Πάσχω από κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή»!

Διαβάστε αναλυτικά:

Ενώ βρίσκεστε αρκετά χρόνια στον χώρο, δεν γνωρίζουμε πολλά για σας. Η ζωή σας δεν είναι «διάφανη»...

Δεν το επεδίωξα, έτυχε. Αλλά ίσως συμβαίνει επειδή στις συνεντεύξεις οι δημοσιογράφοι με ρωτάτε συνεχώς για τα ίδια πράγματα. Έτσι, ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου μένει στο σκοτάδι.

Ποια πτυχή της ζωής σας θα θέλατε να βγει στο φως;

Θα σας πω. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι πάσχω από κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή, καθώς και από σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής. Η διάγνωση έγινε στα 17 μου και έκτοτε παλεύω να τα αντιμετωπίσω με φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία. Αλλά, ευτυχώς, έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν, με καταλαβαίνουν και με στηρίζουν. Επίσης, σε ένα τεστ ενσυναίσθησης που μου έκανε ο γιατρός μου χτύπησα... κόκκινο. Πώς να μην έχω κατάθλιψη όταν μπαίνω τόσο πολύ «στα παπούτσια» των άλλων; (Γέλια) Αν μου πείτε κάτι στενόχωρο για σας, θα το βιώσω μέχρι το μεδούλι! Μπορεί να με διαλύσει.

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει δημόσια ότι βρίσκεται σε σχέση με... δύο γυναίκες!