Μαντώ Γαστεράτου: Δέχτηκε σωματική κακοποίηση - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την...»!

Τι εξομολογήθηκε η εγκυμονούσα και συγκίνησε;

Μαντώ Γαστεράτου: Δέχτηκε σωματική κακοποίηση - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την...»!

Την σωματική κακοποίηση που δέχτηκε αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μαντώ Γαστεράτου. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την...», είπε μεταξύ άλλων.

Η δημοσιογράφος άφησε άφωνους πλατό και παρουσιάστρια, καθώς κανείς δεν περίμενε πως με αφορμή την εξομολόγηση του Βαλάντη θα μιλούσε για τα όσα βίωσε η ίδια.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως ντυνόταν σαν αγόρι και πως είχε δεχτεί bullying ακόμα και από τους καθηγητές. Μαντώ Γαστεράτου: Η εξομολόγηση που "ραγίζει" καρδιές για τον καρκίνο - «Στα 35 της διαγνώστηκε με...»!

«Το bullying σε τσακίζει, σε γονατίζει. Οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά τους, να αφουγκράζονται. Υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν μιλάνε ποτέ. Εγώ ήμουν ένα τέτοιο παράδειγμα, που όταν πήγαινα σπίτι μου ήμουν ένα αγρίμι και στο σχολείο ήμουν. Δέχτηκα bullying και λεκτικό και σωματική κακοποίηση, κυρίως ψυχική, στο Γυμνάσιο, γιατί ήμουν ένα παιδί πολύ διαφορετικό. Τίποτα δεν θύμιζε τη σημερινή εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν σαν αγοράκι. Ντυνόμουν αγορίστικα με τα ρούχα του αδερφού μου, φερόμουν αγορίστικα. Δέχτηκα bullying και από καθηγητές.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα στο σχολείο, που ήμασταν μπροστά τα κορίτσια στην προσευχή και πίσω τα αγόρια και ήρθε ένας καθηγητής και με έπιασε από τη φαβορίτα, με έσυρε πίσω στα αγόρια και μου λέει «πίσω τα αγοράκια». Και λέω «Κύριε, κορίτσι είμαι», δεν ήταν εμφανές ότι ήμουν κορίτσι. Είχα πολύ κοντά μαλλιά ξυρισμένα και καρφάκια και φόραγα τα ρούχα του αδερφού μου. Για κάποιους προσωπικούς λόγους έτσι είχα αποφασίσει τότε να συμπεριφέρομαι, νόμιζα ότι έτσι θα ήμουν πιο δυνατή», ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ στους γονείς μου γι’ αυτά τα χρόνια, τα ξέρει μόνο ο αδερφός μου -πήγαιναν τα παιδιά και τον ρωτούσαν αν έχει αδερφή ή αδερφό», κατέληξε η Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστερατου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το «σπάνιο όνομα» που θα δώσει στον γιο της! (Βίντεο)

Η Μαντώ Γαστεράτου αποκαλύπτει για πρώτη φορά δημόσια ποιο είναι το «σπάνιο όνομα», όπως είπε η ίδια, που θα δώσει στον γιο της!

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», και είπε πως θα βαφτίσουν τον μικρό πρίγκιπα που σύντομα θα είναι μέλος της οικογένειας της.

Μάλιστα, αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η κοιλίτσα ξεπρόβαλε. Έχω πάρει 12 κιλά. Τρώω και δεν με ενδιαφέρει και καθόλου. Το όνομα το έχουμε αποφασίσει. Ένα πολύ σπάνιο όνομα. Γιώργος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μαντώ Γαστεράτου: Η έκπληξη υπερπαραγωγή που έκανε στον άντρα της για την πρώτη επέτειο γάμου τους! (Βίντεο)

Η έκπληξη υπερπαραγωγή που έκανε η Μαντώ Γαστεράτου στον άντρα της για την πρώτη επέτειο γάμου τους!

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα για την όμορφη παρουσιάστρια, αφού συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον παραμυθένιο γάμο της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Η Μαντώ Γαστεράτου, που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, διοργάνωσε ένα πάρτι-έκπληξη, με τη βοήθεια των φίλων της.

Όλοι μαζί στόλισαν το σπίτι του ζευγαριού και περίμεναν την Μαντώ Γαστεράτου να επιστρέψει μαζί με τον Νίκο Ισηγόνη.

Μόλις οι δυο τους έφτασαν, άρχισε να παίζει δυνατά το τραγούδι «Ένα» της Πέγκυς Ζήνα και είδαμε τον Νίκο Ισηγόνη να μένει έκπληκτος και να ταυτόχρονα να συγκινείται από την έκπληξη της συζύγου του!

Δείτε σχετικά βίντεο: