Spoiler alert! Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο! Τα δράματα και οι υστερίες!

Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Spoiler alert! Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο! Τα δράματα και οι υστερίες!

Ένα έκτακτο spoiler alert έσκασε για το GNTM και σας αποκαλύπτουμε όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο! Φυσικά, δε θα λείψουν κι αυτήν την φορά τα δράματα, αλλά και οι υστερίες των κοριτσιών!

Τα 20 υποψήφια GNTMs θα μεταμορφωθούν από κορίτσια της διπλανής πόρτας σε high fashion models, με τους hair experts Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα να επιμελούνται τα νέα looks.

Οι αντιδράσεις και τα πρώτα «όχι» δεν αργούν να ακουστούν, ενώ η ανασφάλεια της αλλαγής κυριεύει ακόμα και τις πιο τολμηρές. Η θέα ψαλιδιών, ξυραφιών και οξυζενέ τρομάζει, τα κορίτσια όμως καλούνται να συνεργαστούν, ιδίως όταν η διαδικασία αποκτά και κοινωνικό χαρακτήρα με τα παλιά ρούχα να δίνονται προς ανακύκλωση και τις κομμένες κοτσίδες να χαρίζονται στο Άλμα Ζωής.

Spoiler alert! Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο! Τα δράματα και οι υστερίες!

Η στιγμή της αποκάλυψης επιφυλάσσει άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες εκπλήξεις στις «ολοκαίνουριες» υποψήφιες του GNTM.

GNTM: Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε η Μαρτίνα! Το αποκάλυψε ο σύντροφός της!

Νέα μέρα ξεκινά στο σπίτι με τα κορίτσια να ξυπνούν στην κυριολεξία ανανεωμένα. Η Έλενα Χριστοπούλου κάνει την εμφάνιση της και βοηθά τα μοντέλα να αγκαλιάσουν τη νέα τους εμφάνιση με μια ιδιαίτερη polaroid φωτογράφιση: το κάθε κορίτσι καλείται να περάσει στο κλικ ένα συναίσθημα της επιλογής της.

Spoiler alert! Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο! Τα δράματα και οι υστερίες!

Νιώθουν όλες το ίδιο χαρούμενες με τον καινούριο τους εαυτό;

Θα καταφέρουν να οικειοποιηθούν γρήγορα το new look τους και να εκτοξευτούν στα πλαίσια και στους ρυθμούς του διαγωνισμού;

Δείτε το trailer:

GNTM: Η Ελευθερία δεν είναι τόσο αθώα τελικά! Απίστευτο παρασκήνιο!

Η Ελευθερία του GNTM όπως φαίνεται δεν είναι τόσο αθώα τελικά, όσο δείχνει στο παιχνίδι. Το απίστευτο παρασκήνιο που αποκαλύφθηκε.

Ένα spoiler «βόμβα» έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day για το ριάλιτι μόδας του STAR και συγκεκριμένα για την κλίκα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Βλέπεις την πεντάδα που είναι τόσο εκνευρισμένη με την Ελευθερία και λες είναι τόσο κακές ή έχει συμβεί κάτι που δεν το έχουμε μάθει. Βλέπετε πως η Ελευθερία είναι στο δωμάτιό τους…»

GNTM: Spoiler «βόμβα»! Εκτός σπιτιού ένα από τα φαβορί!

Και τόνισε η παρουσιάστρια: «Αυτό που δεν έχετε δει μέχρι τώρα είναι πως οι κοπέλες πριν μπουν στο σπίτι και πριν αρχίσουν να καταγράφουν οι κάμερες, για 15 ημέρες έμειναν σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί λοιπόν η αθώα και αδύναμη Ελευθερία συγκίνησε λίγο τα κορίτσια που θέλησαν να τη βοηθήσουν. Και τη διάλεξαν να μείνει μαζί τους. Υπάρχει τρομερή γκρίνια.»!

Και αποκάλυψε: «Είναι πάρα πολύ ακατάστατη, είναι εντελώς ανεπρόκοπη, δεν πλένει ούτε ένα πιάτο. Τους έχει ενοχλήσει πως είναι ένα κακομαθημένο κοριτσάκι που τα θέλει όλα έτοιμα. Αυτά λένε οι άλλες. Από εκεί αρχίζουν κάποιες προστριβές. Αυτό που κάνει τη Μαρτίνα να εκραγεί είναι πως την είδε να σκουπίζει με την πετσέτα προσώπου το πόδι της και να την ξαναβάζει στη θέση της. Εγώ σας λέω τι έχω ακούσει. Αυτό έκανε την Μαρτίνα να ξεκινήσει ένα καβγά άνευ προηγουμένου».

GNTM Ελευθερία

GNTM Super Spoiler: Παντρεμένη παίκτρια του GNTM χώρισε μετά την αποχώρησή της!

Super Spoiler για το GNTM: Παντρεμένη παίκτρια του GNTM χώρισε μετά την αποχώρησή της! Αντέχετε να μάθετε ποια είναι;

Την αποκάλυψη έκανε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»!

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος τόνισε πως η 21χρονη Εμμανουέλα Μάινα από την Θεσσαλονίκη, η οποία μπήκε στο GNTM παντρεμένη, αποχώρησε και ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Μάλιστα, την Εμμανουέλα Μάινα την παρότρυνε να μπει στο παιχνίδι ο σύζυγός της Χρήστος, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος της Ελένης Τσολάκη.

GNTM Super Spoiler: Παντρεμένη παίκτρια του GNTM χώρισε μετά την αποχώρησή της!

GNTM - spoiler: Οι κριτές την έδιωξαν άδικα από το παιχνίδι, αλλά επιστρέφει!

Οι κριτές την έδιωξαν άδικα από το παιχνίδι, αλλά εκείνη επιστρέφει ξανά και μπαίνει στο σπίτι του GNTM. Παρακάτω ακολουθεί spoiler.

Μάλιστα, ακόμη μια κοπέλα, μετά την αποχώρηση της μπαίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας, με πολλές να ξινίζουν το πρόσωπο τους.

Η συγκεκριμένη έφυγε μετά την δοκιμασία της πασαρέλας στο κτίριο πιασμένες με γάτζους. Δεν κατάφερε να την βγάλει εις πέρας με αποτέλεσμα οι κριτές να την διώξουν.

Ωστόσο, όπως φαίνεται είναι και πάλι μέσα στο παιχνίδι. Καθώς, μετά την αποχώρηση της δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στο Instagram, αντιθέτως με άλλες κοπέλες που έχουν κάνει και δημόσια δηλώσεις.

GNTM - spoiler