Έλενα Χριστοπούλου: Όλα όσα αποκάλυψε για την Ζενεβιέβ! «Θέλω να την σκοτώσω...»! (Βίντεο)

Ποια είναι η σχέση τους;

Έλενα Χριστοπούλου: Όλα όσα αποκάλυψε για την Ζενεβιέβ! «Θέλω να την σκοτώσω...»! (Βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου για την Ζενεβιέβ Μαζαρί! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Θέλωα να την σκοτώσω...»!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για το GNTM αλλά και για το μόντελινγκ.

Η Έλενα Χριστοπούλου δεν δίστασε να αναφερθεί και στην ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ στην ίδια και στην art director Ζενεβιέβ Μαζαρί, στα προηγούμενα επεισόδια του ριάλιτι μόδας του Star.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι το άλλο μου μισό, κάποιες φορές θέλω να τη σκοτώσω. Αυτή η ένταση δεν είναι ρόλος, ούτε τύπου ένταση».

GNTM: Η είσοδος της Έλενας Χριστοπούλου στο σπίτι και η «μπηχτή» της σε παίκτρια! (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έλενα Χριστοπούλου - Αποστόλης Κώτσης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! Σε πελάγη ευτυχίας...

Η Έλενα Χριστοπούλου και ο Αποστόλης Κώτσης, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι και έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

H Έλενα Χριστοπούλου, coach των κοριτσιών του GNTM και booker αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον επιχειρηματία, Αποστόλη Κώτση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, μένει πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

H Έλενα Χριστοπούλου και ο Αποστόλης Κώτσης αποφάσισαν να μοιράζονται το ίδιο σπίτι, προκειμένου να μπορούν να αφιερώνουν ακόμη περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον. Λέτε να φάμε και κουφέτα σύντομα;

Έλενα Χριστοπούλου: Ανοίγει ο δρόμος για δεύτερο γάμο; Τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφό της!

Αποκλειστικές τρυφερές φωτογραφίες της Έλενας Χριστοπούλου με τον σύντροφό της! Ανοίγει ο δρόμος για δεύτερο γάμο;

Μία από τις καλύτερες χρονιές της περνάει φέτος, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, κάτι που φαίνεται άλλωστε στο πρόσωπό της. Το ίδιο έγινε και το περασμένο Σάββατο, με το YOU να συναντάει την coach του «GNTM» σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της μαζί με τον σύντροφό της Αποστόλη (Τόλη) Κότση και να εξασφαλίζει αποκλειστικές εικόνες.

Έλενα Χριστοπούλου: Ανοίγει ο δρόμος για δεύτερο γάμο; Τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφό της!

Αυτή την περίοδο μπορεί να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, αφού παράλληλα με τα γυρίσματα για το reality μοντέλων του STAR οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις ως booker μοντέλων συνεχίζουν να «τρέχουν», ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της - ή όταν δεν το καταφέρνει, συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Έτσι, λοιπόν, στην πρόσφατη έξοδό της με τον σύντροφό της βρισκόταν η Εβελίνα Σκίτσκο, που εξασφάλισε τη δεύτερη θέση πίσω από την Ειρήνη Καζαριάν στο πρώτο «GNTM». Οι δύο γυναίκες μάλιστα συνεργάζονται τους τελευταίους μήνες, με την Έλενα Χριστοπούλου να συμβουλεύει την περσινή φιναλίστ και... εκτός σπιτιού πλέον για τα επόμενα βήματά της στον χώρο του μόντελινγκ.

Έλενα Χριστοπούλου: Ανοίγει ο δρόμος για δεύτερο γάμο; Τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφό της!

Έλενα Χριστοπούλου: Η ατάκα για την Ειρήνη Καζαριάν και τον Ίψεν! "Έχει πέσει στα σκληρά"

Ανοίγει ο δρόμος για δεύτερο γάμο;

Έλενα Χριστοπούλου: Ανοίγει ο δρόμος για δεύτερο γάμο; Τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφό της!

Σε τελική ευθεία έχει μπει το διαζύγιό της με τον Πάνο Καλλίτση, αν και ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει η μεταξύ τους δικαστική διαμάχη. Ακριβώς αυτό παραδέχτηκε με δηλώσεις του και ο hair stylist, κάτι που επί της ουσίας ανοίγει το ενδεχόμενο για έναν δεύτερο γάμο τόσο για εκείνον όσο και για την Έλενα Χριστοπούλου. Η coach του «GNTM» αυτή την περίοδο εμφανίζεται full ερωτευμένη με τον νέο σύντροφό της, με τον οποίο συγκατοικούν εδώ και καιρό, παράλληλα όμως είναι διστακτική μπροστά σε αυτό το μεγάλο βήμα, λέγοντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν θα ξαναπαντρευόμουν, αλλά επειδή έχω διαψεύσει τον εαυτό μου πολλές φορές, λέω να κρατάω μικρό καλάθι».

Έλενα Χριστοπούλου: Ανοίγει ο δρόμος για δεύτερο γάμο; Τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφό της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΏ

"Ο Πάνος Καλλίτσης και η Χριστοπούλου περνάνε μια περίεργη φάση! Οι δυο τους θα.."

Αποκλειστικές αποκαλύψεις μόνο στο Youweekly.gr από στενό φίλο του πρώην ζευγαριού! - "Ο Πάνος Καλλίτσης και η Χριστοπούλου περνάνε μια περίεργη φάση! Οι δυο τους θα.." - Τι γίνεται με τα εξώδικα;

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο ηθοποιός που έπαιζε φέτος στο σίριαλ "Επιστροφή" του ΑΝΤ1, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικού YOU και την Κατερίνα Μπούσιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μπλεξίματα που έχουν ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου με τα δικαστήρια.

Ξέρω ότι ήσουν στενός φίλος του Πάνου Καλλίτση και της Έλενας Χριστοπούλου και βίωσες τη σχέση τους αλλά και την αρχή του χωρισμού τους. Είσαι από εκείνους που κρατούν επαφή και με τους δύο;

Με αυτούς τους δύο νιώθω σαν να χώρισαν οι γονείς μου! Ο Πάνος και η Έλενα είναι δύο άνθρωποι που είναι πρότυπα δύναμης για μένα. Περνάμε μια περίεργη φάση. Είναι μια μπόρα που περιμένω να κοπάσει. Και όσο και να ακουστεί περίεργο, πιστεύω ότι σίγουρα θα είναι ξανά έστω φίλοι κάποια στιγμή.

Μα με όλα αυτά που έχουν γίνει σε δικαστικό πια επίπεδο, με όλες αυτές τις σκληρές αγωγές, αλήθεια το πιστεύεις αυτό;

Ναι, μπορεί να γίνει. Αλήθεια το πιστεύω.

Να σημειωθεί πως νέες πληροφορίες αναφέρουν πως η Έλενα Χριστοπούλου μετά το εξώδικο στον ALPHA έστειλε και προσωπική εξώδικο επιστολή στον Πάνο Καλλίτση για ηθική βλάβη!

Πάνος Καλλίτσης: Με αυτή ξεπέρασε την Έλενα Χριστοπούλου! (Βίντεο)

Ο Πάνος Καλλίτσης κατάφερε να προχωρήσει τη ζωή του και γνώρισε τη γυναίκα που τον έκανε να ξεπεράσει την Έλενα Χριστοπούλου!

Η αποκάλυψε έγινε στην εκπομπή του Opentv «Έλα Χαμογέλα» και τον Παύλο Σταματόπουλο!

Η συνέντευξη που έδωσε ο Πάνος Καλλίτσης στην Ελεονώρα Μελέτη σχολιάστηκε πολύ, ειδικά το σημείο όπου αναφέρθηκε στη νέα σχέση της Έλενας Χριστοπούλου.

Στην εκπομπή του Opentv «Έλα Χαμογέλα» ο Παύλος Σταματόπουλος μίλησε για τη νέα σελίδα στη ζωή του Πάνου Καλλίτση, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό μίας κοπέλας η οποία του έχει κλέψει την καρδιά!

Συγκεκριμένα ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου είπε: «Έχω καιρό να μιλήσω με την Έλενα με τον Πάνο μιλάμε… Ο Πάνος έχει τραβήξει τη ζωή του, είναι με μία κοπέλα, που είναι μορφωμένη και έχει έναν χαρακτήρα που μπορείς να στηριχτείς πάνω της».

Δείτε το απόσπασμα

Πάνος Καλλίτσης: Συγκλόνισε για την απόπειρα δολοφονίας του! «Με πυροβόλησαν στην καρδιά»!

Συγκλόνισε την Μελέτη ο Πάνος Καλλίτσης, με τα όσα είπε για την απόπειρα δολοφονίας του.... «Με πυροβόλησαν στην καρδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο γνωστός hair stylist, που έχει επιμεληθεί την εικόνα εκατοντάδων γυναικών από τον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο μίλησε στο Μετά τα μεσάνυχτα για το βράδυ εκείνο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

«Ήταν ένα Σάββατο που είχα πολύ δουλειά κι ήταν μια από τις πολύ ωραίες και συνηθισμένες ημέρες στη δουλειά... Είχαμε ξεχάσει κάτι σπιτί και γυρίσαμε να το πάρουμε. Μπαίνω στο σπίτι κι ανοίγω το γκαράζ... Έκλεινα πάντα το γκαράζ του σπιτιού μου σχεδόν ταυτόχρονα που έμπαινα. Η Έλενα μιλούσε στο τηλέφωνο και την ώρα που κατεβαίνουμε αντλαμβάνομαι ότι κάποιος τρέχει και μέχρι να κατέβει η ράμπα κατάφερε και μπήκε.

Είδα έναν άνθρωπο να μπαίνει και τον βλέπω με το δεξί μου μάτι, ήταν ντυμένος σαν catwoman. Tην ώρα εκείνη είπα «ωχ» και η Έλενα τρελάθηκε. Τη στιγμή εκείνη αυτόματα άνοιξα το γκαράζ και προσπάθησα να κάνω όπισθεν. Με το που σηκώθηκε η γκαραζόπορτα αυτός ενοχλήθηκε... Όταν προσπαθώ να κάνω όπισθεν πυροβόλησε. Έσπασαν τα τζάμια κι άρχισε να επικρατεί πανικός. Η Έλενα τον παρακαλούσε να μην πυροβολεί...Ήταν αληθινό κι έπρεπε να το αντιμετωπίσω» είπε ο γνωστός hairstylist. Δείτε τα σχετικά βίντεο αλλά και την απόφαση του δικαστηρίου: