Φώτης Σεργουλόπουλος: Η δημόσια αποκάλυψη για τον 6 ετών γιο του που τον συγκίνησε!

«Δεν ξέρω αν στο έχουν ξαναπεί...»!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η δημόσια αποκάλυψη για τον 6 ετών γιο του που τον συγκίνησε!

Η αποκάλυψη που έγινε δημόσια για τον 6 ετών γιο του Φώτη Σεργουλόπουλου τον συγκίνησε αρκετά.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον AlphaTv.

Ο ίδιος έχει υιοθετήσει έναν γιο, που τώρα είναι 6 ετών και η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της το εξής:

«Καταρχήν ο μικρός σου μοιάζει πάρα πολύ! Δεν ξέρω αν στο έχουν ξαναπεί και έχει και από την χαρά σου, ότι είσαι κοινωνικός ότι είσαι προσιτός, ότι είσαι εύκολος να μιλήσεις με τον άλλον!».

Τα λόγια της συγκίνησαν τον Φώτη Σεργουλόπουλο, όπως ήταν φυσικό.

Συγκινεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος! Μίλησε ανοιχτά για την απώλεια που του στοίχισε!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αποκάλυψη για τις "κακές σχέσεις" με την Μπακοδήμου - «Δεν με ενδιαφέρει...»!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε μια αποκάλυψη για τις "κακές σχέσεις" που του χρεώνουν πως έχει με την Μαρία Μπακοδήμου. «Δεν με ενδιαφέρει...», είπε μεταξύ άλλων για τα όσα λένε.

Ο παρουσιαστής που επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας με δικό του τηλεπαιχνίδι, μίλησε ανοιχτά για τις σήμερα σχέσεις που έχει με την πρώην συμπαρουσιάστρια του, αλλά και καλή του φίλη.

Αφορμή για αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είχε πει στην εκπομπή του πως οι σχέσεις του Φώτη και της Μαρίας δεν είναι πλέον καλές. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Νομίζω πως δεν μιλάνε και δεν έχουν καθόλου καλή σχέση. Έτσι μου έχουν πει, μπορεί να είναι και λάθος».

«Δεν έχω απαντήσει ποτέ ούτε για τη ζωή μου, αλλά ούτε και για τα προσωπικά μου σε κανέναν που κάνει εικασίες χωρίς να έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση προσωπικά δεν έχω δώσει τροφή για σχόλια για τις σχέσεις μου και πώς τις διαχειρίζομαι και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου και δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι. Οπότε, για άλλη μία φορά θα επαναλάβω πως δεν με ενδιαφέρουν γνώμες και απόψεις» αρκείται να πει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Φώτης Σεργουλόπουλος  Μαρία Μπακοδήμου σχέσεις

«Μου αρέσει να έχω δεδομένα και στάνταρ. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Ακόμα και με ανθρώπους που έχω χαθεί, θα βρω μια αφορμή να ξαναμιλήσουμε και να έρθουμε πάλι σε επαφή. Είχα μια φίλη που την είχα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όταν έγινε η πυρκαγιά στο Μάτι, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό γιατί είχε σπίτι εκεί. Δεν είχα καν το τηλέφωνό της και μου ήταν δύσκολο να τη βρω. Ξαφνικά βρήκα μια κοινή μας φίλη, η οποία μου έδωσε το τηλέφωνό της και είμαστε πάλι σε επαφή. Οι φίλοι μπορεί να χαθούν για ένα χρονικό διάστημα και να βρεθούν ξανά, χωρίς απαραίτητα να έχουν μαλώσει. Για παράδειγμα, εγώ από τη στιγμή που έκανα οικογένεια εστίασα εκεί και μπορεί να της έδωσα περισσότερο χρόνο από όσο έδινα πριν στον εαυτό μου και τους φίλους μου. Αυτό ίσως να παραξενέψει κάποιους ανθρώπους. Όμως, ξέρω πως υπάρχει μια λογική εξήγηση και είναι κατανοητό. Αν κάποιος έρθει και μου πει “Επ Φώτη, χάθηκες’’, αμέσως θα ταρακουνηθώ. Στη ζωή μου είχα φίλους με τους οποίους χαθήκαμε, αλλά ξαναήρθαμε κοντά. Έχουν ανοίξει και κλείσει κύκλοι.

Επίσης, αν συμβεί ένα μεγάλο γεγονός στη ζωή σου και τους ξαναδείς, συνειδητοποιείς πως όντως έχεις χαθεί. Ο καιρός περνάει χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Προχθές έλαβα στο Facebook μήνυμα από έναν φίλο μου το οποίο έλεγε: “Αφήνω τις μέρες και περνούν, αφήνω τους μήνες, αφήνω τα χρόνια και πρέπει να σου μιλήσω γιατί ο καιρός περνάει και το χάνουμε’’. Σκέφτηκα μέσα μου πόσο δίκιο έχει, διότι έχουμε να τα πούμε χρόνια. Για μένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η επαφή και η φιλία. Δεν είναι κάτι το οποίο εύκολα το βγάζω από πάνω μου», λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξη στο περιοδικό People.