Σάλος στο παλάτι! Η «εμμονή» με την βασίλισσα Ελισάβετ και η αδιανόητη κλοπή!

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!

Σάλος στο παλάτι! Η «εμμονή» με την βασίλισσα Ελισάβετ και η αδιανόητη κλοπή!

Σάλος έχει ξεσπάσει στο παλάτι! Έγινε μία αδιανόητη κλοπή με τον «ληστή» να έχει «εμμονή» με την βασίλισσα Ελισάβετ!

Κάποιοι άνθρωποι είναι γεγονός πως έχουν πάθος με την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Μεταξύ αυτών και η Ολίβια Κόλμαν που αποκάλυψε πως ο σύζυγός της έκλεψε ένα ρολό τουαλέτας από το παλάτι του Μπάκιγχαμ όταν το επισκέφθηκαν για ένα φιλανθρωπικό γεγονός και πρόσθεσε πως έχει «εμμονή» με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για τον ρόλο της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite», υποδύεται την βασίλισσα Ελισάβετ στην νέα σειρά «The Crown» του Netflix, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, και καλύπτει την περίοδο από το 1964 έως το 1977.

Και όπως έγινε γνωστό, η Ολίβια Κόλμαν είναι μία από τις διασημότητες που έχουν κλέψει διάφορα αντικείμενα από την βασιλική κατοικία στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένης της τηλεοπτικής παρουσιάστριας Ντενίζ βαν Ούτεν, που έχει φύγει από το παλάτι του Μπάκιγχαμ με ένα τασάκι και ένα κουτί αποθήκευσης χαρτομάντιλων.

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της και μόλις αρραβωνιάστηκε! Μοιάζουν;

Σάλος στο παλάτι! Η «εμμονή» με την βασίλισσα Ελισάβετ και η αδιανόητη κλοπή!

Για ποιον λόγο έκλεψε το ρολό υγείας
«Ο άντρας μου έκλεψε ένα ρολό χαρτί υγείας για να λέει ότι το πήραμε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ» δήλωσε η 45χρονη ηθοποιός στους The Sunday Times. Η κλοπή συνέβη μετά την γνωριμία με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, που τους είπε ότι δεν παρακολουθεί την σειρά.

Σάλος στο παλάτι! Η «εμμονή» με την βασίλισσα Ελισάβετ και η αδιανόητη κλοπή!

Εκτός όμως από αυτό, η Ολίβια Κόλμαν έχοντας γνωρίσει μέσω του ρόλου της την βασίλισσα Ελισάβετ, παραδέχθηκε πως από ρεπουμπλικανή έχει γίνει φιλοβασιλική. «Γνωρίζουμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει να δραπετεύει στα Χάιλαντς» είπε και πρόσθεσε αστειευόμενη: «Εκεί πρέπει να τρελαίνεται – θα πρέπει να απελευθερώνεται κατά κάποιον τρόπο. Να τρέχει γυμνή, να ουρλιάζει και να τραβά τα μαλλιά της».

Τι θα δει κανείς στην νέα σειρά του Netflix «The Crown»
Η νέα σειρά του Netflix καλύπτει την περίοδο κατά την οποία η Ζιμπάμπουε δήλωσε την ανεξαρτησία της, το Ηνωμένο Βασίλειο μαστιζόταν από διακοπές ρεύματος και μια απεργία των εργατών ορυχείων, η Βρετανία προσχώρησε στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και η Μάργκαρετ Θάτσερ γίνεται ηγέτης του συντηρητικού κόμματος. Μεταξύ των γεγονότων που εκτυλίσσονται στην σειρά, είναι το κυνήγι ενός προδότη του παλατιού και η εκλογή του Χάρολντ Γουίλσον στην θέση του πρωθυπουργού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ολίβια Κόλμαν παντρεύτηκε τον σύζυγό της, ηθοποιό και συγγραφέα Εντ Σίνκλερ το 2001, και είναι μαζί από τότε που και οι δύο ήταν φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.

Πηγή: iefimerida.gr

Βούιξε το παλάτι! Ο βασιλιάς αφαίρεσε τον τίτλο από 5 εγγόνια του!

Βούιξε το παλάτι με την είδηση ότι ο βασιλιάς αφαίρεσε τον τίτλο από 5 εγγόνια του!

Υπό την πίεση των επικρίσεων για το μέγεθος της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας ο βασιλιάς Κάρολος Γουστάβος ανακοίνωσε την Δευτέρα πως αφαιρεί τον τίτλο από πέντε ανήλικα εγγόνια του, τα οποία δεν θα αποτελούν πλέον μέλη του βασιλικού οίκου. Τα πέντε εγγόνια του βασιλιά είναι τα παιδιά του πρίγκιπα Καρόλου Φιλίππου και της συζύγου του, πριγκίπισσας Σοφίας και της πριγκίπισσας Μαντλέν και του Αμερικανοβρετανού χρηματιστή συζύγου της, Κρίστοφερ Ο' Νιλ.

Τα πέντε εγγόνια του βασιλιά Καρόλου Γουστάβου και της βασίλισσας Σίλβια θα είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά δεν θα φέρουν τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας και δεν θα λαμβάνουν την ετήσια κρατική χρηματοδότηση, που λαμβάνουν τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ούτε θα εκτελούν βασιλικά καθήκοντα. Όμως, θα εξακολουθούν να φέρουν τον τίτλο του δούκα ή της δούκισσας.

Βούιξε το παλάτι! Ο βασιλιάς αφαίρεσε τον τίτλο από 5 εγγόνια του!

Από την παραπάνω απόφαση δεν επηρέαζονται τα δύο παιδιά της 42χρονης διαδόχου πριγκίπισσας Βικτώρια και του συζύγου της, του 46χρονου πρώην γυμναστή Ντάνιελ Βέστλινγκ, η 9χρονη πριγκίπισσα Εστέλ, δεύτερη στην διαδοχή του θρόνου και ο 3χρονος πρίγκιπας Όσκαρ.

Τα τρία παιδιά της πριγκίπισσας Μαντλέν, η 5χρονη Λεονόρ, ο 4χρονος Νικόλαος και η μόλις ενός έτους Αντριέν, δεν θα είναι πλέον πριγκιπόπουλα και το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά του 40χρονου μοναχογιού του βασιλιά της Σουηδίας, τον 3χρονο Αλέξανδρο και τον Γκάμπριελ, που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2017.

Το περασμένο έτος η βουλή στη Σουηδία (Riksdag) διεξήγαγε έρευνα για το πώς το ποσόν με το οποίο χρηματοδοτείται από τον κρατικό κορβανά η δημοφιλής βασιλική οικογένεια στη χώρα θα μπορούσε να τεθεί υπό έλεγχο. Τα συνολικά επτά εγγόνια του βασιλιά θεωρήθηκαν μεγάλος αριθμός για να λαμβάνουν χρηματοδότηση από τον Σουηδό φορολογούμενο και για να εκτελούν δημόσια καθήκοντα, όταν θα ενηλικιωθούν.

H πριγκίπισσα Μαντλέν με τα τρία της παιδιά

Βούιξε το παλάτι! Ο βασιλιάς αφαίρεσε τον τίτλο από 5 εγγόνια του!

Ο Φρέντρικ Βέρσαλ, ανώτατος αξιωματούχος του παλατιού, δήλωσε στα σουηδικά μέσα ενημέρωσης πως η απόφαση του βασιλιά να στερήσει από τα εγγόνια του βασιλικούς τίτλους είναι ένας τρόπος να αντιετωπιστεί ο αυξανόμενος αριθμός των μελών της βασιλικής οικογένειας. Η βασιλική αυλή ανακοίνωσε πως οι δύο οικογένειες των παιδιών του βασιλιά, που επηρεάζονται από την παραπάνω απόφαση, είναι ικανοποιημένες με την αλλαγή. Η 37χρονη πριγκίπισσα Μαντλέν δήλωσε πως «είναι καλό για τα παιδιά της να διαμορφώσουν την δική τους τη ζωή».

Ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιπος με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά

Βούιξε το παλάτι! Ο βασιλιάς αφαίρεσε τον τίτλο από 5 εγγόνια του!