Μελέτης Ηλίας: Η αποκάλυψη για το ατύχημα! «Παραλίγο να γίνω φονιάς! Περάσαμε τη νύχτα στο νοσοκομείο»!

Τι συνέβη;

Μελέτης Ηλίας: Η αποκάλυψη για το ατύχημα! «Παραλίγο να γίνω φονιάς! Περάσαμε τη νύχτα στο νοσοκομείο»!

Μια αποκάλυψη για το ατύχημα που είχαν έκανε ο Μελέτης Ηλίας. «Παραλίγο να γίνω φονιάς! Περάσαμε τη νύχτα στο νοσοκομείο», εξομολογήθηκε.

Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Το σόι σου», μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στο συμβάν που τους έστειλε στα επείγοντα.

Συγκεκριμένα, ο Μελέτης Ηλίας είπε πως στην γενική δοκιμή της παράτασης, η Σύλβια Δεληκούρα πήγε να κουμπώσει μια φούστα και δεν είχε διαπιστώσει πως υπήρχε μια πόρτα με αποτέλεσμα να την ανοίξει ο ηθοποιός, να χτυπήσει στο κεφάλι της και να περάσουν την νύχτα στο νοσοκομείο.

Μελέτης Ηλίας: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη του!

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί η κόρη του, αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας, καθώς είχε μείνει άνεργος.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα είπε πως όταν ήταν δυο χρονών η κόρη του έμεινα χωρίς δουλειά.

Μελέτης Ηλίας: Αποκαλύπτει! «Δεν ντρέπομαι να το λέω! Ξέρω ότι ειδικά για του άντρες είναι ταμπού...»!

Στο παρελθόν ήσασταν σχεδόν αμιγώς θεατρικός ηθοποιός. Η τηλεόραση πιστεύετε σας έκανε πιο γνωστό;

«Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, εκείνο που έχει αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια είναι κυρίως τα οικονομικά. Όταν ένας ηθοποιός δουλεύει μόνο στο θέατρο, τα λεφτά που παίρνει είναι ίσα ίσα για να τελειώσει ο μήνας, κυρίως αν είναι οικογενειάρχης. Κάνοντας όμως και τηλεόραση, έχεις και έναν μισθό, που μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλος όσο παλιά, σε βοηθά όμως να ζεις χωρίς να έχεις διαρκώς στο μυαλό σου μια βασανιστική “διαίρεση”. Χωρίς δηλαδή να πρέπει να υπολογίζεις πόσα ξοδεύεις κάθε μέρα ώστε να σε βγάζει ο μήνας».

Μιλήσατε πριν για ανεργία… Όταν σας συνέβη, είχατε οικογένεια;

«Δεν είχα ακόμα τον γιο μου τον Δημήτρη, είχα όμως αποκτήσει την Κοραλλένια, που ήταν τότε σχεδόν 2 ετών. Θυμάμαι λοιπόν σαν να είναι τώρα πως Μάρτιο τελείωσα μια παράσταση και μετά δεν είχα τίποτα. Σαν νέος πατέρας τότε, τρόμαξα. Παρέμεινα χωρίς δουλειά για ένα τρίμηνο και είχα αρχίσει να λέω πως θα κάνω κάτι άλλο για τα προς τα ζην, ώσπου να δω τι θα κάνω με το θέατρο».

Η σκέψη μιας εντελώς διαφορετικής δουλειάς είναι αγχωτική για έναν καλλιτέχνη;

«Είμαι ηθοποιός από το 2000 και αυτό που ανέφερα συνέβη ύστερα από 10 χρόνια ασταμάτητης δουλειάς… Τότε λοιπόν, καθώς συνειδητοποίησα πως δεν είχα χτίσει τίποτα, στενοχωρήθηκα. Όταν εξαρτώνται από σένα κι άλλοι άνθρωποι και κυρίως ένα μικρό παιδί, πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια, να κλείσεις τα μάτια και να κάνεις κάτι που ίσως δεν σου αρέσει, αλλά πρέπει να το κάνεις για να στηρίξεις την οικογένειά σου. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε τελικά να κάνω κάτι άλλο».

Μελέτης Ηλίας: Η απρόσμενη αποκάλυψη: «Στο σπίτι ζούμε ένα δράμα...»!

Ο Μελέτης Ηλίας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά και έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη! Συγκεκριμένα είπε: «Στο σπίτι ζούμε ένα δράμα...»

Ο γνωστός ηθοποιός στην συνέντευξη που έδωσε στην παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του και την σύζυγό του, που είναι μαζί εδώ και 15 χρόνια!

Ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Η κόρη μου, η Κοραλία είναι 9 χρονών και το αγοράκι μου, ο Δημήτρης 3 χρονών… και στο σπίτι ζούμε ένα δράμα… είναι κανονικά στην κατασκήνωση και εμάς μας λείπει περισσότερο. Την πήγαμε Κυριακή πρωί και σήμερα είναι Τρίτη και όλο λέμε «Πού είναι το παιδί; Τι κάνει το παιδί; Γιατί δεν είναι μαζί μας; Μεγάλο άγχος… είναι μία ωραία δοκιμασία, αλλά λες μήπως ήταν νωρίς στα 9 του χρόνια να πάει; Δεν πρόλαβα να σηκώσω το τηλέφωνο όταν μπήκα στο πλατό, με έπαιρνε τηλέφωνο η κόρη μου. Την πήρα τηλέφωνο και το είχε κλειστό και τώρα με ζώσανε τα φίδια»!

Δεν πέρασε πολύ ώρα από αυτά τα λόγια και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά εισέβαλε στο πλατό και του έδωσε το τηλέφωνό του γιατί χτυπούσε και ήταν η μικρή του κόρη!

Δείτε το σχετικό βίντεο: