"Λύγισε" ο πρίγκιπας Χάρι και σταμάτησε την ομιλία του! Ποιος ο ρόλος της Μέγκαν Μαρκλ;

Ξέσπασε σε κλάματα! Τι συνέβη;

"Λύγισε" ο πρίγκιπας Χάρι και σταμάτησε την ομιλία του στα WellChild awards χθες το βράδυ. Ποιος ο ρόλος της Μέγκαν Μαρκλ σε όλο αυτό;

Ο Δούκας του Σάσεξ έδωσε βραβεία σε παιδιά, ωστόσο όταν ξεκίνησε να μιλάει στο κοινό, ξέσπασε σε κλάματα με την σύζυγο του να τον χειροκροτά.

Ο Πρίγκιπας Χάρι συγκινήθηκε ενώ μιλούσε για τότε που έμαθε ότι θα γίνει πατέρας. Ζήτησε συγγνώμη και σταμάτησε τον λόγο του για λίγο. Η Μέγκαν που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό ήταν συνέχεια στο πλευρό του και τον καμάρωνε. Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε για πρώτη φορά τον μικρό Άρτσι με την νταντά του!

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το λάθος που απογοήτευσε πλήθος κόσμου!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ένα λάθος που απογοήτευσε πλήθος κόσμου!

Οι δυο τους εδώ και καιρό έχουν δημιουργήσει έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος ονομάζεται SussexRoyal.

Σε αυτόν το λογαριασμό το βασιλικό ζευγάρι δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της καθημερινότητάς του αλλά και διάφορα εύστοχα quotes.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Δευτέρας, ο επίσημος λογαριασμός του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ανήρτησε ένα quote της Maya Angelou.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία όμως κέντρισε τα βλέμματα των περισσοτέρων, όχι για το βαθύ της νόημα αλλά για το… ορθογραφικό λάθος που είχε. Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το "παλάτι" της στο Λος Άντζελες!

Έγραφε χαρακτηριστικά:

«Each time a woman stands up for herself without knowing it possibly, without claiming it, she stands up for all women» δηλαδή: «Κάθε φορά που μία γυναίκα υπερασπίζεται τον εαυτό της χωρίς πιθανόν να το ξέρει, χωρίς να το υπερηφανεύεται, υπερασπίζεται όλες τις γυναίκες», ήταν το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν.

Όμως, στο post του Sussex Royal, αντί για «woman» (γυναίκα) έγραψαν «women» (γυναίκες), με αποτέλεσμα πολλοί followers να απογοητευτούν και να επισημάνουν το συγκεκριμένο λάθος.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το λάθος που απογοήτευσε πλήθος κόσμου!