Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πέφτουν σύννεφο τα unfollow! Παρουσιάστρια τον δίνει «στεγνά»! (Βίντεο)

Το αποκάλυψε δημόσια!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πέφτουν σύννεφο τα unfollow! Παρουσιάστρια τον δίνει «στεγνά»! (Βίντεο)

Πέφτουν σύννεφο τα unfollow από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όπως όλα δείχνουν! Παρουσιάστρια του Alpha τον δίνει «στεγνά»!

Τις τελευταίες μέρες στα πάνελ των πρωινών εκπομπών συζητιέται πολύ το unfollow, με αφορμή ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδέχτηκε πως έχει κάνει block την Ελένη Τσολάκη.

Στην συνέχεια αποκάλυψε και ο Γιώργος Λιάγκας πως τον έχει κάνει unfollow και «δεν έχει καταλάβει το γιατί».

Ανάμεσα στα άτομα που έχει κάνει unfollow τον τελευταίο καιρό είναι και η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, κάτι που αποκάλυψε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν έχεις μια πολύ καλή σχέση με τον άλλο και σε κάνει επειδή έτσι του ήρθε σκέφτεσαι «μήπως δεν είχαμε καλή σχέση;». Για να τελειώνει η κουβέντα να σας πω γιατί με έκανε unfollow. Όταν έγινε η κουβέντα με τον Ουγγαρέζο και τον Καπουτζίδη κάποιος του μετέφερε ότι δεν τον υποστήριξα… Στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ είχα πει ξεκάθαρα ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει γίνει και ότι για να τα πει αυτά που είπε έτσι ήταν… αλλά δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί.

Κάποιος του είχε μεταφέρει τα πράγματα όπως ήθελε και του έστειλα μήνυμα και του είπα «Το έχεις δει ή σου το έχουν πει και μου είπε ότι του έχουν πει»… Του είπα δες το και αν έχεις παράπονο τα ξαναλέμε…εε…δεν τα ξαναείπαμε!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Λιάγκας - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; «Δεν ήρθε, με έστησε»!

Τι συμβαίνει μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Ουγγαρέζου; Σήμερα ο Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήρθε, με έστησε»!

Στην σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» ο γνωστός παρουσιαστής προέβη σε μία αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως μίλησε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον έκανε ξανά follow στο Instagram - υπενθυμίζουμε πως τον είχε κάνει unfollow για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους- και δεν έμεινε εκεί, αλλά όπως είχε πει κανόνισαν να πάνε για φαγητό, αλλά ο Δημήτρης τον έστησε!

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Δημήτρη που μίλησα με ξαναακολούθησε. Όλα καλά. Σήμερα με τον Δημήτρη ακολουθιόμαστε. Κανόνισα χθες να πάω να φάω μαζί του. Δεν ήρθε, με έστησε»!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για Λιάγκα - Φαίη! «Ο Γιώργος δεν ήθελε να...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη για Λιάγκα - Φαίη! «Ο Γιώργος δεν ήθελε να...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Ο ίδιος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και είχε διάθεση για συζήτηση! Ο επιτυχημένος παρουσιαστής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε, αν δέχτηκε επαγγελματική πρόταση για την φετινή τηλεοπτική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

ΣΚΑΪ: Εκτός αέρα ο Γιώργος Λιάγκας! Τι συνέβη;

«Ποτέ δεν μου έκανε πρόταση ο Γιώργος Λιάγκας! Δεν τίθεται θέμα φιλίας είχα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Δεν έγινε ποτέ αυτή η συζήτηση. Όλο αυτό έπρεπε να κινηθεί πολύ λεπτά γιατί είναι 45’ απέναντί μας. Ο Γιώργος, δεν ήθελε ούτε να αποδυναμώσει την εκπομπή της Φαίης, η ομάδα του είναι πολύ δυνατή και έπρεπε να στηρίξω την Φαίη ούτως η άλλως» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.