Μαρί Κωνσταντατού: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με casual look! Που την "τσάκωσε" ο φακός;

Πιο λαμπερή από ποτέ!

Μαρί Κωνσταντατού: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με casual look! Που την

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρί Κωνσταντάτου με casual look. Που "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός την ηθοποιό;

Η ίδια θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν θέλει να απασχολεί με την ζωή της, παρά μόνο με τα επαγγελματικά της.

Σε μια από τις σπάνιες εξόδους της, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του» που έλαβε χώρα στο θέατρο Ήβη.

Η Μαρί Κωνσταντάτου επέλεξε να φορέσει τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με λευκό t-shirt ψηλά πέδιλα και λεπτό jacket.

Μαρί Κωνσταντάτου: Με γοητευτικό επιχειρηματία στο πλευρό της!

Με γοητευτικό επιχειρηματία στο πλευρό της εντόπισαν την Μαρί Κωνσταντάτου πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με τα όσα είπαν στο Happy Day.

Μετά το διαζύγιο της, είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να χαμογελά ξανά έπειτα από περίπου τρία χρόνια.

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της «Τους τελευταίους δυο τρεις μήνες κυκλοφορεί και πάλι χαμογελαστή», μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως υπάρχει ανάμεσα τους μια σχέση φιλική παύλα συντροφική, ζεστή σχέση.

Μαρί Κωνσταντάτου: Η απίστευτη ατάκα που θα συζητηθεί! Δημόσιο "άδειασμα" στον Ant1!

Η Μαρία Κωνσταντάτου φαίνεται πως έχει στο πλευρό της τον θεατρικό επιχειρηματία Κεν.

Μαρί Κωνσταντάτου: Στιλάτη όσο ποτέ σε εμφάνιση μετά από καιρό! Πού βρέθηκε;

Στιλάτη όσο ποτέ σε εμφάνιση μετά από καιρό η Μαρί Κωνσταντάτου! Πού βρέθηκε και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα;

Εμείς την τσακώσαμε και φυσικά τα φλας πήραν φωτιά! Η πάντα κομψή Μαρί, έδωσε το παρών στη Συνέντευξη Τύπου για την παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του''.

Η ίδια, επέλεξε ένα casual chic look και όπως ήταν φυσικό, κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Μαρί Κωνσταντάτου: Στιλάτη όσο ποτέ σε εμφάνιση μετά από καιρό! Πού βρέθηκε;Μαρί Κωνσταντάτου: Στιλάτη όσο ποτέ σε εμφάνιση μετά από καιρό! Πού βρέθηκε;

Μαρί Κωνσταντάτου: Ξεσπά για τα...στόματα που λένε κακίες! - "Κλείνουν μόνο με..."

Η Μαρί Κωνσταντάτου άκουσε πολλά... Πάρα πολλά...

2 χρόνια μετά τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Μίνωα Κυριακού, η Μαρί μιλάει για πρώτη φορά στο youweekly.gr και απαντάει σε όλα αυτά τα στόματα που λένε κακίες!

Δείτε παρακάτω αποκλειστικά τις δηλώσεις της στο Υοuweekly.gr! Τα όσα αναφέρει αναμένεται να συζητηθούν πολύ και να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων! Ακολουθεί απόσπασμα συνέντευξής της:

Τον τελευταίο καιρό σε βλέπω ενεργή στα social μετά από πολύ καιρό «σιωπής»... Πώς θα χαρακτήριζες την επιστροφή σου αυτή; Θα ήταν ακραίο εάν έλεγα ότι είναι σαν να έχεις ξαναγεννηθεί από τις στάχτες σου;

Στάσου μια στιγμή να τινάξω τα φτερά μου από τη στάχτη και θα σου πω. H σιωπή στα social media είναι χρυσός με τόση φλυαρία που υπάρχει. Απλώς άργησα να μπω στον κύκλο των χαμένων «φουμπου-ποιητών».

Ήσουν πάντα χαμηλών τόνων και αρκετά αποστασιοποιημένη από τα media για πολλά χρόνια. Το μετάνιωσες; Σκέφτηκες ότι τώρα με τη συνέντευξή μας μπορεί να ανοίξουν πολλά στόματα και να πουν διάφορες κακίες, π.χ. γιατί μιλάει τώρα ξαφνικά;

Μετριοφροσύνη και μετριοπάθεια στη δημόσια έκθεση δεν είναι αποστασιοποίηση αλλά μέτρο άριστο. Το προφίλ της «αποστασιοποιημένης» είναι κατασκεύασμα κάποιων MME που θα με ήθελαν παρούσα σε κάθε μεσημεριανάδικο. Όσο για τα στόματα που λένε κακίες, μόνο μια τσίχλα με τσιμέντο ταχείας πήξεως τα κλείνει...

*H συνέντευξη δόθηκε το 2018