Ηθοποιός από το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» ανατριχιάζει! «Στα γυρίσματα ήμουν έγκυος και το έχασα»! (Βίντεο)

Αποκαλύπτει άγνωστες έως τώρα ιστορίες για την ζωή της!

Ηθοποιός από το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» ανατριχιάζει! «Στα γυρίσματα ήμουν έγκυος και το έχασα»! (Βίντεο)

Ηθοποιός από την σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» ανατριχιάζει με την εξομολόγησή της! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Στα γυρίσματα ήμουν έγκυος και το έχασα»!

Η ίδια παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «The Dot» στον ΣΚΑΪ και μίλησε για πολλές άγνωστες ιστορίες από την τηλεοπτική και κινηματογραφική της πορεία.

Ο λόγος για την Ελένη Καστάνη, η οποία είπε χαρακτηριστικά:

«Έκανα γυρίσματα για τις Βαρβαρότητες στον ΑΝΤ1 και ταυτόχρονα για το Δις Εξαμαρτείν στον Mega. Τότε ήμουν έγκυος κι έχασα εκείνο το παιδάκι θυμάμαι. Κουραζόμουν πάρα πολύ και τελικά… Μάλλον δεν έπρεπε να το κάνω ταυτόχρονα με το άλλο.

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: Πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει «Ο παπάς την ώρα που θα με θάβει θα με ρωτήσει...»!

Στους Δύο Ξένους με φώναξε ο Αλέξανδρος Ρήγας για να κάνω την πρώτη σκηνή και να τους φέρω γούρι. Έκανα μόνο μία σκηνή, ήμουν μαθήτρια του συγχωρεμένου του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Το Safe Sex δεν μου θυμίζει τίποτε άλλο, μόνο το παιδί μου. Στην ταινία είμαι έγκυος σε όλα τα γυρίσματα, 5 μηνών από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι όταν προβλήθηκε είχα γεννήσει το παιδί μου.

Έως και κατάθλιψη έπαθα που σταμάτησε το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή. Κάναμε αυτό το γύρισμα στα διόδια και μετά δεν μας ξανάφησαν να πάμε για γύρισμα σε διόδια. Είχαν σκεφτεί και κάτι πολύ ωραίο. Εγώ θα σκότωνα τον Μαντά με έναν γύψινο Χριστόδουλο, αυτό ήταν γραμμένο στο σενάριο. Θα τον χτυπούσα εγώ και θα πέθαινε τελικά. Δεν προλάβαμε να το γυρίσουμε ποτέ».

Επίσης είπε:

«Την πρώτη μέρα που κάνουμε γυρίσματα για την Νήσο, στις 6 το πρωί που πήραμε το βανάκι να πάμε στο γύρισμα, με παίρνει ο άντρας μου και μου λέει «Μην τρομάξεις, το παιδί είναι στο Παίδων, έχει σκωληκοειδίτιδα και εγχειρίζεται». Παθαίνω σοκ! Έβγαινα μόλις τελείωνα το γύρισμα και έκλαιγα, γιατί δεν μπορούσα να φύγω. Τότε τα δρομολόγια για τη Σίφνο ήταν συγκεκριμένα. Πήγα μία μέρα μετά, αφού είχε εγχειριστεί το παιδί».

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου 19 χρόνια μετά - «Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε...»!

Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου 19 χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή». Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε...».

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην πρεμιέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «DOT» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιτυχημένη σειρά. Χάρης Ρώμας: «H Ελένη Ράντου μου έκανε Bullying! Ένιωθα ένοχος για...»!

«Αρχικά μου είχε προταθεί ο ρόλος που έκανε η Χρύσα Ρώπα και αρνήθηκα. Ήθελα να κάνω ένα ρόλο που να ‘ναι διαφορετικός με την Ελένη από το «Κωνσταντίνου & Ελένης». Υπήρξε μια κακή διαχείριση του Αλέξανδρου ως προς το όνειρο του. Έπρεπε λίγο να το ‘χε προστατεύσει», αποκάλυψε.

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή Ελένη Ράντου