Κατερίνα Παπουτσάκη: Βόλτα με την οικογένειά της! Τα νεύρα και οι... γκριμάτσες!

Αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο εδώ! Φαίνεται έξαλλη!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Βόλτα με την οικογένειά της! Τα νεύρα και οι... γκριμάτσες!

Μόνο εδώ ποκλειστικές φωτογραφίες από τα νεύρα που φαίνεται να έχει και τις γκριμάτσες της ηθοποιού Κατερίνας Παπουτσάκη σε βόλτα με την οικογένειά της!

Στην παράσταση «Ωνάσης τα θέλω όλα», που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα, η Κατερίνα κρατά τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Στην προσωπική της ζωή, όμως, ο ρόλος που τη γεμίζει και την κάνει απόλυτα ευτυχισμένη είναι εκείνος της μητέρας.

βόλτα παπουτσάκι με τα παιδιά

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως το τελευταίο διάστημα, με δύο παιδιά στο σπίτι, τον Μάξιμο που είναι έξι χρόνων και τον μόλις επτά μηνών Κίμωνα, -το «Πικουνάκι» όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά- και παράλληλα κάνοντας εντατικές πρόβες για την παράσταση, ήταν ιδιαίτερα κουραστικό για εκείνη.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Λύγισε» η ηθοποιός με την αποκάλυψη της! Το άγνωστό πρόβλημα υγείας της!

παπουτσάκη

Όπως, όμως, βλέπουμε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, πολύτιμος βοηθός της σε αυτή την περίπτωση αποδεικνύεται ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς, ο οποίος παρά τις δικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού εγκαινίασε και έναν νέο πολυχώρο εστίασης στο κέντρο της Αθήνας, ασχολείται πολύ ενεργά με τους δύο τους γιους. Άλλωστε, τελικά ο μικρότερος Κίμωνας μόνο στη δική του αγκαλιά κατάφερε να κοιμηθεί!

κατερίνα παπουτσάκι παιδιά

Στα αποκλειστικά στιγμιότυπα φαίνεται κάποια ένταση στο πρόσωπο της παρουσιάστριας χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο! Ωστόσο, είναι λογικό δεν γίνεται 24ης ώρες το 42ωρο να χαμογελάμε... άνθρωποι είμαστε όχι μηχανές!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου της - «Μπορεί να γίνει ονοματοδοσία»!

Την αποκάλυψη για την βάφτιση του γιου της έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη, λέγοντας πως μπορεί να γίνει ονοματοδοσία στον μπέμπη.

Η ηθοποιός στην πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω όλα», στην οποία πρωταγωνιστεί υποδυόμενη τη Μαρία Κάλλας μίλησε στους δημοσιογράφους για τα δύο αγοράκια της, τον μεγαλύτερο, τον Μάξιμο και τον μόλις 7 μηνών γιο της που θα πάρει το όνομα Κίμωνας.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε ότι ο μεγάλος της γιος είναι πολύ χαρούμενος που έχει ένα αδελφάκι και τόνισε πως όπως όλες οι νέες μανούλες, έτσι και εκείνη, δεν κοιμάται πολύ λόγω του μωρού. Όταν όμως ρωτήθηκε πότε θα γίνει η βάφτιση του μικρού, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε ότι μπορεί και να μην βαφτιστεί ο μικρός αλλά να γίνει ονοματοδοσία.

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Άνοιξε" το σπίτι της και είδαμε το παιδικό δωμάτιο!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη "άνοιξε" το σπίτι της και είδαμε το παιδικό δωμάτιο του γιου της, Μάξιμου!

Πώς είναι διακοσμημένο;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περνάει υπέροχες στιγμές στο σπίτι με τα παιδιά της και μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο του Μάξιμου.

Η ηθοποιός "ανέβασε" τη φωτογραφία στο instagram, γράφοντας: «Το παιδικό κρεβάτι του Μάξιμου. Το διαλέξαμε γιατί έχει φτιαχτεί από φυσικά υλικά που αντέχουν στον χρόνο και γιατί ήταν πραγματικά μεγάλο. Δεν φανταζόμασταν όμως ότι θα ήταν τόσο μεγάλο που θα χωρούσε άπειρες αγκαλιές, πολλούς δράκους, ξωτικά και πριγκίπισσες, και αμέτρητα “Σ ’αγαπώ μαμά”».

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και διατηρεί άψογη σιλουέτα!

Δείτε την

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Λιώσαμε" με τις φωτογραφίες της για την επέτειο γάμου!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη γιορτάζει 7 χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά και "λιώσαμε" με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram!

Η ηθοποιός είναι φουλ ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της!

Την αγάπη της για τον σύζυγό της με τον οποίο συμπληρώνει 7 χρόνια γάμου θέλησε να μοιραστεί δημοσίως η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε στο instagram στιγμές με τον Παναγιώτη Πιλαφά, γράφοντας: «Χρόνια μας πολλά και καλα!7 χρόνια γάμου!!2 υπέροχα παιδιά! 1 αγάπη που ολοένα και δυναμώνει ▪2012-2019 ▪ Σε λατρεύω Παναγιώτη μου. Σε ευχαριστώ».

Δείτε τις φωτογραφίες

Φιλιά Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η "μαγευτική" εμφάνιση 6 μήνες μετά την γέννηση του γιου της! Που την "τσακώσαμε";

Με "μαγευτική" εμφάνιση 6 μήνες μετά την γέννηση του γιου της, "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός την Κατερίνα Παπουτσάκη στο κέντρο της Αθήνας.

Η ηθοποιός είχε προορισμό το θέατρο Παλλάς, όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για την θεατρική παράσταση «Ωνάσης - τα θέλω όλα».

Μάλιστα, ο φωτογραφικός απαθανάτισε και την Δήμητρα Ματσούκα, με την οποία συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, επέλεξε να φορέσει ένα φλοράλ φθινοπωρινό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλέ πέδιλα. Μετά από τον ερχομό και του δεύτερου παιδιού της στις αρχές Μαρτίου, φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Κατερίνα Παπουτσάκη εμφάνιση

Κατερίνα Παπουτσάκη εμφάνιση

Κατερίνα Παπουτσάκη εμφάνιση

Κατερίνα Παπουτσάκη εμφάνιση

Κατερίνα Παπουτσάκη εμφάνιση