Σίσσυ Χρηστίδου: Έξαλλη με την Κατερίνα Γκαγκάκη! «Τι είναι αυτά που λέτε;»!

Τι συνέβη;

Σίσσυ Χρηστίδου: Έξαλλη με την Κατερίνα Γκαγκάκη! «Τι είναι αυτά που λέτε;»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε έξαλλη σήμερα με την Κατερίνα Γκαγκάκη και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Τι είναι αυτά που λέτε;»!

Η όμορφη παρουσιάστρια στην σημερινή εκπομπή της στο Open, «Έλα Χαμογέλα» τοποθετήθηκε για όσα είπε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Γκαγκάκη στο «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ για τον Χρήστο Φερεντίνο και την ίδια.

Συγκεκριμένα, να θυμίσουμε, ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε πει για τη χρονιά που βρισκόταν και εκείνη στο «Πρωινό»:

«Ήταν τότε με τον Φερεντίνο, μαγικό… Τελείωνε η εκπομπή και έφευγε ο ένας από δω και ο άλλος από εκεί».

Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από το σπίτι της! Το χαλί της το ζηλέψαμε όλοι!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε χαρακτηριστικά:

«Μου κάνει εντύπωση γιατί με την Κατερίνα ήμασταν και οι δύο εκεί. Από τα μίντια δεν θεωρήθηκε η επιτυχία της χρονιάς, βέβαια έκανε 25άρια, πάρα πολύ αξιοπρεπή, απλά επειδή απέναντι υπήρχε το πρωινό με τη Φαίη και το Γιώργο που έκανε πολύ μεγαλύτερα νούμερα από μας θεωρήθηκε ότι δεν πήγε καλά. Όντως με τον Χρήστο δεν είχαμε χημεία, ήταν κάτι για το οποίο γελούσαμε και μεταξύ μας, δεν μπορούσε ο ένας να κόψει και ο άλλος να ράψει με τίποτα. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τις προσωπικές σχέσεις καθόλου.

Παρόλα αυτά θέλω να τονίσω ότι με τον Χρήστο ήταν μία από τις καλύτερες συνεργασίες, άσχετα με το αποτέλεσμα. Ποτέ μα ποτέ -και μου κάνει εντύπωση που το λέει η Κατερίνα- δεν τσακωθήκαμε, δεν διαφωνήσαμε. Για το περιεχόμενο της εκπομπής πολύ γιατί ο Χρήστος ήθελε να κάνει μια εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο κι εγώ μια κλασική ψυχαγωγική εκπομπή. Αυτό μπέρδευε και τον κόσμο.

Όμως τι είναι αυτά που λέτε; Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι πάρα πολύ, ποτέ δεν ήμασταν φίλοι. Μπορεί να τσακώνονταν άλλοι εκπομπή εμείς ποτέ. Βγήκαμε και κάποιες φορές χωρίς να είμαστε κολλητοί. Ήταν η πιο εύκολη συνεργασία που είχα μέχρι σήμερα».

Σίσσυ Χρηστίδου - Έλλη Κοκκίνου: Γιατί έληξε η φιλία τους; Η αναφορά του Σταματόπουλου στον αέρα της εκπομπής!

Γιατί έληξε τελικά η φιλία της Σίσσυς Χρηστίδου και της Έλλης Κοκκίνου; Η αναφορά του Παύλου Σταματόπουλου στον αέρα της εκπομπής!

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Έλλη Κοκκίνου και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν είναι πια φίλες και, μάλιστα, έκαναν unfollow η μία την άλλη.

Από εκείνη τη στιγμή καμία από τις δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια περί αυτού του θέματος, ενώ τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για το τι συνέβη ανάμεσά τους.

Σίσσυ Χρηστίδου - Έλλη Κοκκίνου: Γιατί έληξε η φιλία της; Η αναφορά του Σταματόπουλου στον αέρα της εκπομπής!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Secret», άτομα που βρίσκονται κοντά στις δύο γυναίκες αναφέρουν πως συνέβη κάτι πολύ σοβαρό ανάμεσά τους. Κάτι που ήταν πολύ προσωπικό και αφορούσε στη μεταξύ τους σχέση και επικοινωνία.

Όμως, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το μαχαίρι ήταν απότομο και δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν. Από την άλλη, σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Παύλος Σταματόπουλος, που είναι κουμπάρος και με τις δύο. Ο δημοσιογράφος και η τραγουδίστρια γνωρίζονται πολλά χρόνια.

Σίσσυ Χρηστίδου - Έλλη Κοκκίνου: Γιατί έληξε η φιλία της; Η αναφορά του Σταματόπουλου στον αέρα της εκπομπής!

Η πρώτη τους επαφή έγινε πριν η Έλλη γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Όσο για την παρουσιάστρια, γνωρίστηκαν καθώς έμεναν σε διπλανά σπίτια. Η θέση του είναι δύσκολη.

Ωστόσο, η Έλλη Κοκκίνου σταμάτησε να τον ακολουθεί στο Instagram, δημιουργώντας μεγάλα ερωτήματα για το αν τελείωσε και αυτή η σχέση.

Μάλιστα, στην σημερινή εκπομπή του «Έλα Χαμογέλα», στο Open προβλήθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις της τραγουδίστριας, Josephine, η οποία αναρωτιόταν τι έκανε όλο το καλοκαίρι ο Παύλος Σταματόπουλος και εκείνος την σχολίασε:

«Είναι προφανές ότι δεν έβλεπε τηλεόραση που έκανα το «Καλοκαίρι #not». Λες να με έκανε… unfollow;».

Σίσσυ Χρηστίδου - Έλλη Κοκκίνου: Γιατί έληξε η φιλία της; Η αναφορά του Σταματόπουλου στον αέρα της εκπομπής!

Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε το unfollow γελώντας και ο Παύλος Σταματόπουλος συνέχισε:

Σίσσυ Χρηστίδου - Έλλη Κοκκίνου: Γιατί έληξε η φιλία της; Η αναφορά του Σταματόπουλου στον αέρα της εκπομπής!

«Κάτσε να δω μήπως με έχει κάνει και αυτή unfollow», χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα της Έλλης Κοκκίνου, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε: «Είναι και επίκαιρο».

Σίσσυ Χρηστίδου - Έλλη Κοκκίνου: Γιατί έληξε η φιλία της; Η αναφορά του Σταματόπουλου στον αέρα της εκπομπής!

Σίσσυ Χρηστίδου: «Φτάσαμε στα πρόθυρα, έχουν επέμβει άνθρωποι...» Σοκ για την παρουσιάστρια!

Σοκ για την παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου! «Φτάσαμε στα πρόθυρα, έχουν επέμβει άνθρωποι...» ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της!

Τι συνέβη; Η αλήθεια είναι πως αυτή την αποκάλυψη, δεν την περιμέναμε! Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν η παρέα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» παρουσίασαν διάφορες ειδήσεις που απασχόλησαν τα media την εβδομάδα που μας πέρασε.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη! Βόλτα με τα παιδιά της...

Μία από αυτές λοιπόν, ήταν και ένα απρόοπτο που συνέβη στην δημοσιογράφο του NBC, Courtney Kube. Την ώρα που η δημοσιογράφος μετέδιδε σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση τι συμβαίνει στην Συρία, «εισέβαλε» το ένα από τα δύο παιδιά της στο στούντιο.

Η ίδια λοιπόν αναγκάστηκε να πει στο αέρα: «Συγγνώμη, τα παιδιά μου είναι εδώ. Τα έχω φέρει μαζί»!

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε την αποκάλυψη που μας άφησε κάγκελο μέχρι να καταλάβουμε τι εννοεί: «Να παραδεχτώ ότι σε αυτά τα πρόθυρα έχουμε φτάσει και εμείς πολλές φορές, αλλά έχουν επέμβει άνθρωποι…». Η ομάδα της φυσικά, ένα σοκ το έπαθε...

Σίσσυ Χρηστίδου: Άνοιξε την κρεβατοκάμαρα της! Τρελαθήκαμε με τον τοίχο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας άνοιξε την κρεβατοκάμαρα της και τρελαθήκαμε με τον έναν τοίχο, αυτό πίσω από το κρεβάτι της.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, με αφορμή κιόλας το κανάλι που διατηρεί στο Youtube.

Αυτές τις ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε μια μικρή γρίπη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει κάποιες ημέρες στο κρεβάτι, προκειμένου να αναρρώσει.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρά της, ποζάροντας με το χαρτομάντιλο στο χέρι.

Σίσσυ Χρηστίδου κρεβατοκάμαρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Μπήκε σε πισίνα με μαγιό, χωρίς ίχνος φίλτρου! Το αρετουσάριστο κορμί της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπήκε σε πισίνα με μαγιό, χωρίς ίχνος φίλτρου! Το αρετουσάριστο κορμί της σε φωτογραφία - απόδειξη!

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η Σίσσυ πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πήγε στην Κρήτη! Η παρουσιάστρια, θέλησε να παρατείνει λίγο ακόμα το καλοκαίρι της και μάλιστα έκανε και μπάνιο σε πισίνα!

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τρελάθηκε» στον αέρα της εκπομπής της! «Χάνω την ψυχραιμία μου...»!

Η Σίσσυ, που φαίνεται εμφανώς ανανεωμένη ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram και όπως θα δείτε έχει αδυνατίσει αρκετά! Μπράβο βρε Σίσσυ μας! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: