The Final Four: Ξέσπασε σε κλάματα η Φουρέιρα! Η στιγμή που «πνίγηκε» στα δάκρυα...

Τι συνέβη;

The Final Four: Ξέσπασε σε κλάματα η Φουρέιρα! Η στιγμή που «πνίγηκε» στα δάκρυα...

Ξέσπασε σε κλάματα η Φουρέιρα στο The Final Four! Η στιγμή που «πνίγηκε» στα δάκρυα και δεν μπορούσε να σταματήσει....

Όλα ξεκίνησαν όταν μπροστά στην κριτική επιτροπή, εμφανίστηκε η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη.

Η 16χρονη κοπέλα η οποία πηγαίνει δευτέρα λυκείου έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, και με το που άρχισε να τραγουδάει, κοινό και κριτική επιτροπή έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Ελένη Φουρέιρα: Προκάλεσε «έκρηξη» με την εμφάνιση της! Δεν την λένε άδικα «Βασίλισσα της Ευρώπης»!

Έτσι λοιπόν, η Εμμανουέλα κατάφερε να πάρει τρία “ναι” με αποτέλεσμα να διαλέξει να μονομαχήσει με την Βαρβάρα. Η μονομαχία που εξελίχθηκε ήταν η πιο δύσκολη....

Το κοινό έπρεπε να πάρει την απόφαση και διάλεξε στην καρέκλα να κάτσει η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη με ποσοστό 73%.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ξέσπασε σε κλάματα και ανέβηκε στη σκηνή να αγκαλιάσει την Βαρβάρα. Δείτε την σχετική φωτογραφία:

The Final Four: Ξέσπασε σε κλάματα η Φουρέιρα! Η στιγμή που «πνίγηκε» στα δάκρυα...

The Final Four: Πάθαμε σοκ με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα! Σαν πριγκίπισσα του διαστήματος!

Πάθαμε σοκ με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα σήμερα στο The final four. Έμοιαζε σαν πριγκίπισσα του διαστήματος με το look της.

Και στο επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει πανικό με το εντυπωσιακό τοπάκι της.

Η Ελένη Φουρέρια, επέλεξε να φορέσει ένα ασημί σύνολο το οποίο αναδείκνυε το μπούστο της, ενώ είχε και φουσκωμένα μανίκια. Τα μαλλιά της τα έκανε ελαφρές wet μπούκλες. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λαμπερά σκουλαρίκια.

Πάρτε μια γεύση...

Ελένη Φουρέιρα: Η δημόσια έκκληση μέσα από το νοσοκομείο! «Μπορεί να γίνει καλά...»

Μια δημόσια έκκληση κάνει η Ελένη Φουρέιρα μέσα από το νοσοκομείο! «Μπορεί να γίνει καλά...» αναφέρει μεταξύ άλλων! Τι έχει συμβεί;

Η Ελένη Φουρέιρα, βρέθηκε στο πλευρό της 8χρονης Αλεξίας, που χτυπήθηκε το Πάσχα από αδέσποτη σφαίρα! Η μικρούλα, νοσηλεύεται στο Παίδων και η Ελένη Φουρέιρα την επισκέφτηκε και σε μήνυμά της, ζήτησε τη βοήθεια και τη συμβολή όλων για να γίνει καλά το μικρό κορίτσι.


«Για να γίνει καλά θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας» ήταν το μήνυμα της αγαπημένης ερμηνεύτριας. «Ηρθα να επισκεφτώ το κορίτσι, της τραγούδησα την ‘Καραμέλα’ την είδα να αντιδρά και ξέρω ότι μπορεί να γίνει καλά, είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Η 8χρονη, που αντιδρά με τα τραγούδια της Ελένης Φουρέιρα, δίνει μάχη για την αποκατάστασή της και η ερμηνεύτρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ζητά τη συμβολή όλων για να γίνει καλά το μικρό κορίτσι! Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Ελένη Φουρέιρα: Η δημόσια έκκληση μέσα από το νοσοκομείο! «Μπορεί να γίνει καλά...»

Ελένη Φουρέιρα: Στη φόρα το μυστικό της γιαγιά της! Πως την έχει βοηθήσει στην ζωή της;

Στην φόρα βγήκε το μυστικό της γιαγιάς της Ελένης Φουρέιρα. Πως την έχει βοηθήσει στην ζωή της και την καθημερινότητα της;

Η τραγουδίστρια διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της Ελληνικής showbiz και σε κάθε εμφάνιση της επί σκηνής, αλλά και σε δημόσιες εμφανίσεις της, προκαλεί χαμό.

Πως διατηρεί όμως αυτό το κορμί;

Ελένη Φουρέιρα μυστικό γιαγιά

«Κάνω ποδήλατο ή spinning στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με crossfit, που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω, εκτός από γράμμωση, και αντοχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να γυμνάζομαι. Η άθληση μου προσφέρει απίστευτη ευεξία», είπε.

Σε ό,τι αφορά τώρα στη διατροφή της, δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι ενώ αποκαλύπτει και ένα μυστικό της γιαγιά της. «Ένα από τα διατροφικά μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι στικ κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό».

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε... ζέβρα! Το σώμα της προκαλεί αναστάτωση!

Έγινε... ζέβρα η Ελένη Φουρέιρα και το σώμα της προκαλεί αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό με αυτή την εμφάνιση της.

Η τραγουδίστρια που κάνει μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, για ακόμη μια φορά έφερε πανικό με τις αναλογίες της.

Μετά το «Loquita» που προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο, το «Άλλο level» με τον Lil Barty κάνει χαμό!

Ελένη Φουρέιρα: Δεν γίνεται να έχει αυτή την ηλικία! Θα σας πέσουν τα μαλλιά με τον αριθμό...

Η Ελένη Φουρέιρα, στο video clip τραγουδά με ζεβρέ look και πάθαμε σοκ με το κορμί της, αφού έχει αναλογίες μοντέλου.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που διατηρούσε σχέση! Δείτε το πρόσωπό του...

Δείτε το πρόσωπο του εφοπλιστή που διατηρούσε στο παρελθόν σχέση η τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα! Αυτός είναι! Τον θυμάστε καθόλου;

Μια αναδρομή στο παρελθόν θα κάνουμε τώρα γι αυτό το πανέμορφο κορίτσι που απασχολεί όσο καμία άλλη τα μέσα!

Αρκετές είναι οι σχέσεις της που έχουν βρει το φως της δημοσιότητας, όπως εκείνη με τον εφοπλιστή Σπυράγγελος Λυκούδης!

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που διατηρούσε σχέση! Δείτε το πρόσωπό του...

Ποιος είναι ο Σπυράγγελος Λυκούδης

Ο Σπυράγγελος Λυκούδης, γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας-ιδιοκτητών της Kefalonian Lines, θεωρείται από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν στο μέλλον στον τομέα της ναυτιλίας. Έχει σπουδάσει ναυτιλιακά στο πανεπιστήμιο του Southampton και έχει αποκτήσει master στη διαχείριση πλοίων από το πανεπιστήμιο CITY του Λονδίνου.

Αποκάλυψη! Γι'αυτό χώρισε η Φουρέιρα με τον Λυκούδη - Τον έπιασε στα πράσα με άλλη! Απίστευτος καυγάς μπροστά σε όλους!

Το σκηνικό του πανέμορφου, σχεδόν εξωτικού Costa Costa beach bar, λίγο έξω από το Αργοστόλι, στην Κεφαλλονιά, έχει υπάρξει στο παρελθον ειδυλιακό για την Ελένη Φουρέιρα και τον Σπυράγγελο Λυκούδη, που πέρασαν εκεί το περασμένο καλοκαίρι μερικές από τις καλύτερες στιγμές του έρωτά τους. Οι πάντες στο Αργοστόλι τους θυμούνται να μην ξεκολλούν κυριολεκτικά ο ένας από τον άλλον, μέσα και έξω από το νερό, ενώ η Ελένη απόλαυσε και με το παραπάνω τις διακοπές της στο νησί αλλά και τα μπάνια της στο συγκεκριμένο beach bar, που άλλωστε ανήκει στην οικογένεια Λυκούδη.

Φέτος όμως το καλοκαίρι ξεκινάει διαφορετικά για το πλέον πρώην ζευγάρι, καθώς, όπως σας ενημέρωσε και το youweekly.gr αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην σχέση τους... Όλα ξεκίνησαν με την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Ελένης Φουρέιρα στην Κεφαλλονιά, η οποία είχε ως μοναδικό στόχο να εκπλήξει ευχάριστα τον Σπυράγγελο Λυκούδη, ο οποίος βρισκόταν ήδη εκεί και να τους δώσει την ευκαιρία να πιάσουν τα πράγματα κάπως από την αρχή, ή τουλάχιστον από εκεί που ήταν πριν στραβώσει η κατάσταση...

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που διατηρούσε σχέση! Δείτε το πρόσωπό του...

Ελένη Φουρέιρα: Το νέο βήμα - έκπληξη στην ζωή της! Θα την δούμε στην τηλεόραση;

Η Ελένη φέρεται να πήγε στο νησί του αγαπημένου της χωρίς εκείνος να το γνωρίζει και κατευθύνθηκε αμέσως εκεί που ήξερε σίγουρα πως θα τον βρει, στην οικογενειακή επιχείρηση δηλαδή. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, όπως αναφέρει το Ciao, άτομο που ήταν εκείνη την στιγμή στο σημείο στην Κεφαλλονιά μεταφέρει πως, η Ελένη ήλθε αντιμέτωπη με τον απόλυτο εφιάλτη μιας ερωτευμένης γυναίκας, καθώς είδε τον σύντροφό της παρέα με μία άλλη γυναίκα. Μια γυυναίκα που δεν είχε καμία σχέση με τη showbiz και όπως λένε οι ίδιες πηγές είναι παλιά γνώριμη του εφοπλιστή, καθώς ανήκει στο ίδιο κοινωνικό περιβάλλον με εκείνον και οι οικογένειές τους συνδέονται με παλιά φιλία.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που διατηρούσε σχέση! Δείτε το πρόσωπό του...

Η ξανθιά -ναι για μία ξανθιά πρόκειται- αυτή γυναίκα περνάει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της στην Κεφαλλονιά και όπως μαρτυρούν οι γνωρίζοντες, τον τελευταίο καιρό έχει έλθει πολύ κοντά με το σύντροφο της τραγουδίστριας. Σε μία τέτοια...κοντινή στιγμή τους τσάκωσε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μόλις ξεπέρασε το αρχικό οκ, έγινε πυρ και μανία και όπως φαίνεται ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους, με την ίδια να στήνει έναν τεράστιο καυγά μπροστά στους πάντες, αλλά όχι και τόσο ιδιωτικά ώστε να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς. Κι αφού τελείωσε ο καυγάς, η τραγουδίστρια έφυγε άρον-άρον από το νησί, επιστρέφοντας στην Αθήνα, όποι όσοι την είδαν δεν μπόρεσαν να μην καταλάβουν ότι πίσω από τις λαμπερές εμφανίσεις της, η ίδια "έσερνε" μια μεγάλη στεναχώρια.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που διατηρούσε σχέση! Δείτε το πρόσωπό του...

Τις τελευταίες μέρες Ελένη και Σπυράγγελος δεν επικοινωνούν και όσοι τους ξέρουν λένε ότι τα πάντα στη σχέση τους είναι ρευστά, χωρίς ωστόσο να μπορούν να προβλέψουν "που θα κάτσει η μπίλια" και αν το ζευγάρι θα τα καταφέρει ή θα χωρίσει οριστικά. Το τελευταίο αυτό περιστατικό, πάντως, δεν βοήθησε καθόλου να εκομαλυνθούν τα πράγματα μεταξύ τους.