Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΚΑΙ! Ποιο πρόσωπο είναι εκτός;

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΚΑΙ! Ποιο πρόσωπο είναι εκτός;

Αποχώρηση «βόμβα» έσκασε κυριολεκτικά από τον ΣΚΑΙ! Ποιο πρόσωπο είναι εκτός και κυρίως γιατί; Η μακροσκελής ανάρτηση που θα συζητηθεί!

Πιο συγκεκριμένα, την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ ανακοίνωσε μέσω Facebook ο Κώστας Βαϊμάκης, ένας ακόμα δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ.

Ο γνωστός αθλητικός ρεπόρτερ και παραγωγός που είχε τη δική του εκπομπή στον ΣΠΟΡ FM και στον ΣΚΑΪ, αποφάσισε με ανακοίνωση του να εξηγήσει τον λόγο αποχώρησης μετά από 6,5 χρόνια παρουσίας στο σταθμό.

ΣΚΑΪ: Αποχώρηση-βόμβα για παρουσιαστή! Τον πήρε ο AlphaTV!

Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ (2 από αυτά και στην τηλεόραση), σήμερα χώρισαν οι δρόμοι μας με τον ΣΚΑΪ. Όχι τόσο γλυκά και «αγαπησιάρικα» όσο θα ήθελα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ζυγίζεις τις ανάγκες σου, το πόσο χρειάζεσαι το μισθό σου και τις υποχρεώσεις σου από τη μια και από την άλλη την αξιοπρέπειά σου, τις αξίες σου και το πού φτάνουν τα όριά σου. Η δική μου ζυγαριά, έγειρε στην πλευρά νούμερο 2 κι αποφάσισα ότι προτιμώ την προσωπική και επαγγελματική αξιοπρέπεια, από «μπακαλίστικα» παζάρια και προσβλητικές συμπεριφορές. Ευχαριστώ όλους τους καλούς ανθρώπους που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, πάνω απ’ όλους τον Gerard Papasimakopoulos, τον Μάκαρο που μου στάθηκε σαν αδελφός. Και πάμε παρακάτω σιγά – σιγά.

Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΚΑΙ! Ποιο πρόσωπο είναι εκτός;

Υ.Γ. Το Fight Club παραμένει στη θέση του, μέχρι νεοτέρας….», έγραψε ο Κ. Βαϊμάκης.

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Αποχώρηση "βόμβα" από το κανάλι! Έφυγε ο...

Έκτακτο αποκλειστικό έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ! Αποχώρηση "βόμβα" υπήρξε στο κανάλι αφού έφυγε ο...

Μην βιάζεστε! Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog! Οι πληροφορίες είναι πολύ φρέσκες και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από το κανάλι!

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, όπως φαίνεται, εξώθησαν το συγκεκριμένο πρόσωπο στο αμήν και αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει! Πρώτη σας είχα γράψει ότι δέχτηκε να συνεργαστεί με το κανάλι και πρώτη σας γράφω πως τελικά η συμφωνία, σύμφωνα με πηγές μου πάντα, έληξε άδοξα!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Κώστας Μπουρούσης που βρισκόταν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου!

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Αποχώρηση

Φεύγοντας άφησε πίσω την συνάδελφό του, Ζωή Δημητρίου, με την οποία παρουσιάζει καθημερινά στο Θέμα radio 104,6 εκπομπή... Κάτι μου λέει πως... θα έχουμε κι άλλη αποχώρηση αρκετά σύντομα!

Τατιάνα Στεφανίδου - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με την θέση της στον ΣΚΑΙ!

Αποκλειστικό και έκτακτο ρεπορτάζ "φωτιά" έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ραγδαίες οι εξελίξεις με την θέση της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο και τι γίνεται τα τελευταία 24ωρα στο κανάλι του Φαλήρου, όπως ακριβώς με τα μετέφερε πολύ έμπιστη και έγκυρη πηγή μου!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες εξελίξεις, θα μάθετε πρώτοι από το Youweekly.gr και το Vanda's blog πως η παρουσιάστρια ενδέχεται να επιστέψει στα παλιά της λημέρια και τι εννοώ με αυτό; Οι ιθύνοντες του καναλιού συζητάνε έντονα να την γυρίσουν σε καθημερινό πρόγραμμα και να την βγάλουν από τα Σαββατοκύριακα!

Τα νούμερα που σημειώνει δυστυχώς δεν ευχαριστούν το κανάλι! Το μεσημέρι του Σαββάτου μάλιστα σημείωσε πολύ χαμηλά ποσοστά....

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,5
ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 7,0
ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 20,0

STAR: Star System 6.8

Πρεμιέρα Τατιάνα Σεφανίδου: Η αλλαγή στο πλατό και το καλησπέρα στο κοινό της! (Βίντεο)

Σημαντικό όμως είναι, όπως πληροφορήθηκα, ότι αναγνωρίζουν πως ίσως φταίει η αλλαγή της ημέρας και της ώρας κι επειδή πιστεύουν στις δυνατότητες της Τατιάνας θέλουν να την δουν να πιάνει κορυφή!

Η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα αλλά οι συζητήσεις είναι έντονες! Όταν μάθω σίγουρα θα μάθετε κι εσείς πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

ΣΚΑΙ: Έκτακτη σύσκεψη στο κανάλι! Τι συνέβη;

Έκτακτη σύσκεψη στο κανάλι του ΣΚΑΙ και έχω όλο το ρεπορτάζ με το τι συνέβη! 'Οπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, το Vanda's blog θα κάνει αποκαλύψεις...

Είναι γεγονός ότι φέτος τα πράγματα στον ΣΚΑΙ δεν πάνε καλά. Από τη μία το «κακό» σούσουρο με το Room Service του Ρήγα, από την άλλη οι χαμηλές επιδόσεις του Γεωργίου και όχι μόνο, ο σταθμός δεν είναι και στα καλύτερά του.

Μην ξεχνάμε ότι το πρόγραμμά του είναι κοστοβόρο και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν του έχει βγει. Μόνο το The Voice εσωσε χτες την κατάσταση για μια ακόμα φορά, κάτι που έχει ανησυχήσει τους υπεύθυνους. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, ο σταθμός προγραμμάτισε έκτακτη σύσκεψη....

Η σύσκεψη μάλιστα είναι τόσο επείγουσα, που δεν αποκλείεται να γίνει και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σε μια πρώτη φάση, θα πέσουν στο τραπέζι κάποιες ιδέες για το τι μπορεί να γίνει, και σε δεύτερη φάση, θα κληθούν και συγκεκριμένα πρόσωπα στον σταθμό. Τα εν λόγω πρόσωπα έχουν συμβόλαια αρκετά υψηλά, τα χρήματά από τα οποία μέχρι στιγμής δεν φέρνουν πίσω! Μιλάμε για παρουσιαστές πρώτης γραμμής, οι οποίοι έχουν αρχίσει και... ανασκουμπώνονται, αφού το ΣΚΑΙ είναι ένα κανάλι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Εξάλλου, χρόνια τώρα, έχει πάρει μεγάλο μερίδιο από την διαφημιστική πίτα και δεν σκοπεύει να αφήσει την φετινή σεζόν να περάσει έτσι, και να τερματίσει πιο πίσω από ότι συνήθως! Κρατήστε αυτή την πληροφορία που σας δίνω, γιατί έρχονται μεγάλες αλλαγές.... Για ό,τι νεότερο, φυσικά, θα επανέλθω!

Έκτακτο! Εκτός ΣΚΑΙ αγαπημένη σειρά!

Έκτακτο γεγονός μόλις έσκασε και ξαφνικά βρέθηκε εκτός ΣΚΑΙ αγαπημένη σειρά!

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ πήρε την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον του και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός...

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου», αποκάλυψε πως τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και τελικά το Room service πλιζ δεν θα προβληθεί!

«Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ πήρε την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον του για το Room service πλιζ”.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος!