Λάκης Λαζόπουλος: Χαμογελάει και πάλι μετά τον θάνατο της συζύγου του!

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα!

Λάκης Λαζόπουλος: Χαμογελάει και πάλι μετά τον θάνατο της συζύγου του!

Ο Λάκης Λαζόπουλος χαμογελάει και πάλι μετά τον θάνατο της συζύγου του, που τον είχε «τσακίσει»!

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος έχασε την αγαπημένη του Τασούλα τον περασμένο Αύγουστο, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο που έδινε.

Τώρα όμως ο Λάκης Λαζόπουλος χαμογελάει ξανά αφού κάνει πρεμιέρα η νέα παράστασή του!

Ένας Ρομά, ο Λάκης Λαζόπουλος, ψάχνει να βρει πού μπορεί να εγκαταστήσει το τροχόσπιτο του και όλη του την οικογένεια. Ένας αριστερός εύπορος καθηγητής, ο Παύλος Χαϊκάλης, που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αφού στριμώχνεται κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού talk show, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα φιλοξενίας στην πολυτελή κατοικία του, σε όποιον… Ρομά έχει ανάγκη…

Έτσι ξεκινάει η πιο ξεκαρδιστική συνύπαρξη αυτού του χειμώνα: Λάκης Λαζόπουλος, Παύλος Χαϊκάλης, το αχτύπητο δίδυμο της κωμωδίας, το οποίο απογειώνει, με έναν μαγικό σκηνοθετικό τρόπο, ο έτερος μετρ της κωμωδίας, Πέτρος Φιλιππίδης. Το θέατρο στις πιο ευτυχισμένες του στιγμές.

Λάκης Λαζόπουλος: Χαμογελάει και πάλι μετά τον θάνατο της συζύγου του!

Η Μαρία Σολωμού στον κυρίαρχο ρόλο της «κουλτουριάρας» συζύγου του καθηγητή και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος, για τις ανάγκες της δικής του ζωής, υποδύεται τον Ρομά για να εξασφαλίσει κι αυτός στέγη. Και η ιστορία έχει απρόβλεπτο τέλος… στο θέατρο Βρετάνια!

Ταυτότητα παράστασης

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης

Κείμενο: Guy Laurent & Marc de Chauveron

Μετάφραση: Μαριαλένα Κωτσάκη

Διασκευή: Λάκης Λαζόπουλος

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς

Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού

Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος

Μουσική: Γιώργος Ανδρέου

Μουσική διδασκαλία: Γιάννα Βασιλείου

Κίνηση: Δημόκριτος Σηφάκης

Φωτογραφίες: Βάσια Αναγνωστοπούλου

Παραγωγή: Θεατρικές επιχειρήσεις Κάρολος Παυλάκης

Επικοινωνία – προβολή: Μαρκέλλα Καζαμία, 6946507792

Διανομή:

Λάκης Λαζόπουλος

Παύλος Χαικάλης

Μαρία Σολωμού

Νίκος Πολυδερόπουλος

Κωνσταντίνος Κοράκης

Στρατής Χατζησταματίου

Ελευθερία Παγκάλου

Γεράσιμος Σοφιανός

Νίκος Τσιμαράς

Γεωργία Αγγέλου

Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος! Πού βρέθηκε και τι φόρεσε;

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος πενθεί τον χαμό της αγαπημένης του Τασούλας τον περασμένο Αύγουστο, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο που έδινε.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, όλο αυτό το διάστημα είχε αποσυρθεί, λόγω πένθους, όμως χτες κάπου πήγε! Ο Λάκης Λαζόπουλος, βρέθηκε στην προβολή της ταινίας του καλού του φίλου και πρώην συνεργάτη του Σεμπάστιαν Κοχ.

Οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί για την ταινία "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" του Γιάννη Σμαραγδή και από τότε είχαν έρθει πολύ κοντά. Χθες το βράδυ ήταν η επίσημη προβολή της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γερμανός ηθοποίος "Never Look Away" στο Ίδρυμα Κακογιάννη και ο Λάκης Λαζόπουλος, βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον αγαπημένο του φίλο! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του!Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του!Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του!

Λάκης Λαζόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα που δέχτηκε για τον θάνατο της συζύγου του! «Καλό ταξίδι άγγελε μου»!

Αυτό είναι το συγκινητικό μήνυμα που δέχτηκε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον θάνατο της συζύγου του! Μεταξύ άλλων έκλεισε το μήνυμα λέγοντας «καλό ταξίδι άγγελε μου»!

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του, αφού από το βράδυ της Πέμπτης θρηνεί την απώλεια της συζύγου και μοναδικής συντρόφου της ζωής του, Τασούλας.

Η σύζυγός του έφυγε από την ζωή μετά από τριετή μάχη με τον καρκίνο.

Φίλοι, συνάδελφοι, συμφοιτητές και χρήστες των κοινωνικών δικτύων στέλνουν συνεχώς με μηνύματα, τα συλλυπητήριά τους στον Λάκη Λαζόπουλο.

Ωστόσο ένα μήνυμα που έλαβε ο καλλιτέχνης ήταν εκείνο που το συγκλόνισε και τον συγκίνησε και μάλιστα το altsantiri.gr.

To παρακάτω μήνυμα έστειλε στον Λάκη Λαζόπουλο μια κοινή τους φίλη, η οποία μένει στην Αυστραλία:

«Στη μνήμη της καλής μου φίλης Τασούλας Λαζοπούλου, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η ζωή σου ήταν μικρή σε διάρκεια, αλλά είχε μεγάλη επίδραση στον κόσμο. Αισθάνομαι υπερηφάνεια όταν θυμάμαι έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω συναντήσει ποτέ. Σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου, τη φιλία και τη στήριξή σου στις δικές μου δύσκολες στιγμές όταν ζούσα στην Ελλάδα και τις ευχάριστες αναμνήσεις από τα ταξίδια μας.

Την είχα προσκαλέσει και την παρότρυνα να έρθει να με επισκεφθεί στην Αυστραλία.

Εάν εσύ Λάκη ή η Μαριέλλη επισκεφθείτε ποτέ την Αυστραλία, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε.

Υπάρχει κάτι ακόμα, η Τασούλα με έμαθε να φτιάχνω πιροσκί και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Τα συλλυπητήρια μου σε σένα Λάκη και στην κόρη σου, Μαριέλλη. Μακάρι η μνήμη της να είναι αιώνια και ν’ αναπαυθεί εν ειρήνη.

Καλό ταξίδι άγγελέ μου».

Δείτε το σχετικό μήνυμα:

Λάκης Λαζόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα που δέχτηκε για τον θάνατο της συζύγου του!

Λάκης Λαζόπουλος: Κηδεύεται στη Δράμα η σύζυγός του...

Κηδεύεται στη Δράμα η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο...

Η κηδεία της συζύγου και μοναδικής συντρόφου στη ζωή του Λάκη Λαζόπουλου από τα φοιτητικά τους χρόνια, Τασούλας, γίνεται αυτή την ώρα στο Β’ Κοιμητήριο της Δράμας, εκεί που βρίσκονται ήδη η μητέρα της, ο πατέρας της και ο αδερφός της.

Συγγενείς, φίλοι, συμφοιτητές και φίλοι ηθοποιοί ξεκίνησαν χθες, Κυριακή, από την Αθήνα για να συναντήσουν και να ενωθούν με άλλους φίλους που μένουν στη Βόρεια Ελλάδα για να πουν το τελευταίο «αντίο» στην Τασούλα που «έφυγε» το βράδυ της Πέμπτης μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο.


Φίλοι από τη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή, την Καβάλα, τις Σέρρες και την Ξάνθη θα συντροφέψουν την Τασούλα στην τελευταία της κατοικία.

ΠΗΓΗ: altsantiri.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Σπάραξαν καρδιές τα λόγια του στην εξόδιο ακολουθία της συζύγου του! «Δέκα θάλασσες δάκρυα...»!

Σπάραξαν καρδιές τα λόγια του Λάκη Λαζόπουλου στην εξόδιο ακολουθία της συζύγου του! Μεταξύ άλλων είπε: «Δέκα θάλασσες δάκρυα...»!

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του τις τελευταίες ημέρες, αφού θρηνεί για την απώλεια αγαπημένης του συζύγου,Τασούλας.

Η σύζυγός του έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στις 23 Αυγούστου!

Η ταφή της Τασούλας Λαζοπούλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11, στο Β’ κοιμητήριο Δράμας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso το μεσημέρι του Σαββάτου στην εξόδιο ακολουθία της συζύγου του Λάκη Λαζόπουλου σπάραξαν καρδιές και συγκεκριμένα το άρθρο έγραφε:

«Ο πόνος περίσσεψε και το Σάββατο το μεσημέρι στην εξόδιο ακολουθία που εψάλη στο Α’ νεκροταφείο. Οι πιο στενοί φίλοι της οικογένειας βρέθηκαν δίπλα στον Λάκη και την κόρη τους Μαριέλλη, η οποία του κρατούσε διαρκώς το χέρι. Πάνω στο φέρετρο, στον σταυρό από λουλούδια, και συγκεκριμένα στις δύο κορδέλες που υπήρχαν αριστερά και δεξιά, αναφερόταν: «Αντίο στην πιο δυνατή μανούλα» και «Στο καλό Τασούλα μου, Λάκης».

Όταν η εξόδιος ακολουθία τελείωσε, ράγισαν ωστόσο και οι πέτρες όταν ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από αναφιλητά, δάκρυα και φωνή που δεν έβγαινε είπε: «Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές, Τασούλα μου, και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μη μαζεύεις τις πέτρες που σου πετάνε, δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα, θα τις έκανα για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, για να γυρίσεις πίσω… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμά σου… Μέσα από τη διακριτικότητά σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο, κορίτσι μου, από εμένα και την κόρη σου».

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτή είναι η σύζυγος του! Η «Τασούλα» του «έφυγε» από καρκίνο χτες...

Απαρηγόρητος ο Λάκης Λαζόπουλος! Αυτή είναι η σύζυγος του, η «Τασούλα» του «έφυγε» από καρκίνο χτες... Σπάνιες φωτογραφίες...

Η Τασούλα Λαζοπούλου πάλεψε με τον καρκίνο για 3 χρόνια, αλλά δεν τα κατάφερε και πέθανε σε ηλικία 60 ετών, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και φυσικά στον Λάκη Λαζόπουλο και την κόρη τους Μαριέλλη Λαζοπούλου, όπως ήδη σας έχουμε γράψει.

Το πρόσωπό της αλλά και πληροφορίες γενικά για τη ζωή της δεν είναι γνωστές και αυτό γιατί η ίδια δεν αγαπούσε την δημοσιότητα, ήταν όμως πάντα στο πλευρό του άντρα της!

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτή είναι η σύζυγος του! Η «Τασούλα» του «έφυγε» από καρκίνο χτες...

Σε πολύ λίγες φωτογραφίες έχουμε δει την Τασούλα Λαζοπούλου, όπως στην παρακάτω, όταν ήταν στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο, όπου και πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, πριν τους χτυπήσει το κακό...

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτή είναι η σύζυγος του! Η «Τασούλα» του «έφυγε» από καρκίνο χτες...

Σύμφωνα με το Altsantiri.gr, τα τελευταία τρία χρόνια η Τασούλα Λαζοπούλου έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείο «Υγεία» και του επικεφαλής, κ. Αθανασιάδη, δεν κατέστη δυνατόν να βγει νικήτρια.

Το τελευταίο διάστημα μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, που εργάζεται σε ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Chuv της Λοζάνης.

Ο μεγάλος έρωτας του Λάκη

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα και έκαναν ένα παιδί μαζί, τη Μαριέλλη Λαζοπούλου.

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτή είναι η σύζυγος του! Η «Τασούλα» του «έφυγε» από καρκίνο χτες...

Λάκης Λαζόπουλος: Στον γιατρό του Θέμου στην Ελβετία! Η μάχη με τον καρκίνο και οι δύσκολες ώρες!

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Λάκης Λαζόπουλος! Ο παρουσιαστής, που δεν απασχολεί ποτέ με την προσωπική του ζωή, παρά μόνο με την δουλειά του βρέθηκε στην Ελβετία και συγκεκριμένα στον γιατρό του Θέμου Αναστασιάδη!


Το παρασκήνιο και όλο το ρεπορτάζ φυσικά, θα το διαβάσετε μόνο εδώ στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog!


Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν, αν και λίγοι το ξέρουν έχει μεγάλη αδυναμία στην πρώην γυναίκα του! Η «Τασούλα του», είναι η μητέρα της κόρης του και αν και οι δύο δεν είναι πλέον ζευγάρι στην ζωή, ο Λάκης δεν έχει σταματήσει λεπτό να την αγαπά σαν άνθρωπο.

Η πρώην γυναίκα του Λάκη Λαζόπουλου


Όταν η Τασούλα διαγνώστηκε με καρκίνο, ο Λάκης έχασε την γη κάτω από τα πόδια του! «Μην σε νοιάζει τίποτα, εγώ είμαι εδώ» της είπε και ορκίστηκε όχι μόνο να καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας της, αλλά και να παραμείνει στο πλευρό της μέχρι όσο εκείνη τον χρειάζεται.


Ο Λάκης Λαζόπουλος στάθηκε στο πλευρό της κόρης του και πήρε την Τασούλα του από το χέρι ώστε να την πάει στην Ελβετία! Άλλωστε, είχε ξαναβρεθεί πέρσι στην Λοζάνη και είχε δει από κοντά τον γιατρό του Θέμου Αναστασιάδη. Έτσι, ο παρουσιαστής του εμπιστεύθηκε την Τασούλα του!

Ο ίδιος με την κόρη του


Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr και ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος χρειάστηκε στήριξη! «Η μάχη με το θεριό, τον καρκίνο είναι δύσκολη και δεν μπορώ μόνος» είπε στα δικά του πρόσωπα και απευθύνθηκε σε ψυχολόγο! Δυστυχώς η κατάσταση της πρώην συζύγου του είναι κρίσιμη, όμως ο Λάκης ελπίζει για το καλύτερο και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος για το καλό της κόρης του αλλά και της οικογένειάς του...