Κατερίνα Γκαγκάκη: Έμεινε άφωνη με ξέσπασμα παρουσιάστριας εναντίον της! «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!

Η δημόσια απάντησή της!

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έμεινε άφωνη με ξέσπασμα παρουσιάστριας εναντίον της! «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έμεινε άφωνη με ξέσπασε παρουσιάστρια εναντίον της! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, όπου μέλος της ομάδας αποτελεί και η Κατερίνα Γκαγκάκη!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη πριν μία βδομάδα είχε πει ότι όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος όταν έκαναν το Πρωινό στον ΑΝΤ1 δεν μιλιόντουσαν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είδε αυτή τη δήλωση και απάντησε μέσα από την εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» στο Open, ότι δεν είναι αλήθεια!

Σήμερα που είδα αυτό το ξέσπασμα η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή:

«Πείτε μου εσείς τι καταλάβατε, να σας πω κι εγώ. Ήμουν πάρα πολλές φορές στην εκπομπή. Δεν έχει καμία σχέση το αν πήγαινε καλά ή άσχημα η εκπομπή, δεν μίλησα γι’ αυτό.

Ήταν μία περίοδος που μόλις τους ανακοινώσαμε τους δύο αυτούς ανθρώπους και τους φέραμε στη συνέντευξη τύπου, φαινόταν ρε παιδιά, μεγαλύτερο λάθος δεν υπήρχε! Εγώ δεν είπα ότι είχαν τσακωθεί, ήταν δύο άνθρωποι που δεν ταίριαξαν. Δεν μάλωναν γιατί ήταν δύο άνθρωποι που έκαναν διαφορετικό πράγμα.

Χρήστος δεν ήθελε να κάνει το πρωινό, δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να είναι εκεί. Η Σίσσυ δεν έκανε κάτι λάθος η κοπέλα».

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έμεινε άφωνη με ξέσπασμα παρουσιάστριας εναντίον της! «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έγινε έξαλλη με τον Σπαλιάρα - «Είναι ντροπή αυτό»!

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Γκαγκάκη σήμερα το μεσημέρι με τις δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα στους δημοσιογράφους. «Είναι ντροπή αυτό», είπε.

Μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, ξέσπασε on camera με το μοντέλο και ηθοποιό.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της ακούγοντας τις δηλώσεις του. Η ίδια είπε, μεταξύ άλλων: «Ντροπή, είναι ντροπή αυτό. Δεν το κατάλαβα, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα το ακούσω αυτό. Καταρχήν μιλάμε χωρίς γυαλιά, όταν κάνουμε δηλώσεις στις κάμερες. Βρίζει δυο ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο. Και δεν το περίμενα. Ο Γιάννης είναι ένα πολύ καλό παιδί. Τον ξέρω 100 χρόνια».

Στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη συμπλήρωσε: «Αυτό που συμπεραίνεις από τα λεγόμενα του είναι ότι δεν άκουσε καν τι ειπώθηκε χθες εδώ. Απαντάει με αυτό το ειρωνικό ύφος που εγώ δεν του το είχα του Γιάννη, γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί».