GNTM: Είδηση «βόμβα»! Ο Μπουράκ Χακί «εισβάλει» στο ριάλιτι;

Ο σύντροφος της Χαράς Παππάς στο πλατό του GNTM;

GNTM: Είδηση «βόμβα»! Ο Μπουράκ Χακί «εισβάλει» στο ριάλιτι;

Μία είδηση «βόμβα» ήρθε στο φως το της δημοσιότητας για το GNTM! Ο Μπουράκ Χακί, ο σύντροφος της Χαράς Παππάς «εισβάλει» στο ριάλιτι;

Η αποκάλυψη της είδησης έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ και σύμφωνα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον σύντροφο της Χαράς Παππά, Μπουράκ Χακί στο ριάλιτι μόδας του Star

Συγκεκριμένα, όπως είπε η δημοσιογράφος, αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι του GNTM βρίσκονται 7 κοπέλες και ανάμεσά τους η Χαρά Παππά.

Ο τελικός του ριάλιτι μόδας θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκέμβριου και οι φιναλίστ σε μία από τις τρεις δοκιμασίες θα κληθούν να φωτογραφηθούν με τους συντρόφους τους.

GNTM - Spoiler: Όσα θα δούμε σήμερα! Εντάσεις, αποκαλύψεις και η «ανισόρροπη» δοκιμασία!

Αν η Χαρά Παππά είναι ακόμη στο GNTM, τότε ο Μπουράκ Χακί θα έρθει στην Ελλάδα και θα πάρει μέρος στη δοκιμασία.

GNTM spoiler αποχώρηση: Ποιες 2 παίκτριες είναι οι επόμενες που φεύγουν;

Spoiler για την αποχώρηση από το GNTM! Ποιες 2 παίκτριες είναι οι επόμενες που φεύγουν; Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μετέδωσε τις εξελίξεις στο GNTM.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε ποιες θα είναι οι παίκτριες που θα αποχωρήσουν αυτή την εβδομάδα από το reality μόδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, αυτή που αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό το βράδυ της Δευτέρας είναι η Ιωάννα Κυρίτση και αυτή το βράδυ της Τρίτης η Γκλόρια Ντενίκη.

GNTM spoiler αποχώρηση: Ποιες 2 παίκτριες είναι οι επόμενες που φεύγουν;GNTM spoiler αποχώρηση: Ποιες 2 παίκτριες είναι οι επόμενες που φεύγουν;

Μπλεξίματα για την Σίλια από το GNTM! Την κατηγορούν για απάτη!

Μπλεξίματα έσκασαν για την Σίλια από το GNTM, αφού την κατηγορούν για απάτη! Όλο το ρεπορτάζ με το τι έχει συμβεί!

Πιο συγκεκριμένα, την πρώην παίκτρια του GNTM κατηγορεί ο πρόεδρος των καλλιστείων Star & Mr GS Hellas, καθώς υποστηρίζει ότι αθέτησε όρους του συμφωνητικού που είχε υπογράψει για τη συμμετοχή της στον συγκεκριμένο διαγωνισμό ομορφιάς και προσποιήθηκε την άρρωστη!

GNTM: Πρώην παίκτρια έγινε πρωταγωνίστρια αγαπημένης σειράς!

Παράλληλα, πέρασε από τις οντισιόν του GNTM και μπήκε τελικά στο σπίτι. Ο πρόεδρος των καλλιστείων, τονίζει ότι υπήρχε όρος για τη μη συμμετοχή των κοριτσιών στο ριάλιτι την περίοδο των καλλιστείων και άρα εξαπατήθηκε!

Η Σίλια πέρασε από τους ημιτελικούς, έκανε τη δαπανηρή επαγγελματική επίσημη φωτογράφιση, παρότι είχε παράλληλα συμμετοχή στις οντισιόν του GNTM και προκάλεσε οικονομική ζημιά στους διοργανωτές όταν άφησε τον διαγωνισμό για το ριάλιτι μόδας, καταγγέλλει ο ίδιος

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και επικαλέστηκε λόγους υγείας.

TAGS