Γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά! Γέννησε μετά από 33 ώρες τοκετού!

Πέρασε δύσκολα!

Γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά! Γέννησε μετά από 33 ώρες τοκετού!

Γνωστή ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά. Γέννησε μετά από 33 ώρες τοκετού ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μάλιστα βιντεοσκόπησε όλη την γέννα και δημοσίευσε το βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Η ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε πολλές ώρες, καθώς παρότι πονούσε και ένιωθε ότι πλησίαζε η ώρα για να γεννήσει , το μωρό δεν είχε πάρει θέση ακόμα. Baby Boom! Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε μαμά!

Ο λόγος για την Shay Mitchell η οποία μετά από ένα δύσκολο τοκετό ζει στιγμές ευτυχίας.

Γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά και το αποκάλυψε με την φωτογραφία του νεογέννητου!

Γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά πριν από περίπου μήνα και το αποκάλυψε με την φωτογραφία του νεογέννητου, καθώς δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της πριν από περίπου ένα μήνα και αφού δεν το κατάλαβε κανείς είπε να το ανακοινώσει μόνη της.

Ο λόγος για την Ellie Kemper, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη δημοφιλή σειρά The Office αλλά και από την κωμωδία Unbreakable Kimmy Schmidt του Netflix. Baby Boom! Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε μαμά!

Η ηθοποιός έχει έναν γιο τον James, ο οποίος ήρθε στον κόσμο το 2016.

«Χρόνια Πολλά στο μωρό μας, τον Matthew! Κληρονόμησε τα καστανά χέρια του μπαμπά του και την επιθυμία της μαμάς του να τον κουβαλάνε συνέχεια! Είναι καλό αγόρι»! έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στις 2 Αυγούστου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Όταν μαθεύτηκε, ήμουν μόνο τριών μηνών και δύσκολα το παραδέχεσαι τότε.Υπάρχουν κίνδυνοι μέχρι και τη μέρα της γέννας και αν συμβεί κάτι νιώθεις άσχημα μετά που έχεις εκθέσει μια κατάσταση.Την προφύλαξα, λοιπόν, για ψυχολογικούς καθαρά λόγους.Από μόνη της η εγκυμοσύνη είναι μια αγχωτική περίοδος», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Πριν λίγο, η Ιωάννα Παππά, δημοσίευσε στον λογαριασμό της, την πρώτη φωτογραφία του γιου της και λιώσαμε!

undefined