Μέγκαν Μαρκλ: Με αυτή την εμφάνιση έκλεισε στόματα! Είναι από τις καλύτερες μέχρι σήμερα!

Ήταν εκθαμβωτική!

Μέγκαν Μαρκλ: Με αυτή την εμφάνιση έκλεισε στόματα! Είναι από τις καλύτερες μέχρι σήμερα!

Με αυτή την εμφάνιση η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε στόματα! Είναι από τις καλύτερες μέχρι σήμερα από τότε που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Χάρι και έγινε πριγκίπισσα.

Η δούκισσα του Sussex βρέθηκε στην σύνοδο κορυφής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης One Young World στο Λονδίνο, για παγκόσμια ζητήματα, και ήταν εκθαμβωτική.

Πιο εντυπωσιακή και αδυνατισμένη από κάθε άλλη φορά μετά την ομιλία τους Πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν έφτασε εκεί ως Αντιπρόεδρος της βασιλικής κοινοπολιτείας και τους μάγεψε όλους.

Φόρεσε ένα μωβ μακρύ φόρεμα που αναδείκνυε την αδυνατισμένη σιλουέτα της και ένα ζευγάρι μπλε σκούρες γόβες και στο πέρασμα της τους άφηνε όλους άφωνους.

Μέγκαν Μαρκλ εμφάνιση

Μέγκαν Μαρκλ εμφάνιση

Μέγκαν Μαρκλ εμφάνιση

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: «Βόμβα»! Εγκαταλείπουν τα βασιλικά τους καθήκοντα! Θέλουν να φύγουν από το Ηνωμένο Βασίλειο!

Μία είδηση «βόμβα» είδε το φως της δημοσιότητας από τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, αφού φαίνεται πως οι δυο τους εγκαταλείπουν τα βασιλικά του καθήκοντα και θέλουν να φύγουν από το Ηνωμένο Βασίλειο!

Το νέο έγινε γνωστό εχθές, Σάββατο 19 Οκτωβρίου, λίγο αφότου η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι γύρισαν από το δεκαήμερο ταξίδι τους στην Αφρική και μάλιστα σήμερα, Κυριακή, θα προβληθεί το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ για αυτό το ταξίδι τους στο ITV.

Το ζευγάρι όπως έγινε γνωστό ζήτησε γονική άδεια και απ' ότι φαίνεται θα κάνει ένα διάλειμμα έξι εβδομάδων από τα βασιλικά του καθήκοντα για να περάσει χρόνο ως οικογένεια.

Πρίγκιπας Χάρι: Επρός στα βήματα που χάραξε η Μέγκαν Μάρκλ! Θα τον δούμε σε ταινία;

Στο ωριαίο αυτό πρόγραμμα σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας Χάρι λέει ότι επιθυμεί να φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ περιγράφει πόσο ωραίο μέρος για να γίνει η βάση της οικογένειάς του είναι το Cape Town στη Νότια Αφρική.

Παρόλα αυτά ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο αν όχι απίθανο να γίνει.

Το πριγκιπικό ζεύγος αναμένεται να περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα του μικρού Άρτσι με τη Βασίλισσα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Sandringham του Norfolk.

Ο βρετανικός Τύπος μεταδίδει ότι πριν από αυτό, θα μεταβούν τον Νοέμβριο στο Λος Άντζελες για να περάσουν την ημέρα των Ευχαριστιών με τη μητέρα της Μέγκαν, Doria Ragland.