Μαρία Κίτσου: Τρολάρει τον ρόλο της «Λενιώς» στις Άγριες Μέλισσες με ένα βίντεο έπος!

Αξίζει να το δείτε!

Μαρία Κίτσου: Τρολάρει τον ρόλο της «Λενιώς» στις Άγριες Μέλισσες με ένα βίντεο έπος!

Η Μαρία Κίτσου έχει χιούμορ και τρόλαρε στον ρόλο της «Λενιώς» στις Άγριες Μέλισσες με ένα βίντεο έπος που δημοσίευσε στα social media.

Μέσα σε λίγα επεισόδια η ηθοποιός κατάφερε να γίνει πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη και στον Αρναούτογλου.

Ο ρόλος της μπορεί να μην είναι τόσο συμπαθητικός λόγω της συμπεριφοράς της, ωστόσο έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και η Μαρία Κίτσου, θέλησε να τον τρολάρει με ένα βίντεο που δημιούργησαν.

«Ε,δε μπορώ να μην το μοιραστώ αυτό!!!Έχω γονατίσει απο τα γέλια. Ευχαριστώ πολύ», έγραψε στην λεζάντα της.

Μαρία Κίτσου: Έβγαλε στην φόρα φωτογραφίες από backstage σκηνές της σειράς Άγριες Μέλισσες!

Η Μαρία Κίτσου, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», έβγαλε στην φόρα backstage φωτογραφίες της δραματικής σειράς.

Η τηλεοπτική «Λενιώ» έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, οι οποίοι της στέλνουν καθημερινά μηνύματα και εκφράζουν τον θαυμασμό τους.

Πριν από λίγες ώρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από τις backstage σκηνές της σειράς.

«Το ένα φέρνει το άλλο και στο τέλος κάνεις τον απολογισμό σου… Ένα μικρό story πίσω από τις backstage photo», έγραψε στην λεζάντα της.

Μαρία Κίτσου backstage σκηνές Άγριες Μέλισσες!

Μαρία Κίτσου backstage σκηνές Άγριες Μέλισσες!

Μαρία Κίτσου backstage σκηνές Άγριες Μέλισσες!

Άγριες Μέλισσες: Είναι «βόμβα» τα νέα επεισόδια! Οι εξελίξεις για τις 14-17/10!

Είναι «βόμβα» τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». Οι εξελίξεις για τις 14-17/10 πρόκειται να σας καθηλώσουν.

Δείτε αναλυτικά...

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10
Ο Δούκας και η Μυρσίνη σοκαρισμένοι από την ανακοίνωση του Νικηφόρου ότι θα παντρευτεί την Ασημίνα, προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, χωρίς επιτυχία. Η Ασημίνα όμως δεν είναι σίγουρη ότι έχει πάρει τη σωστή απόφαση και μετά από πιέσεις της Ελένης και της Δρόσως, δέχεται να γνωρίσει το προξενιό της Ρίζως. Ο Νέστορας είναι αποφασισμένος να βρει απαντήσεις. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης για όσα ξέρει; Στο σπίτι του Μιλτιάδη, ένα σημαντικό γεγονός έρχεται να τους βγάλει από το πένθος, καθώς η Θεοδοσία πιστεύει πως είναι έγκυος. Ο Κυπραίος προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Ελένης και καταφέρνει να μπει στο σπίτι της όπου ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο. Μπορεί αυτό, να προδώσει το μυστικό των τριών αδερφών;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11
Ο Νικηφόρος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στην Ασημίνα και ν’ αρνηθεί το προξενιό της Ρίζως. Δε γνωρίζει όμως πως ο πατέρας του ετοιμάζει και για εκείνον την ίδια μοίρα. Η Ασημίνα δε ξέρει τι να κάνει, ν’ ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς της ή της λογικής; Η Θεοδοσία καταρρακωμένη από τα’ άσχημα νέα της εγκυμοσύνης της προσπαθεί να βρει παρηγοριά στο Λάμπρο ο οποίος είναι απόμακρος. Τον στοιχειώνει ο λόγος που δεν γύρισε στην Ελένη 10 χρόνια πριν. Ο Κυπραίος αποσπά πληροφορίες από το Νέστορα καθώς εκείνος του εκμυστηρεύεται τις σκέψεις του. Τα νέα από το υπουργείο σε σχέση με το σχέδιο για τη βιομηχανική ζώνη δεν είναι καλά για τον Δούκα. Ο Κωνσταντής προτείνει μια λύση που θα προβληματίσει τον πατέρα του. Ο Νέστορας αποφασίζει να μοιραστεί τις πληροφορίες του για το θάνατο του Γιάννου, με τον Προύσαλη. Θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος ή θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη αναστάτωση στο χωριό;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
Ο Δούκας δείχνει να σκέφτεται την ιδέα του Κωνσταντή να παντρέψει τον Νικηφόρο με την Ασημίνα, προκειμένου να βάλει στο χέρι τα χωράφια της Ελένης. Η Μυρσίνη, όμως, έχει να προτείνει στον Δούκα ένα παράτολμο σχέδιο για να αποκτήσει αυτό που θέλει. Παράλληλα η Ελένη επισκέπτεται μαζί με τις αδερφές της το καφενείο, προκαλώντας τις αντιδράσεις των αντρών. Όταν ο Κωνσταντής κάνει την εμφάνιση του, η κατάσταση εκτροχιάζεται. Ο Μελέτης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δούκα τις συναντήσεις της γυναίκας του με τον Κυπραίο, ενώ ο Προύσαλης ανακαλύπτει κάτι για τη βραδιά της αυτοκτονίας του Γιάννου, που θα ενισχύσει τις υποψίες του Νέστορα για το ρόλο του Δούκα στο θάνατο του ανιψιού του. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος μαθαίνει την απόφαση της Ασημίνας για το προξενιό και η ώρα της αλήθειας φτάνει για όλους….

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13
Ο Νικηφόρος αποφασισμένος να διαλύσει τον αρραβώνα της Ασημίνας, πηγαίνει στο σπίτι της. Ποια θα είναι η αντίδραση της Ελένης; Ο Μιλτιάδης κρυφακούει την κουβέντα του Νέστορα με τον Προύσαλη. Σοκαρισμένος μαθαίνει πως ο Δούκας είναι ύποπτος για τη δολοφονία του γιου του. Ο Κυπραίος εκβιάζει τη Μυρσίνη με τις καινούριες πληροφορίες που βρήκε. Ο Δούκας όμως, μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις της με τον Κυπραίο και ζητά εξηγήσεις από τη Μυρσίνη. Θα του πει την αλήθεια για τον άντρα που τους έχει αναστατώσει; Όλο το χωριό ετοιμάζεται για τη γιορτή του σχολείου στην οποία ο Τόλλιας κάνει μια σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον τους. Εκεί ο Μιλτιάδης παραμονεύει με το όπλο στο χέρι θέλοντας να αντιμετωπίσει τον αδερφό του. Θα τον τιμωρήσει για το θάνατο του Γιάννου;