Αθηνά Ωνάση: Νέος έρωτας για την «χρυσή» κληρονόμο! Τον «έκλεψε» από την αγκαλιά καλλονής μελαχρινής!

Διεκδίκησε αυτό που ποθούσε και τα κατάφερε!

Αθηνά Ωνάση: Νέος έρωτας για την «χρυσή» κληρονόμο! Τον «έκλεψε» από την αγκαλιά καλλονής μελαχρινής!

Φαίνεται πως ένας νέος έρωτας βρήκε την «χρυσή» κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση, και μάλιστα τον «έκλεψε» μέσα από την αγκαλιά μίας καλλονής μελαχρινής!

Η Αθηνά Ωνάση ξέρει να διεκδικεί αυτά που ποθεί και κάνει δικό της ότι κι αν λαχταρά!

Έτσι κι αυτήν την φορά η Αθηνά Ωνάση έκανε δικό της τον νέο έρωτα της, που δεν είναι άλλος από το άλογο της πανέμορφης αμαζόνας Σούζαν Φιτζπάτρικ.

Αθηνά Ωνάση: Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα πόζαρε με την κόρη του και "τρέλανε" το Instagram!

Την είδηση της πώλησης του αλόγου, που ακούει στο όνομα «Fellow Castlefield», έκανε γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες η 20χρονη Ιρλανδή ιππέας.

Η ίδια με μία δημοσίευση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες μαζί με το άλογο της και ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρεται στη νέα του ιδιοκτήτρια, το αποχαιρέτησε!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα τέτοιο άλογο τα τελευταία έξι χρόνια. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες μαζί. Είμαι λυπημένη που τον βλέπω να φεύγει, όμως να ευχηθώ στην Αθηνά κάθε επιτυχία, ευτυχία και ευχαρίστηση».

Doda de Miranda: Καυτά φιλιά για τον πρώην της Αθηνάς Ωνάση με την σύζυγο του!

Δεν έχουν τέλος τα καυτά φιλιά στο Instagram του Doda de Miranda, του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, με την τωρινή του σύζυγο.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2018, ντύθηκε και πάλι γαμπρός. Ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την δημοσιογράφο Denize Severo.

To ζευγάρι πριν μια εβδομάδα έκλεισε ένα χρόνο γάμου και το γιόρτασε διασκεδάζοντας σε συναυλία.

Αθηνά Ωνάση: Δεν μπήκε ποτέ τέλος στην κατάρα της οικογένειας της! Η αποβολή και η κατάθλιψη!

Ο Denize Severo δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram instastories και να ανταλλάζουν καυτά φιλιά.

Doda de Miranda καυτά φιλιά πρώην Αθηνά Ωνάση

Doda de Miranda καυτά φιλιά πρώην Αθηνά Ωνάση

Αθηνά Ωνάση: Φωτογραφίες μέσα και έξω από το αρχοντικό της! Η μπανιέρα είναι όλα τα λεφτά...

Φωτογραφίες μέσα και έξω από το αρχοντικό της Αθηνάς Ωνάση! Είναι καλύτερο κι από παλάτι αλλά η μπανιέρα είναι πραγματικά όλα τα λεφτά!

Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία 480τμ στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών! Η έπαυλη είναι χτισμένη μέσα σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις που η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση “επιβάλλεται” να έχει. H κίνηση έκπληξη της Αθηνάς Ωνάση! Τι ετοιμάζει;

Αθηνά Ωνάση: Ποια είναι η ηλικία της; Θα σας πέσουν τα μαλλιά!

Η κατοικία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κλασική με πινελιές μοντέρνου. Από το εξωτερικό της μας προδιαθέτει για ένα αρκετά ακριβό και κλασικό σπίτι χολιγουντιανών προδιαγραφών. Το στοιχείο της πέτρας χρησιμοποιείται σε αρκετά σημεία της οικίας ενώ το γκρι και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην εξωτερική όψη της έπαυλης.

Το εσωτερικό της πάλι, είναι εξαιρετικά φωτεινό εξαιτίας των μεγάλων παραθύρων και των χρωματικών επιλογών που προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο. Από τα ομορφότερα σημεία του σπιτιού είναι η αυλή με τους φοίνικες και την πισίνα.

Δείτε φωτογραφίες:

Αθηνά Ωνάση: Φωτογραφίες μέσα και έξω από το αρχοντικό της! Η μπανιέρα είναι όλα τα λεφτά...

Αθηνά Ωνάση: Φωτογραφίες μέσα και έξω από το αρχοντικό της! Η μπανιέρα είναι όλα τα λεφτά...

Αθηνά Ωνάση: Φωτογραφίες μέσα και έξω από το αρχοντικό της! Καλύτερο κι από παλάτι...

Βυθίστηκε στην κατάθλιψη

Ο Αλβάρο μετά το χαμό του παιδιού στάθηκε στο πλευρό της, όμως από την πλευρά της συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Απομακρύνθηκε από εκείνον βυθιζόμενη στην κατάθλιψη και σύμφωνα με τις φήμες της εποχής στη νευρική ανορεξία.

«Το σπίτι τους στη Βραζιλία μετατράπηκε σε νεκροταφείο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα.

Η Αθηνά μετά από μια περίοδο ανάρρωσης, απέφευγε να συζητήσει το θέμα και αφοσιώθηκε στα άλογά της.

Όταν όμως ο Αλβάρο επέμεινε, η Αθηνά του πέταξε τη μεγάλη βόμβα:

Δεν ήθελε να ξαναπροσπαθήσουν να κάνουν παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων.

Κάπου εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της πολύκροτης σχέσης.

Τα ταξίδια του Αλβάρο με διάφορες προφάσεις γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά δεν την ενδιέφερε, γιατί ήταν βυθισμένη στην κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Όταν τελικά ένιωσε καλύτερα και προσπάθησε να διεκδικήσει και πάλι το σύζυγό της, ήταν πλέον πολύ αργά. Ο Αλβάρο είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον για εκείνη και για την κοινή τους ζωή και την έβλεπε απλά το πορτοφόλι. Έτσι, μετά την αποκάλυψη της απιστίας μπήκε μπροστά το διαζύγιο. Με τον Ντόντα να έχει ήδη κάνει έναν ακόμη γάμο με τη Βραζιλιάνα δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο και την Αθηνά να παραμένει μόνη της και απομονωμένη στο Βέλγιο.

Πηγή: Λοιπόν

Αθηνά Ωνάση: Γάμος στην οικογένεια! Τους γύρισε την πλάτη και δεν πήγε!

Γάμος στην οικογένεια της Αθηνάς Ωνάση, ωστόσο η χρυσή κληρονόμος τους γύρισε την πλάτη και δεν πήγε!

Η Αθηνά διατηρεί πολύ κακές σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα της!

Ο ετεροθαλής αδερφός της Αθηνάς Ωνάση, ο Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ, παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, σε μια λαμπρή τελετή στη Ρωσία, την αγαπημένη του, Αλία Μαλινόφσκαγια.

Ο γάμος έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, με αρκετούς καλεσμένους, αλλά και μια απουσία, αυτή της Αθηνάς Ωνάση.

Είναι γνωστό πως δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ και αυτός είναι και ο λόγος που απουσίαζε από τον γάμο. Με εξαίρεση την αδερφή της, Σαντρίν Ρουσέλ, κρατάει αποστάσεις από την υπόλοιπη οικογένεια, αλλά παραμένει ερωτηματικό το αν ήταν κιόλας καλεσμένη στον γάμο ή όχι.

Αθηνά Ωνάση: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Αλβάρο! Καταγγελία βόμβα από call girl!

Ο Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ, είναι μόλις λίγους μήνες πιο μικρός από την Αθηνά Ωνάση και η γέννησή του ήταν το μεγάλο σκάνδαλο εκείνης της εποχής, καθώς ο Ρουσέλ ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Ωνάση, αλλά είχε αφήσει έγκυο την ερωμένη του, τότε, Μαριάν Λαντχάγκε.

Αθηνά Ωνάση: Γάμος στην οικογένεια! Τους γύρισε την πλάτη και δεν πήγε!