Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» προκαλεί σοκ! «Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα»!

«Πονούσα πολύ, δεν μπορούσα να...»!

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» προκαλεί σοκ! «Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα»!

Ηθοποιός από την σειρά «Άγριες Μέλισσες», του ΑΝΤ1 προκαλεί σοκ! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα»!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το καλοκαίρι που πήρε 20 πόντους και τους φρικτούς πόνους που είχε εκείνη την περίοδο.

Ο λόγος για Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show, στον ΑΝΤ1!

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» προκαλεί σοκ! «Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα»!

Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Δρόσω ερωτεύεται τον Νικηφόρο!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω ύψος 1μ.92, ήμουν και στην Προεδρική Φρουρά. Δεν έπαιξα ποτέ μπάσκετ, ασχολήθηκα με τον αθλητισμό μόνο στο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Έκανα και μπάσκετ αλλά το σταμάτησα πολύ νωρίς. Σταμάτησα το μπάσκετ στην Γ’ γυμνασίου, ήμουν τότε 1μ.63.

Και πήρα 20 πόντους σε ένα καλοκαίρι. Πονούσα πολύ, δεν μπορούσα να περπατήσω, ήταν φρικτός ο πόνος, επειδή μεγάλωσαν απότομα τα οστά. Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα. Και μια μέρα είπα στη μητέρα μου “πάμε στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να περπατήσω”.

Μαρία Κίτσου: Τρολάρει τον ρόλο της «Λενιώς» στις Άγριες Μέλισσες με ένα βίντεο έπος!

Η Μαρία Κίτσου έχει χιούμορ και τρόλαρε στον ρόλο της «Λενιώς» στις Άγριες Μέλισσες με ένα βίντεο έπος που δημοσίευσε στα social media.

Μέσα σε λίγα επεισόδια η ηθοποιός κατάφερε να γίνει πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη και στον Αρναούτογλου.

Ο ρόλος της μπορεί να μην είναι τόσο συμπαθητικός λόγω της συμπεριφοράς της, ωστόσο έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και η Μαρία Κίτσου, θέλησε να τον τρολάρει με ένα βίντεο που δημιούργησαν.

«Ε,δε μπορώ να μην το μοιραστώ αυτό!!!Έχω γονατίσει απο τα γέλια. Ευχαριστώ πολύ», έγραψε στην λεζάντα της.

Άγριες Μέλισσες: Είδαμε τον «Κωνσταντή» χωρίς μπλούζα και πάθαμε πλάκα! Έχει... κορμάρα!

Είδαμε τον «Κωνσταντή» από τις «Άγριες Μέλισσες», χωρίς μπλούζα και πάθαμε πλάκα! Έχει... κορμάρα και προκαλεί πανικό.

Ο ρόλος του είναι τελείως διαφορετικός από ότι είναι στην πραγματικότητα εμφανισιακά. Αφού όπως φαίνεται είναι πολύ ταλαντούχος και έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά;

Αν μπει κανείς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα πάθει πλάκα με τις αναρτήσεις του. Ο Γιάννης Κουκουράκης έχει κοιλιακούς φέτες και όπως μπορείτε να διακρίνεται πρέπει να γυμνάζεστε συστηματικά.

Στην σειρά υποδύεται το μεσαίο γιο του Δούκα, Ο παρείσακτος της οικογένειας. Είναι επιπόλαιος, κακότροπος και ζηλιάρης ενώ, νιώθει πως βρίσκεται διαρκώς στη σκιά του αδερφού του, του Σέργιου και μετέπειτα του Νικηφόρου.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες