Νέος χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι χώρισε;

Το αποκάλυψε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή!

Νέος χωρισμός

Νέος χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι χώρισε; Έπειτα από αρκετές φήμες χωρισμού, τελικά η επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια την καλλονή!

Αν και στην αρχή το ζευγάρι είχε διαψεύσει τις φήμες αυτές, εν τέλη οι δυο τους όπως φαίνεται δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη φλόγα στη σχέση τους. Αποτέλεσμα, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Αναστέναξε" η Ψαρρού με τις πόζες της! (Βίντεο)

«Η σχέση μου έκανε τον κύκλο της και κοιτάω μπροστά… Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα επαγγελματικά μου τώρα» είπε και πρόσθεσε: «Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Ποιος χώρισε και ήταν καλά;», είπε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Δημήτρη Μηλιώνη!

χωρισμός Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Μηλιώνη! (Βίντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη και τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους!

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ενώ αναφέρθηκε και στο unfollow που έχει κάνει στο instagram!

Mετά τις φήμες για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Μηλιώνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, μετά το μήνυμα οργής που είχε στείλει μέσω του instagram, μίλησε και στο Happy Day για το θέμα!

Αναλυτικά είπε: «Δε θέλω να πω τίποτα που να αφορά την προσωπική μου ζωή για ένα διάστημα. Είναι όλα καλά και η σχέση μου με τον Δημήτρη. Είμαστε μια χαρά. Υπάρχουν γενικά ζόρια που όλοι οι άνθρωποι τα περνάνε. Οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

Όλα είναι καλά όμως. Δεν ακολουθιόμαστε εδώ και πολύ καιρό με τον Δημήτρη. Δε θέλω να πω κάτι, είναι όλα καλά. Ό,τι νεότερο είναι… Μαθαίνονται όλα».

Ιωάννα Τούνη - Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έβαλαν «φωτιά» στην Ψαρρού! (Βίντεο)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πόσες χιλιάδες ευρώ πήρε από το Playboy; Χρυσάφι στα πόδια της...
Και όμως η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε στο Πρωινό πόσες χιλιάδες ευρώ πήρε από το Playboy! Μιλάμε για... χρυσάφι στα πόδια της!

Αρκετό καιρό μετά τη συμμετοχή της στο Nomads και τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί με την Ιωάννα Μπέλλα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε για όλα και... μας άφησε κάγκελο!

«Το μονόπετρο που μου πήρε ο Δημήτρης μετά το παιχνίδι το παίρνω ως δώρο για την ονομαστική μου γιορτή που έλειπα. Η σχέση μου με τον Δημήτρη έγινε πιο δυνατή μετά το παιχνίδι. Ίσως αν δεν πήγαινα στο Nomads, μπορεί και να διαλέγαμε διαφορετικούς δρόμους με τον Δημήτρη.Δεν έχω να πω κάτι για την Ιωάννα Μπέλλα, περσινά ξινά σταφύλια... Θυμάστε τότε που την είχε στολίσει κανονικά;

Ευτυχώς πρόλαβα καλές εποχές στο χώρο της μόδας. Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για φωτογράφιση, ήταν για το Playboy, που ήταν γύρω στις 15,000 ευρώ.

Δεν έχω κάνει πλαστική πουθενά. Όταν αδυνατίζω πάρα πολύ, το χάνω το στήθος, δεν έχω καθόλου και μου έχουν βγάλει φωτογραφίες που είναι πλάκα. Μετά παίρνω βάρος και παίρνω στο στήθος αρκετά, φοράω και σουτιέν με ενίσχυση και φαίνεται πολύ μπόμπα».

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Δημήτρης Μηλιώνης: Το παιδάκι που θα τους αλλάξει τη ζωή!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Δημήτρης Μηλιώνης είναι έτοιμοι να αποκτήσουν ένα παιδάκι που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real life, θέλουν να γίνουν γονείς, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον.

undefined

Το ζευγάρι είναι πέντε χρόνια μαζί και έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Αν και δεν βιάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, σύμφωνα με την εφημερίδα είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να γίνουν γονείς.

Οι φήμες περί γάμου φούντωσαν όταν πήγαν ταξίδι στο Παρίσι, όμως πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον τις διαψεύδει: «Θα γίνει και αυτό, γιατί το θέλουν και οι δυο, αλλά δεν βιάζονται. Μάλιστα, θα ήθελαν πρώτα να αποκτήσουν ένα παιδί και μετά να παντρευτούν.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έριξε» το instagram με τις topless φωτογραφίες της!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προκάλεσε πανικό στο instagram!

Το μοντέλο ανέβασε δύο καυτές topless φωτογραφίες της και αναστάτωσε τους followers! Διαβάστε παρακάτω...

Η Δήμητρα, λοιπόν, βάλθηκε να τρελάνει σήμερα τους διαδικτυακούς της ακόλουθους και ανέβασε δύο σέξι φωτογραφίες (σ.σ. η μία ασπρόμαυρη) ανεβάζοντας την θερμοκρασία!

Δήμητρα Αλεξανδράκη τόπλεςΔήμητρα Αλεξανδράκη τόπλες

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βάζει τέλος στις φήμες του χωρισμού με τον καλύτερο τρόπο!

Όσο εκείνη ήταν στην μακρινή Μαγαδασκάρη και πάλευε με τα καιρικά φαινόμενα, την πείνα και τους σκληρούς στίβους μάχης, στην Ελλάδα το όνομα της συζητιόταν πολύ και όχι για καλό λόγο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε πάρει μέρος στο Nomads όπου αποχώρησε οικειοθελώς γιατί όπως δήλωσε στους έκπληκτους συμπαίκτες της, δεν μπορούσε να ζήσει άλλο μακριά από τον αγαπημένο της Δημήτρη Μηλιώνη.

Στην Ελλάδα όμως οι φήμες για σχέση του Δημήτρη Μηλιώνη με την Ιωάννα Μπέλλα όσο η η Δήμητρα ήταν στην Μαγαδασκάρη φούντωναν όλο και περισσότερο.

Η Δήμητρα γύρισε από τη Μαγαδασκάρη και αφού έπεσε στην αγκαλιά του Δημήτρη, ενημερώθηκε για όλα όσα ακουγόντουσαν για την... απιστία.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι η Δήμητρα και ο Δημήτρης Μηλιώνης θα χωρίσουν.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλοντας να δώσει ένα οριστικό τέλος στις φήμες έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η Δήμητρα στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη Μηλιώνη λίγο πριν το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Λαμπεροί και κυρίως αγκαλιασμένοι έβαλαν τέλος στα όσα ακούγονταν τόσο καιρό!

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy New Year ✨