Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απόψε ο "Γιάννος" από τις Άγριες Μέλισσες!

Θα μιλήσει για... όλα!

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απόψε ο

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απόψε ο "Γιάννος" από τις Άγριες Μέλισσες! Ο γνωστός ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος θα μιλήσει για τα πάντα στην τηλεοπτική κάμερα του ANT1!

Ο ο ηθοποιός που έχει λατρευτεί από το τηλεοπτικό κοινό για τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά εποχής, «Άγριες Μέλισσες», έρχεται απόψε στις 23:45 στην παρέα του «The 2Night Show» και μιλάει για τον «Γιάννο» και τις δραματικές απαιτήσεις του ρόλου.

Επίσης, Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος συζητάει για τον εκφοβισμό (bullying) που δεχόταν από τους συμμαθητές του όταν ζύγιζε πολλά κιλά ενώ, μοιράζεται τα πολλά μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά από παιδιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ spoiler για την σειρά! Ποια ερωτεύεται ο κοινοτάρχης;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται επίσης και την Άβα Γαλανοπούλου, η οποία δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ενάμιση χρόνο μετά την δικαστική της περιπέτεια. Η ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της και εξομολογείται όλα όσα βίωσε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Καλεσμένοι είναι και οι «Unboxholics». Τα δίδυμα αδέρφια Καρπά από την Αριδαία που διατηρούν το δημοφιλέστερο ελληνικό κανάλι Gaming στο YouTube μιλούν στον Γρηγόρη για το πώς κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν το εντυπωσιακό ποσό των 42.000 ευρώ, μέσω livestreaming από το κανάλι τους για χάρη του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Τέλος, οι The Final Four επανέρχονται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Άραγε, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους είχε αναθέσει;

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» παραλίγο να βρεθεί στο «Κόκκινο Ποτάμι»! (Βίντεο)

Μία ηθοποιός που βλέπουμε στις «Άγριες Μέλισσες» παραλίγο να βρεθεί να παίζει στο «Κόκκινο Ποτάμι»!

Η γνωστή ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα, ενώ αποκάλυψε πως ήταν να τη δούμε στο «Κόκκινο ποτάμι» και όχι στις «Άγριες μέλισσες».

Ο λόγος για την Έλλη Τρίγγου, η οποία υποδύεται την «Ασημίνα» στις «Άγριες μέλισσες».

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Τέσσερα χρόνια έχω που τελείωσα τη σχολή και με νύχια και με δόντια το κρατούσα. Εννοώ ότι συζητούσα κάποια πράγματα και περίμενα να έρθει μια ευκαιρία που να νιώθω καλά μέσα σε αυτό.

Ήμουν σε μια άλλη τηλεοπτική παραγωγή και κάπως τελευταία στιγμή δεν προέκυψε αυτή η συνεργασία και το έμαθαν από τον ANT1 και με κάλεσαν. Ήταν να είμαι στο "Κόκκινο ποτάμι" αλλά κάπως δεν έκατσε, η έλλειψη συννενόησης ή επειδή υπήρχε και πολύ πίεση, δεν προέκυψε».

Κούκλος ηθοποιός αποχώρησε από το «Toc-Toc» και την θέση του παίρνει πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό! Το τραγικό μυστικό που χώρισε Λάμπρο και Ελένη! Ποιος ο ρόλος της Δρόσως;
Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις «Άγριες Μέλισσες». Το τραγικό μυστικό που χώρισε Λάμπρο και Ελένη! Ποιος ο ρόλος της Δρόσως;

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στα επόμενα επεισόδια όταν αποκαλυφθεί ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης έκαναν τα πάντα για να χωρίσουν τον Λάμπρο και την Ελένη !Το TV24 σας αποκαλύπτει κατ' αποκλειστικότητα το ένοχο μυστικό.

Τι θα δούμε στο σημερινό 17/10 επεισόδιο στον ΑΝΤ1;

Από το πρώτο επεισόδιο της σειράς “Αγριες μέλισσες” είχαμε δει πως ο Λάμπρος και η Ελένη στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι και πως οι δυο τους χωρίστηκαν με τη φυγή του δασκάλου στο εξωτερικό για σπουδές, αλλά και με την υπόσχεση ότι: “Θα γυρίσω να παντρευτούμε, να με περιμένεις”. Από τότε πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια και ο Λάμπρος όχι μόνο δεν γύρισε στην Ελένη, αλλά παντρεύτηκε με άλλη γυναίκα με την οποία εγκαταστάθηκε μόνιμα στο χωριό. Η Ελένη ζει τη μεγαλύτερη πίκρα της ζωής της, ενώ ο θυμός την κυριεύει καθώς νιώθει στο πετσί της την προδοσία! Την προδοσία από τον μοναδικό άνδρα που αγάπησε και που εξαιτίας του αρνιόταν οποιοδήποτε προξενιό της έκαναν! Πάντα με την ελπίδα ότι θα γυρίσει εκείνος που αγαπάει... Ο θυμός αυτός είναι που την οδήγησε στο να πάρει την οδυνηρή απόφαση να παντρευτεί τον Σέργιο Σεβαστό, έναν άνδρα που πάντα σιχαινόταν! Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς ο φόνος τη νύχτα του γάμου στοιχειώνει ακόμα το χωριό και οι απαντήσεις δεν έχουν ακόμα δοθεί...

Ομως εκείνο που από την αρχή προκαλεί εντύπωση είναι ο λόγος που οι γονείς του Λάμπρου και της Ελένης είχαν έντονη άρνηση όχι μόνο στο να είναι μαζί τα δύο νέα παιδιά, αλλά ακόμα και στο να συναναστρέφονται. Σε διάφορα flashback που γίνονται κατά τη διάρκεια των επεισοδίων βλέπουμε πως το νεαρό ζευγάρι συναντιόταν κρυφά και πέρα από τους αιώνιους όρκους αγάπης που αντάλλασσε, ήταν αποφασισμένο να πάει κόντρα στη θέληση των γονιών τους...

Ο παράνομος έρωτας του Μιλτιάδη με τη μητέρα της Ελένης

Οπως προαναφέραμε τα χρόνια πέρασαν και ο ερχομός του Λάμπρου με τη νυν γυναίκα του στο χωριό ξύνει παλιές πληγές για την Ελένη. Παράλληλα ο Γιάννος, προτού δολοφονηθεί, δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τη Δρόσω, με την οποία ήταν από παιδί ερωτευμένος μαζί της. Ο Μιλτιάδης πάντα τον προειδοποιούσε: “Μείνε μακριά της, μην την πλησιάσεις ξανά”. Ο Γιάννος όμως έκανε αυτό που τον πρόσταζε η καρδούλα του! Μάλιστα σ' ένα επεισόδιο είδαμε πως παραδέχτηκε στη Δρόσω ότι την αγαπάει, ενώ τη φίλησε στο στόμα! Οταν ο Μιλτιάδης το έμαθε, έγινε έξαλλος από τον θυμό του και έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι στον γιο του, που ποτέ μέχρι τότε δεν το είχε κάνει! Ο Λάμπρος θυμώνει με τον πατέρα του: “Σήκωσες χέρι στον Γιάννο που ποτέ δεν μας έχεις χτυπήσει! Ερωτεύτηκε μία κοπέλα, ποιο είναι το έγκλημά του; Θα μου απαντήσεις εδώ και τώρα για ποιον λόγο δεν με άφησες να παντρευτώ την Ελένη, τη μοναδική γυναίκα που αγάπησα! Ούτε εσύ ούτε ο Γιώργης θέλατε να έχουμε σχέσεις”. Ο Μιλτιάδης δεν ξέρει τι να απαντήσει! Εκείνη τη στιγμή όμως φτάνουν τα κακά μαντάτα για την αυτοκτονία-δολοφονία του Γιάννου και η συζήτηση διεκόπη, και στα επόμενα επεισόδια λόγω πένθους δεν θα γίνει ξανά ανάμεσα σε πατέρα και γιο η ίδια συζήτηση! Ομως το τεράστιο “γιατί” συνεχίζει να βασανίζει τον Λάμπρο! Κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στο φως...

Ο Μιλτιάδης από μικρός ήταν ερωτευμένος με τη μητέρα των τριών κοριτσιών, τη Βαλεντίνη, όπως και εκείνη μαζί του. Ομως την ανάγκασαν να παντρευτεί τον Γιώργη, τον οποίο πάντα σεβόταν, αλλά ποτέ δεν αγάπησε. Για χρόνια Μιλτιάδης και Βαλεντίνη είχαν “χαθεί” και κάποια στιγμή ξεκίνησαν να ζουν τον παράνομο έρωτά τους. Η Βαλεντίνη μένει έγκυος και γεννάει τη Δρόσω! Η Βαλεντίνη και ο Γιώργης -που γνώριζε για τον παράνομο δεσμό της γυναίκας του- ήξεραν πως το παιδί ήταν του Μιλτιάδη, ενώ εκείνος είχε πάντα τις υποψίες, χωρίς ποτέ να είναι σίγουρος! Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης δεν ήθελαν τα παιδιά τους να έχουν περισσότερες επαφές από ένα “καλημέρα”, “καλησπέρα”.

ΑΣΗΜΙΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

Η Ασημίνα μετά το τελεσίγραφο που της έδωσε ο Νικηφόρος αποφασίζει αυτή τη φορά να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση γάμου που της έκανε! Από την άλλη, ο Νικηφόρος που δεν θέλει να τη χάσει από τη ζωή του, αποφασισμένος τα παίζει όλα για όλα και στέκεται με σθένος μπροστά στους γονείς του και τους ανακοινώνει: “Αγαπιόμαστε με την Ασημίνα, την αδελφή της Ελένης και θα παντρευτούμε”. Ο Δούκας και η Μυρσίνη σοκάρονται και προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη: "Εχεις τρελαθεί; Τι είναι αυτά που λες; Δεν έχεις καμία δουλειά με τις Σταμίρενες”, του απαντάει ο πατέρας του, ενώ ο Νικηφόρος επιμένει να του λέει: “Αυτή διάλεξα και αυτή θα πάρω, δεν με ενδιαφέρει η κόντρα σας, ούτε τα χωράφια σας”. Η Μυρσίνη με το γνωστό δηλητηριώδες ύφος της, του λέει: “Θα με τρελάνετε όλοι σας! Αυτές σκότωσαν τον γιο μου, το παλικάρι μου! Θα παντρευτείς τη δολοφόνο του αδελφού σου; Τολμάς να κάνεις κάτι τέτοιο;”. Ομως ο Νικηφόρος δεν αλλάζει γνώμη και τους ξεκαθαρίζει: “Εγώ θα την παντρευτώ, πάω και τελείωσε”. Ομως ο Δούκας του διαμηνύει: “Αυτό θα το δούμε! Ο γάμος αυτός δεν θα γίνει και βάλτο καλά στο μυαλό σου”. Στο μεταξύ η Ρίζω, έχει το τέλειο προξενιό για την Ασημίνα και το συζητάει με την Ελένη, η οποία συμφωνεί να το πει στην Ασημίνα. Εκείνη αντιδράει: “Πως προέκυψε αυτό; Εμένα με ρώτησε κανείς αν θέλω;”, ρωτάει έντρομη την αδελφή της, αλλά η Ελένη της απαντάει: “Θέλω να είστε και οι δύο ευτυχισμένες, όμως δεν θέλω να καταλήξεις γεροντοκόρη σαν εμένα”. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Δρόσω, η οποία συμβουλεύει την δεύτερη αδελφή της να γνωρίσει πρώτα το παλικάρι και μετά να αποφασίσει. Η Ασημίνα που δεν νιώθει σίγουρη και για το “ναι” που είπε στην πρόταση γάμου του Νικηφόρου και μετά τις πιέσεις των αδελφών της δέχεται να γνωρίσει το προξενιό της Ρίζως.

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος συναντιούνται κρυφά στο ποτάμι και εκείνη του μιλάει για το προξενιό: “Δεν έχουμε μέλλον... Δεν θα μας αφήσουν ποτέ να ευτυχίσουμε. Καλύτερα να τελειώσει εδώ αυτή η ιστορία”. Εκείνος επιμένει: “Δεν θα σε αφήσω να παντρευτείς κάποιον άλλον! Ασημίνα, εμείς αγαπιόμαστε”. Εκείνη φεύγει προβληματισμένη. Ο Κωνσταντής, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, προτείνει μια λύση που θα προβληματίσει τον Δούκα: "Αφού δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα χωράφια με τον γάμο του Σέργιου και της Ελένης, θα τα πάρουμε με τον γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας”. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος δεν πρόκειται να εγκαταλείψει έτσι εύκολα την Ασημίνα και ενάντια σε όλους αποφασίζει να διαλύσει τον αρραβώνα της γυναίκας που αγαπάει και πάει στο σπίτι της. “Αυτός ο γάμος δεν θα γίνει! Αγαπώ την Ασημίνα και θέλω να την παντρευτώ”, λέει στη σοκαρισμένη Ελένη. Η Ελένη θυμώνει και αντιδράει έντονα: “Φύγε από εδώ μέσα Σεβαστέ και μην πατήσεις ποτέ ξανά το πόδι σου! Μετά από εμένα, βάλατε στόχο την αδελφή μου για να πάρετε τα χωράφια; Η οικογένειά μου δεν έχει και δεν θα έχει πια καμία σχέση με τη δική σου! Φύγε, εξαφανίσου”. Η Ασημίνα είναι σοκαρισμένη και δεν ξέρει πως να αντιδράσει! Ομως ο Νικηφόρος την κλέβει και παρά τις αντιρρήσεις όλων ο γάμος τους πραγματοποιείται! Η Ασημίνα μπαίνει στο σπίτι των Σεβαστών ως νύφη, αλλά η Μυρσίνη έχει βάλει σκοπό να της κάνει τη ζωή κόλαση! Και το καταφέρνει...