Έξαλλη η Ζέτα με δημοσίευμα - «Γιατί; με ξέρεις; γιατί τα λες όλα αυτά;»! (Βίντεο)

Ξέσπασε η παρουσιάστρια!

Έξαλλη η Ζέτα με δημοσίευμα - «Γιατί; με ξέρεις; γιατί τα λες όλα αυτά;»! (Βίντεο)

Έξαλλη είχε γίνει η Ζέτα Μακρυπούλια με δημοσίευμα που αφορούσε την προσωπική της ζωή. «Γιατί; με ξέρεις; γιατί τα λες όλα αυτά;», είπε.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινού» βρέθηκε στα παρασκήνια του «The four» και μίλησε με τους τρεις κριτές, αλλά και την παρουσιάστρια.

«Δεν καταλάβαινα από που προέρχεται και γιατί. Το ήξερα αυτό το άτομο, έτυχε και συναντηθήκαμε κάποια στιγμή, μιλήσαμε, ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα» σχολίασε, μέσα σε όλα, η Ζέτα Μακρυπούλια σχετικά με δημοσίευμα που παλαιότερα την είχε ενοχλήσει.

Ζέτα Μακρυπούλια: «Πανικός» από την ατάκα της! «Θα αντιμετωπίσω τον Μιχάλη σαν...»

«Ήταν η πρώτη φορά που ρώτησα ένα απλό «γιατί; με ξέρεις; γιατί τα λες όλα αυτά που λες για μένα;». Συμπεριφερόταν, δηλαδή, σαν να με ήξερε καλά, πως δουλεύω, πως διαβάζω, τι κάνω» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν «έπαιρνε» τα μάτια της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! «Κολλημένη» πάνω στην σκηνή...

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν «έπαιρνε» τα μάτια της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! «Κολλημένη» πάνω στην σκηνή σε όλη την πρεμιέρα αφού ο έρωτας δεν κρύβεται...

Η κούκλα Ζέτα, βρέθηκε να στηρίξει το ταίρι της στο Hotel Ερμού, στην πρεμιέρα του με την Μελίνα Ασλανίδου! Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, πήγε να δει από κοντά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τα βλέμματά τους τα είπαν όλα!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ήταν να παντρευτούν και το ακύρωσαν στο παρά πέντε! Αποκάλυψη τώρα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, έφτασε στο χώρο μαζί με τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο και όλο το βράδυ δεν έπαιρνε το βλέμμα της από τον Μιχάλη! Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς ξεκάθαρα πιστεύουμε ότι η σχέση τους δεν αργεί να πάει και στο επόμενο βήμα... Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν «έπαιρνε» τα μάτια της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! «Κολλημένη» πάνω στην σκηνή...Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν «έπαιρνε» τα μάτια της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! «Κολλημένη» πάνω στην σκηνή...

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε φόρεμα γεμάτο λουλούδια και ο Χατζηγιάννης δεν σταμάτησε να την κοιτάει! Είχε και καλσόν με δίχτυ....

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε φόρεμα γεμάτο λουλούδια και ο Χατζηγιάννης δεν σταμάτησε να την κοιτάει! Είχε και καλσόν με δίχτυ και το look πρέπει να το κάνεις copy!

Η παρουσιάστρια, επέλεξε την Κυριακή που μας πέρασε να βάλει στο Final Four ένα φόρεμα γεμάτο λουλούδια σε σούπερ στενή γραμμή! Το φόρεμα της Ζέτας μάλιστα, είχε πολύ τολμηρό ντεκολτέ και για να του δώσει ένα πιο ροκ τόνο, έκανε μια κίνηση ματ!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, το συνδύασε με καλσόν δίχτυ και μποτάκια και είμαστε σίγουροι ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν σταμάτησε να την κοιτάει αφού μεταξύ μας, ούτε κι εμείς μπορούσαμε να σταματήσουμε! Δείτε την σχετική φωτογραφία: