Ζενεβιέβ Μαζαρί: Τις πάτησε όλες κάτω! Αν ήταν στο GNTM θα το είχε κερδίσει!

Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Τις πάτησε όλες κάτω! Αν ήταν στο GNTM θα το είχε κερδίσει!

Τις πάτησε όλες κάτω η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Αν ήταν μοντέλο και έπαιρνε μέρος στο GNTM θα το είχε κερδίσει, αφού έχει αποδείξει ότι το έχει.

Σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι μόδας μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές, αφού εκτός ότι είναι αυστηρή και πετάει ατάκες έπος στα κορίτσια, έχει και μπόλικο χιούμορ.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες της από δοκιμασίες που έχει περάσει και η ίδια πριν τα κορίτσια.

Πριν λίγες ώρες μοιράστηκες τις φωτογραφίες της από τον ταύρο που καβάλησε όπως στην φωτογράφιση και είναι... είδωλο.

Ζενεβιέβ Μαζαρί GNTM

Ζενεβιέβ Μαζαρί GNTM

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν είμαι υπερβολική! Έξαλλη είμαι και καλά κάνω»!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε μία συνέντευξη που έδωσε είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι υπερβολική! Έξαλλη είμαι και καλά κάνω»!

Η γνωστή φωτογράφος και creative director μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας του Star, GNTM και περιέγραψε το πώς έγινε μέρος αυτού του σόου.

Ακόμη αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα και στο πώς τη διαχειρίζεται, ενώ τόνισε ότι δεν είναι υπερβολική και εξήγησε το γιατί!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Με φουσκωμένη κοιλίτσα σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης!

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Πώς θα περιέγραφες τη δουλειά σου έως τώρα σε κάποιον που δεν σε ξέρει καθόλου;


Αχ, δεν πειράζει. Αν δεν με ξέρει κάποιος καθόλου, δεν χρειάζεται να με μάθει. Ορίστε, είμαι η Ζενεβιέβ από τοGreece’s next top model. Κατά τ' άλλα, έχω δουλέψει χρόνια ως ενδυματολόγος και φωτο­γράφος και από το 2011 είμαι καθηγήτρια στη σχολή της Βίκυς Καγιά και creative director στις συλλογές των φοιτητών μας. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου ως καθηγήτρια και το λάτρεψα.

Γίνεσαι και στη σχολή έξαλλη, όπωw στο show;

Θέλω να καταλάβεις κάτι. Όταν μου αρέσει κάτι και όταν έχω φα­νταστεί κάτι που ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις, αν αυτό που θα μου φέρεις δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μου είχες πουλήσει, μπορώ να σε φάω ζωντανό. Γιατί εγώ έχω πιστέψει στο όνειρο. Έτσι είμαι και με τους φοιτητές μου και με τα κορίτσια.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν είμαι υπερβολική! Έξαλλη είμαι και καλά κάνω»!

Θεωρητικά, η δουλειά σου είναι πίσω από τις κάμερες. Πώς προέκυψε να περάσεις μπροστά;

Δεν ήταν να είμαι μπροστά στις κάμερες, όπως λες, προέκυψε. Έκανα πέρσι ένα ραντεβού με την παραγωγή που έψαχνε creative director. Τους παρουσίασα 32 επεισόδια όπως τα φαντάστηκα. Εγώ λατρεύω την τηλεόραση και μου αρέσουν αυτές οι εκπομπές. Έχω δει όλα τα Next top model, απ' όλες τις χώρες που έχει προβληθεί το show.

Σχεδίασα, όμως, κάθε επεισόδιο από την αρχή και προσπάθησα να μην τα κάνω όπως το γερμανικό ή το αμερικάνικο. Ήθελα να το κάνω ελληνικό, για να μπορεί να ταυτιστεί η Ελληνίδα που το βλέπει. Τους άρε­σε αυτό που σχεδίασα και το πήραν. Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, απλώς κάποια στιγμή βγήκα μπροστά. Δεν είναι ότι μπορείς να με σταματήσεις κιόλας. Δηλαδή, αν δω ότι πάει κάτι στραβά στο concept μου, δεν θα με κρα­τήσεις πίσω από τις κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει πού είναι οι κάμερες.

Οπότε, έγινες τηλεοπτικό πρόσωπο από σπόντα.

Ναι, δεν το είχα υπολογίσει αυτό ποτέ, ούτε εγώ ούτε ο σκη­νοθέτης. Απλώς κάνω τη δουλειά μου μπροστά από ένα συνεργείο.

Δεν νομίζω, ωστόσο, ότι απολαμβάνεις ιδιαίτερα τη δημοσιότητα.

Μου φαίνεται απλώς περίεργο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει, ας πούμε, να ξέρεις το παρελθόν μου για να μάθεις ποια είμαι. Είμαι αυτή που βλέπεις, δεν σου κρύβομαι. Σου αρέσω δεν σου αρέσω, αυτή είμαι. Έφτασα 44 χρονών. Αλλά, για να καταλάβεις κάτι, δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ με όλα αυτά. Έχω την εκπομπή, τη σχολή, δύο παιδιά και έναν άντρα. Δεν μένει χρόνος για κάτι άλλο.

Το σοκ-το έπαθα όταν πήγαμε 10 μέρες διακοπές με την οικογένεια μου στη Βιέννη και ξαφνικά ήρθε ακόμα και εκεί κόσμος και μου ζητούσε να βγάλουμε selfie. Εκεί αναρωτήθηκα από πού και ως πού θέλουν μαζί μου selfie; Το ίδιο έπαθα και στην Ύδρα, που πήγα για έναν γάμο και έπεσε πάνω μου σχεδόν όλο το δημοτικό σχολείο του νησιού. Και γελάω, γιατί είναι παιδάκια, τους έλεγα: «Καλά, είστε ξύπνια και βλέπετε GΝΤΜ;». Εννοείται πως δεν θα πω όχι όταν μου ζητάνε μια φωτογραφία, θα ήμουν γελοία αν έλεγα όχι, αλλά είναι σοκαριστικό, είναι αστείο, είναι περίεργο. Γιατί δεν άλλαξα εγώ ως άνθρωπος, άλ­λαξε απλώς η κατάσταση γύρω μου. Ξύπνησα τις προάλλες και είχα πάνω από 100 χιλιάδες followers στο instagram. Και είναι όλοι ατομάκια γαμώ. Γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει ότι όλο αυτό δεν το παίζω και ότι έτσι είμαι. Στις 100 χιλιάδες έχω πάρει τρία μηνύματα που με έβριζαν. Και τους έκανα μπλοκ. Δεν θα έρχεσαι «σπίτι μου» να με βρίζεις. Κάτσε και κράξε στο Τwitter όσο θες, εκεί τους κάνω και like.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν είμαι υπερβολική! Έξαλλη είμαι και καλά κάνω»!

Όταν σε είδες για πρώτη φορά σε κάποιο επεισόδιο, δεν σου φάνηκες υπερβολική;

Μπορούμε να το κόψουμε λίγο αυτό; Δεν είμαι υπερβολική. Μια χαρά φυσιολογική είμαι. Να δω κάποιον να κάνει τη δική μου δουλειά, να έχει να κουμαντάρει όλον αυτόν τον κόσμο και να είναι ήρεμος. Δεν γίνεται!

Τα αρνητικά σχόλια δεν σε επηρεάζουν;

Ποια αρνητικά; Ότι με λένε έξαλλη; Έξαλλη είμαι και καλά κάνω. Δεν είναι κακό να είναι έξαλλος ένας άνθρωπος όταν δουλεύει. Δεν θεωρώ ότι έχει μιλήσει κανείς άσχημα επί προσωπικού σε κανένα κορίτσι. Εγώ θεωρώ ότι είμαστε αρκετά ελαστικοί απέναντι στα κορίτσια. Αυτό που βλέπεις, να μου γυρίζει το μάτι, είναι η ξενερωσιά που τραβάω όταν την έχω φανταστεί την άλλη θεάρα και μου το γειώνει.