Θυμάστε τη Μαρία Σταματέρη από τις εκπομπές του Star; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Θα μείνετε άφωνοι!

Θυμάστε τη Μαρία Σταματέρη από τις εκπομπές του Star; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Τη Μαρία Σταματέρη τη θυμάστε από τις εκπομπές του Star; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει η γνωστή παρουσιάστρια!

Η άλλοτε παρουσιάστρια του "Gala" εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της καριέρα αλλά και στις συνήθειες που ακολουθεί σήμερα.

Αναλυτικά όσα είπε η γνωστή παρουσιάστρια:

Θυμάστε την Βάσω από το Next Top Model; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

«Με χάσατε εσείς, αλλά με βρήκαν οι φίλοι μου. Όταν παίρνω μια απόφαση και λέω αυτό είναι, αυτό θα κάνω ή αυτό θα τελειώσει, τελειώνει. Αυτό το έχω και στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική μου ζωή. Ο κύκλος της τηλεόρασης έκλεισε, δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα.

Στη φάση που είμαι τώρα, είναι μια φάση που μου αρέσει. Δουλεύω, γεμίζω το χρόνο μου, περνάω δημιουργικά και αυτό που κάνω με καλύπτει. Πλέον ψαρεύω και μου αρέσει πολύ η ανακαίνιση και η διακόσμηση. Κάνω πολλά ταξίδια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συνεργάζομαι με πολύ σοβαρούς αρχιτέκτονες. Στον χώρο αυτό πραγματικές φιλίες δεν υπάρχουν. Δεν χαλάει η ζωή σου όταν χωρίζεις. Εγώ έχω έναν σύντροφο αρκετά χρόνια και περνάω μια χαρά».

Θυμάστε τη Μαρία Σταματέρη από τις εκπομπές του Star; Δείτε πως είναι και τι κάνει τώρα!

Θυμάστε τη Λάρα από το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»; Θα πάθετε πλάκα με πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε τη Λάρα από την σειρά που μας είχε καθηλώσει στον Αντ1, «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»; Θα πάθετε πλάκα με πώς είναι σήμερα!

Κριτικοί την αποθέωσαν για τις ερμηνείες της στην «10η εντολή» και τον «Κόκκινο Κύκλο» του Πάνου Κοκκινόπουλου αλλά το κοινό την αγάπησε από το ο ρόλο της ως «Λάρα» στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Θα βρεις το δάσκαλό σου».

Η Έρση Μαλικένζου αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» που έκανε πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε χθες!

Θυμάστε την ηθοποιό Ναταλία Λιονάκη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Ο φωτογραφικός φακός ήταν στο θέατρο Χώρα για να απαθανατίσει ηθοποιούς και καλεσμένους και η ίδια φωτογραφήθηκε με εκλεκτούς της συναδέλφους, όπως η Ελένη Καρακάση και ο Ηλίας Λογοθέτης.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Θυμάστε τη Ντορίτα από το Ντόλτσε Βίτα; Η τρομακτική αλλαγή στο πρόσωπο της!

Το μακρινό 1995, η σειρά «Ντόλτσε Βίτα» έκανε την εμφάνισή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega!


Θύμα της όλη υπόθεσης, η τηλεοπτική Ντορίτα της οποίας ο αρραβωνιαστικός και η μητέρα συνάπτουν ερωτική σχέση κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη ολόκληρης της οικογενείας Μαρκάτου.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε μετρά ελάχιστες τηλεοπτικές δουλειές, μιας και μεγάλη της αγάπη υπήρξε ανέκαθεν το θέατρο, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια το ευρύ κοινό την έχει χάσει εντελώς.

Πόσο έχει αλλάξει 25 περίπου χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς η Κατερίνα Ζιώγου; Δείτε και τα συμπεράσματα δικά σας:

Πώς είναι σήμερα η Ντορίτα από την σειρά Dolce VitaΠώς είναι σήμερα η Ντορίτα από την σειρά Dolce VitaΠώς είναι σήμερα η Ντορίτα από την σειρά Dolce Vita