Just the 2 of us: Τα ονόματα «φωτιά» που δεν περιμέναμε!

Δεν θα το πιστέψετε!

Just the 2 of us: Τα ονόματα «φωτιά» που δεν περιμέναμε!

Τα ονόματα φωτιά που δεν περιμέναμε στο φετινό "Just the two of us" μας αφήνουν έκπληκτους!

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως στις τηλεοπτικές μας οθόνες θα επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του Open το «Just the 2 of us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη!

Το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη παρουσίασε ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο το show πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Γιώργος Καπουτζίδης: «Άδειασε» με το γάντι το Just the 2 of us! «Μου φαίνεται λίγο...»

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο ρεπορτάζ η Άντζελα Δημητρίου έχει ήδη κλειδώσει τη θέση της στην κριτική επιτροπή, ενώ και η Μαρία Σολωμού είναι πολύ κοντά στο μεγάλο ναι. Ένα ακόμη πρόσωπο που ο παρουσιαστής θέλει για την κριτική επιτροπή είναι ο Βασίλης Καρράς που παρουσιάζει επιφυλάξεις. Το όνομα που αποτελεί έκπληξη για την κριτική επιτροπή είναι αυτό του Γκόραν Μπρέκοβιτς για τον οποίο όμως οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού έχουν κάποιες ενστάσεις καθώς θα πρέπει να μιλάει αγγλικά.

Δυο ακόμη ονόματα που θα ήθελε στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής ο τηλεοπτικό σταθμός είναι αυτά του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση.

Σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που θα λάβουν μέρος, ο Νίκος Κοκλώνης θέλει την Ευαγγελια Αραβανή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και τους: Δημήτρη Κόκοτα, Μάνο Πίντζη, Τρύφωνα Σαμαρά,, Λένα Ζευγαρά, Διονύση Σχοινά, Στέλιο Ρόκκο και Χριστίνα Παππά

Just The 2 of us: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής «έριξε» άκυρο;

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής «έριξε» άκυρο στο παιχνίδι που επιστρέφει «Just The 2 of us»;

Εδώ και μερικές ημέρες ακούγεται ότι ένα μεγάλο όνομα της ελληνικής μουσικής σκηνής μαζί με την Άντζελα Δημητρίου θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Just the 2 of us».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Κοκλώνης, που είναι ο παρουσιαστής και ο παραγωγός του ψυχαγωγικού σόου που θα δούμε στο Open τον Ιανουάριο έκανε όντως πρόταση στον τραγουδιστή.

Επιστρέφει ένα δημοφιλή show μέσα από το Open tv με πρώτη διαγωνιζόμενη - έκπληξη!

Ωστόσο, παρόλο που η πρόταση συνοδευόταν και από πολύ καλές οικονομικές απολαβές, ο τραγουδιστής προτίμησε να πει όχι, γιατί θεωρεί πως δε θα του ταίριαζε να είναι στην κριτική επιτροπή ενός ψυχαγωγικού σόου.

Αντιθέτως, η Άντζελα Δημητρίου είδε με θετικό μάτι την πρόταση και μέχρι στιγμής η συμμετοχή της θεωρείται σίγουρη.

Ποιο είναι ο τραγουδιστής που αρνήθηκε να συμμετάσχει;

Είναι ο... Βασίλης Καρράς!

Γιώργος Καπουτζίδης: «Άδειασε» με το γάντι το Just the 2 of us! «Μου φαίνεται λίγο...»

Κι όμως ο Γιώργος Καπουτζίδης «άδειασε» με το γάντι το Just the 2 of us! «Μου φαίνεται λίγο...» ανέφερε μεταξύ άλλων και τα όσα είπε θα συζητηθούν!

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος αναφέρθηκε στην ειδική εκπομπή που αναμένεται να παρουσιάσει, ενώ σχολίασε και την επιστροφή του «Just the two of us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη στο Open.

«Ετοιμάζουμε μια εκπομπή για τους Ολυμπιακούς αγώνες, για την οποία είμαι πάρα πολύ υπερήφανος. Μια ουσιαστική δουλειά όπως την νιώθω. Ξέρω πως είναι σε συζητήσεις με κάποια κανάλια, δύο ή περισσότερα. Δεν θα την πάρω εγώ την τελική απόφαση, το κανάλι με τους παραγωγούς θα αποφασίσουν» δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Γιώργος Καπουτζίδης: Επανασύνδεση βόμβα μετά από 15 χρόνια! Ξανά μαζί με την...

Όσον αφορά το σόου τραγουδιού, Just the two of us, σημείωσε: «Έχω παλιώσει… Το Just the 2 of us σαν πολύ παλιό μου φαίνεται. Το έκανα το 2010, έχουν περάσει 10 χρόνια. Εντάξει. Να γίνονται δουλειές στην τηλεόραση, να περνάει καλά ο κόσμος».