Ολυμπία Χοψονίδου: Κάνει δουλειές στο σπίτι ακόμη και στην εγκυμοσύνη! Εικόνες από μέσα!

Είναι full time μαμά ακόμη και στον 6ο μήνα!

Ολυμπία Χοψονίδου: Κάνει δουλειές στο σπίτι ακόμη και στην εγκυμοσύνη! Εικόνες από μέσα!

Η Ολυμπία Χοψονίδου κάνει δουλειές στο σπίτι ακόμη και στην εγκυμοσύνη. Δείτε εικόνες μέσα από την κουζίνα της την ώρα της μαγειρικής.

Τι κι αν διανύει τον 6ο μήνα, η εγκυμονούσα θέλει να είναι όλα έτοιμα για την οικογένεια της και να φροντίζει για την κάθε λεπτομέρεια.

Πριν λίγες ώρες με μερικά στιγμιότυπα μας έβαλε μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της και μας αποκάλυψε τι μαγείρεψε για τα πέντε παιδιά της και τον σύζυγο της, Βασίλη Σπανούλη.

Η Ολυμπία Χοψονίδου επέλεξε να φτιάξει ένα υγιεινό φαγητό με φουλ στα λαχανικά!

Ολυμπία Χοψονίδου Κάνει δουλειές στο σπίτι ακόμη και στην εγκυμοσύνη! Εικόνες από μέσα!

Ολυμπία Χοψονίδου Κάνει δουλειές στο σπίτι ακόμη και στην εγκυμοσύνη! Εικόνες από μέσα!

Ολυμπία Χοψονίδου: Έβαλε στενό φόρεμα και ο Σπανούλης "τρελάθηκε"! Τι κι αν είναι έγκυος...

Η Ολυμπία Χοψονίδου έβαλε στενό φόρεμα και ο Βασίλης Σπανούλης "τρελάθηκε"! Τι κι αν είναι έγκυος, παραμένει κούκλα, ακόμη και με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το μοντέλο, το οποίο διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι πολύ ευτυχισμένο και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις της, αλλά και από την πρόσφατη δημόσια εμφάνιση.

Η Ολυμπία Χοψονίδου βρέθηκε στις κερκίδες του ΣΕΦ όπου παρακολούθησε τον αγώνα του συζύγου της Βασίλη Σπανούλη.

Το ζευγάρι παραμένει μέχρι και σήμερα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το 6ο παιδάκι τους.

Η εγκυμονούσα φόρεσε ένα μαύρο στενό φόρεμα το οποίο δεν έκρυβε την φουσκωμένη της κοιλίτσα και ήταν κούκλα!

Ολυμπία Χοψονίδου Έβαλε στενό φόρεμα και ο Σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου Έβαλε στενό φόρεμα και ο Σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου: Την κατηγόρησαν για «νταντάδες» και πήρε κεφάλια! Η αυστηρή απάντηση για την εγκυμοσύνη!

Κατηγόρησαν την Ολυμπία Χοψονίδου για «νταντάδες» και πήρε κεφάλια! Η αυστηρή απάντηση για την εγκυμοσύνη και το δημόσιο σχόλιο! Τι έχει συμβεί;

Η Ολυμπία Χοψονίδου η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει τον 6ο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη, έχει συζητηθεί αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Η ίδια δέχτηκε κάποια μηνύματα που έλεγαν πως έχει νταντά για τα παιδιά της και δεν δίστασε να απαντήσει!

«Είναι ένα μεγάλο θέμα συζήτησης που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες. Εάν εννοείς νταντά δεν έχω. Και προκαλώ όποιον με έχει δει να κυκλοφορώ με νταντάδες στον δρόμο να με τραβήξει φωτογραφία και εγώ θα το ποστάρω. Δεν έχω καμία νταντά, έχω όμως γυναίκα που με βοηθάει στο σπίτι» έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία Χοψονίδου. Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου: Την κατηγόρησαν για «νταντάδες» και πήρε κεφάλια! Η αυστηρή απάντηση για την εγκυμοσύνη!

Ολυμπία Χοψονίδου: Απαντά στο τρολάρισμα για το 6ο παιδί! «Για να μην λέτε ότι δεν έχω...»

Κι όμως η Ολυμπία Χοψονίδου απαντά στο τρολάρισμα για το 6ο παιδί! «Για να μην λέτε ότι δεν έχω...» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της!

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια και ο Βασίλης Σπανούλης, ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τα τρολαρίσματα ήταν αρκετά!

Η κούκλα Ολυμπία θέλησε να δώσει –με χιουμοριστικό τρόπο- τη δική της απάντηση, μέσα από μία ανάρτηση και έκλεισε όλα τα... στόματα! Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε instastory ένα στιγμιότυπο, όπου βλέπει τηλεόραση στο δωμάτιό της και έγραψε στην λεζάντα: «Για να μη λέτε πως δεν έχω τηλεόραση στο δωμάτιό μου». Δείτε την ανάρτηση έπος:

Ολυμπία Χοψονίδου: Απαντά στο τρολάρισμα για το 6ο παιδί! «Για να μην λέτε ότι δεν έχω...»

Ολυμπία Χοψονίδου: Δύσκολη νύχτα για την εγκυμονούσα! Τι συνέβη;

Δύσκολη νύχτα για την εγκυμονούσα Ολυμπία Χοψονίδου! Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη, καθώς η ίδια εξηγεί τα πάντα!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η μελαχρινή καλλονή θα γίνει για έκτη φορά μαμά ενώ διανύει ήδη τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Ολυμπία ωστόσο, έχει έντονα συμπτώματα εγκυμοσύνης και δεν δίστασε να το αποκαλύψει μέσω Instagram!

Συγκεκριμένα, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε τα τρία από τα πέντε παιδιά της που κάθονται στο σαλόνι και στη μέση υπάρχουν κάποιες λεκάνες. «Θα μπορούσε να στάζει και το ταβάνι μου με τόσες λεκάνες» έγραψε και το συνόδευσε με μία φάτσα που έχει το θερμόμετρο στο στόμα. Προφανώς η Ολυμπία έχει... έντονες αναγούλες και πέρασε δύσκολη νύχτα! Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Ολυμπία Χοψονίδου: Δύσκολη νύχτα για την εγκυμονούσα! Τι συνέβη;

Βασίλης Σπανούλης: Η απίστευτη ατάκα του Πρίντεζη για το 6ο παιδί - «Καμία κουβέντα στο σπίτι...»!

Μια απίστευτη ατάκα πέταξε ο Γιώργος Πρίντεζης στον Βασίλη Σπανούλη για το 6ο παιδί που περιμένει. «Καμία κουβέντα στο σπίτι...», είπε.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού της ομάδας του μπάσκετ και η σύζυγος του Ολυμπία Χοψονίδου περιμένουν με ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογένειας τους, το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

Σήμερα, στην «Φωλιά των κου κου» πρόβαλλαν ένα βίντεο με τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη και την ώρα που περνούσε ο Γιώργος Πρίντεζης από πίσω, πέταξε κορυφαία ατάκα.

«Καμιά κουβέντα δεν πρέπει να λένε στο σπίτι. Μόνο με τη Βαλέρια μιλάει» είπε με χιούμορ.

Βασίλης Σπανούλης: Θα γίνει 6η φορά μπαμπάς και οι συμπαίκτες του τον τρόλαραν μέχρι δακρύων!

Ο Βασίλης Σπανούλης θα γίνει 6η φορά μπαμπάς και οι συμπαίκτες του τον τρόλαραν μέχρι δακρύων, μετά την δημόσια αποκάλυψη.

Με μια ανάρτηση με βίντεο την ώρα που το αποκάλυπτε η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε γνωστό πως περιμένουν με ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της πήραν «φωτιά» και ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να της ευχηθούν, ήταν και μερικοί από τους συμπαίκτες τους μπασκετμπολίστα.

Ο Νίκος Ζήσης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Γιώργος Μπόγρης δεν γινόταν να τον αφήσουν χωρίς να τον τρολάρουν.

Βασίλης Σπανούλης μπαμπάς παιδιά συμπαίκτες

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: «Βόμβα»! Θα γίνουν για 6η φορά γονείς!

6η φορά γονείς θα γίνουν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης και η είδηση «έσκασε» σαν «βόμβα», καθώς δεν το περιμέναμε.

Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο που «λιώσαμε».

Η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον Βασίλη Σπανούλη δίνοντας του ένα δώρο όπου μέσα έκρυβε το τεστ εγκυμοσύνης. Ολυμπία Χοψονίδου: Στον παιδότοπο με τα παιδιά της! Τρυφερές στιγμές για την οικογένεια!

Όπως θα δείτε και παρακάτω ο μπασκετμπολίστας δεν μπορούσε να το πιστέψει!