Συγκλονίζει Ελληνίδα μοντέλο! Ο όγκος στο κεφάλι και τα 10 χειρουργεία!

Η εξομολόγηση της ανατριχιάζει!

Συγκλονίζει Ελληνίδα μοντέλο! Ο όγκος στο κεφάλι και τα 10 χειρουργεία!

Συγκλονίζει Ελληνίδα μοντέλο με την εξομολόγηση της για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν κινδύνευσε η ζωή της. Ο όγκος στο κεφάλι και τα 10 χειρουργεία!

Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» και τα λόγια της τους σόκαραν όλους.

Η Νάσια Λαμπίρη βίωσε δύσκολες ώρες, όταν μετά τη διάγνωση με όγκο στο κεφάλι, έκανε 10 χειρουργεία και έμεινε 3 χρόνια σε αναπηρικό καρότσι.

Γνωστή Ελληνίδα καλλονή σοκάρει: «Έτρωγα ένα μήλο την ημέρα… Είχα φτάσει 47 κιλά»!

Σήμερα, χαμογελά ξανά και μίλησε για όλα όσα έζησε.

«Μια μέρα είχα βγει με τον αδελφό μου. Συνήθως δεν πίνω, αλλά εκείνο το βράδυ ήπια αρκετά. Γύρισα σπίτι και είχα ζαλάδες, εμετούς και ήθελα να κοιμάμαι πολύ. Αυτή η κατάσταση συνέχισε τις επόμενες τρεις μέρες. Η μητέρα μου με πήγε στο νοσοκομείο και μας είπαν να επιστρέψουμε σπίτι. Το πρόβλημα όμως, συνέχισε και εγώ κοιμόμουν για πολλές ώρες», αποκάλυψε η Νάσια.

Αφού πήγε και πάλι στο νοσοκομείο έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει ένα μόρφωμα στο κεφάλι.

Συγκλονίζει Ελληνίδα μοντέλο! Ο όγκος στο κεφάλι και τα 10 χειρουργεία!

Φρίκη! Τσιμέντωσαν 24χρονο μοντέλο, αφού της έκαναν ένεση με καθαριστικό πισίνας!

Φρίκη επικρατεί μετά την είδηση πως τσιμέντωσαν 24χρονο μοντέλο, αφού πρώτα της έκαναν ένεση με καθαριστικό πισίνας.

Οι Αρχές εντόπισαν ένα πτώμα το οποίο εκτιμούν ότι ανήκει στην 24χρονη Esmeralda Gonzalez, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί πριν από πέντε μήνες.

Σύμφωνα με την Independent, που επικαλείται πληροφορίες της αστυνομίας, το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε τσιμεντωμένο στην έρημο του Λας Βέγκας, ενώ οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της είναι ανατριχιαστικές, αφού είχε σημάδια στραγγαλισμού, ενώ της είχε γίνει ένεση με καθαριστικό πισίνας.

Νεκρό στο σπίτι του βρέθηκε πασίγνωστο μοντέλο της showbiz!

Οι Αρχές έλαβαν ανώνυμες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 45χρονος γείτονάς της Cristopher Prestipino εμπλεκόταν στην μυστηριώδη εξαφάνιση της 24χρονης.

undefined

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κοπέλα αιχμαλωτίστηκε και δολοφονήθηκε στο εν λόγω οίκημα.

Ο Prestipino συνελήφθη την Παρασκευή και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία από πρόθεση και απαγωγή. Η αστυνομία συνέλαβε, επίσης, μία 31χρονη με την κατηγορία της συνέργειας.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση του πτώματος, ενώ η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα την ακριβή αιτία θανάτου.

undefined

Ωστόσο, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του περιοδικού Las Vegas Review, ο Prestipino στραγγάλισε την 24χρονη και της έκανε την ένεση με το καθαριστικό. Στη συνέχεια νοίκιασε ένα βανάκι και πέταξε το πτώμα της στην έρημο. Ωστόσο, φαίνεται ότι πανικοβλήθηκε, επειδή παράτησε και το νοικιασμένο βανάκι στην περιοχή.

Η Gonzalez δούλευε στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων και έμενε δίπλα στον φερόμενο ως δράστη. Δηλώθηκε ως αγνοούμενη από τον αδερφό της τον περασμένο Μάιο, ο οποίος πήγε στο σπίτι της και το βρήκε λεηλατημένο.

Πηγή: cnn.gr