«Ντόλτσε Βίτα»: Η αποκάλυψη από αγαπημένο ηθοποιό 24 χρόνια μετά - «Γινόταν κάτι το ασύλληπτο»!

Τι εξομολογήθηκε;

«Ντόλτσε Βίτα»: Η αποκάλυψη από αγαπημένο ηθοποιό 24 χρόνια μετά - «Γινόταν κάτι το ασύλληπτο»!

Μια αποκάλυψη από αγαπημένο ηθοποιό της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» έγινε 24 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου. «Γινόταν κάτι το ασύλληπτο», είπε.

Ο πρωταγωνιστής τότε της σειράς Θανάσης Ευθυμιάδης, τον οποίο αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του, βρέθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Dolce Vita: Θυμάστε την Σόφη; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην θρυλική «Ντόλτσε Βίτα» και αποκάλυψε πως δεν καβάλησε το καλάμι από την ξαφνική αναγνωρισιμότητα καθώς τότε χώρισε από μια σχέση του.

«Έβγαινα έξω και γινόταν κάτι το ασύλληπτο, στην προσωπική μου ζωή όμως ήμουν δυο μέτρα κάτω από τη γη, οπότε δε με άφησε αυτό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Ήταν το πρώτο μεγάλο μάθημα της ζωής μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου δοθεί κάτι χωρίς ένα αντίτιμο».

«Ντόλτσε Βίτα»: Η αποκάλυψη από αγαπημένο ηθοποιό 24 χρόνια μετά - «Γινόταν κάτι το ασύλληπτο»!

«Χρυσή» ηθοποιός του Ντόλτσε Βίτα! «Έπαιρνα 1.000.000 το επεισόδιο»!

Ποια ηθοποιός από το Ντόλτσε Βίτα του Mega Channel είχε κασέ 1.000.000 το επεισόδιο;


Η σειρά άλλωστε, προβλήθηκε τις τηλεοπτικές σεζόν 1995-1996 και 1996-1997 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία

Ο λόγος για την Άννα Παναγιωτοπούλου που υποδυόταν τη Χριστίνα, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού και τη Μαίρη Αρώνη, αποκάλυψε το τεράστιο ποσό που έπαιρνε για κάθε επεισόδιο. Όπως είπε η ηθοποιός, αμειβόταν για κάθε επεισόδιο με ένα εκατομμύριο δραχμές. Δηλαδή 3.000 ευρώ.

«Στην τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμύριο δραχμές το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, η συμφωνία ήταν αυτή. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα πως θα μου τα δώσουν κιόλας. Έχω κάμει και δουλειές που δεν πήγαν πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Παναγιωτοπούλου. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θυμάστε τη Ντορίτα από το Ντόλτσε Βίτα; Η τρομακτική αλλαγή στο πρόσωπο της!

Το μακρινό 1995, η σειρά «Ντόλτσε Βίτα» έκανε την εμφάνισή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega!


Θύμα της όλη υπόθεσης, η τηλεοπτική Ντορίτα της οποίας ο αρραβωνιαστικός και η μητέρα συνάπτουν ερωτική σχέση κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη ολόκληρης της οικογενείας Μαρκάτου.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε μετρά ελάχιστες τηλεοπτικές δουλειές, μιας και μεγάλη της αγάπη υπήρξε ανέκαθεν το θέατρο, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια το ευρύ κοινό την έχει χάσει εντελώς.

Πόσο έχει αλλάξει 25 περίπου χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς η Κατερίνα Ζιώγου; Δείτε και τα συμπεράσματα δικά σας:

Πώς είναι σήμερα η Ντορίτα από την σειρά Dolce VitaΠώς είναι σήμερα η Ντορίτα από την σειρά Dolce VitaΠώς είναι σήμερα η Ντορίτα από την σειρά Dolce Vita