Βασιλική Μιλλούση: Έτοιμη να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια!

Τι αποκάλυψε η ίδια;

Βασιλική Μιλλούση: Έτοιμη να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια!

Η Βασιλική Μιλλούση δηλώνει έτοιμη να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον αγαπημένο της Λευτέρη Πετρούνια! Τι δήλωσε για τον θρησκευτικό τους γάμο...

Σε πελάγη ευτυχία πλέουν Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς περιμένουν την γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Η αθλήτρια, μιλώντας στο περιοδικό «People», αναφέρθηκε τόσο στην εγκυμοσύνη της όσο και στο πότε σκοπεύει να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον χρυσό ολυμπιονίκη.

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Λαμπερό baby shower λίγο πριν γίνουν γονείς!

«Είχα πάρει τόση πολλή αγάπη από τον κόσμο, αλλά και από τα ΜΜΕ όταν έγινε γνωστό πως είμαι έγκυος, που δεν ήθελα να πω και να κάνω τίποτα παραπάνω. Εξάλλου το να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ύστερα από μια εγκυμοσύνη είναι ένα φυσικό επακόλουθο. Αυτό όμως που θέλω να σου πω είναι ότι ύστερα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο το καλοκαίρι του 2020 σκοπεύουμε να κάνουμε αμέσως μετά θρησκευτικό γάμο και βάφτιση, ώστε να μοιραστούμε τη χαρά μας με συγγενείς, φίλους αλλά και τον κόσμο που μας στηρίζει και μας αγαπά» ήταν τα λόγια της αθλήτριας.

Βασιλική Μιλλούση: Τι δεν αποχωρίζεται στην εγκυμοσύνη της;

Η Βασιλική Μιλλούση απολαμβάνει κάθε λεπτό της εγκυμοσύνης της, και μας αποκάλυψε τι δεν αποχωρίζεται κατά την διάρκεια της κύησης.

Σε λίγες εβδομάδες θα κρατά την αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη, αφού η οικογένεια της θα μεγαλώσει.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα.

Η μέλλουσα μανούλα πόζαρε χαμογελαστή, κρατώντας στο χέρι της ένα μήλο και αποκάλυψε πως δεν πάει πουθενά χωρίς αυτό.

Βασιλική Μιλλούση έγκυος

Βασιλική Μιλλούση: Το ροζ δωμάτιο του μωρού της! Η διακόσμηση στον τοίχο!

Η Βασιλική Μιλλούση μας έδειξε το ροζ δωμάτιο του μωρού της, με την αθλήτρια να έχει λατρέψει τον χώρο ο οποίος έχει ροζ απόχρωση! Η ιδιαίτερη διακόσμηση στον τοιχο.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας μετρούν αντίστροφα και περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό του μωρού τους.

Η πρώην γυμνάστρια της ενόργανης γυμναστικής, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, τα έχει όλα έτοιμα και περιμένει πώς και πώς το κοριτσάκι της. Μάλιστα πόζαρε μέσα από το δωμάτιο το οποίο φυσικά είναι ροζ.

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Μάθαμε το φύλο του μωρού τους! Αποκάλυψη τώρα!

«Εγώ λέω να μείνω στο ροζ δωμάτιο... έχει ήδη ωραία ενέργεια», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία η οποία μας δείχνει και πώς έχει διακοσμήσει τον τοίχο του δωματίου.

Βασιλική Μιλλούση: Κοιτάει την κοιλίτσα της και ανυπομονεί! Η τρυφερή φωτογραφία!

Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία, όπου κοιτάζει την κοιλίτσα της και ανυπομονεί!

Τα likes και τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία έπεσαν βροχή, όπως ήταν λογικό!

Η Βασιλική Μιλλούση ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Πετρούνια!

Η ίδια ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της και αυτή τη φορά πόσταρε μία άκρως τρυφερή!

Βασιλική Μιλλούση: Η μεγάλη διαφορά στο σώμα της λόγω της εγκυμοσύνης!

Η πρώην αθλήτρια ποζάρει κοιτώντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της και ανυπομονεί να έρθει το μωράκι στον κόσμο!

Δείτε την!

Βασιλική Μιλλούση: Κοιτάει την κοιλίτσα της και ανυπομονεί! Η τρυφερή φωτογραφία!