Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έγινε «αρνάκι»! Πώς του πήρε το μυαλό;

Το βίντεο που τους «καίει»!

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έγινε «αρνάκι»! Πώς του πήρε το μυαλό;

Με αυτό τον τρόπο ο Snik, ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έγινε «αρνάκι». Πως του πήρε το μυαλό το μοντέλο πριν περίπου ένα μήνα;

Εδώ και λίγες εβδομάδες πρώτο θέμα συζητήσεων στις εκπομπές είναι η σχέση του μοντέλου με τον Έλληνα ράπερ, με τα σχόλια να μην έχουν τέλος.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες μια κίνηση του σωματοφύλακα του σε δημοσιογράφο, εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος τον έκραξε δημόσια και με την σειρά του ο Snik του απάντησε στο Instagram.

Ο έρωτας τους ξεκίνησε όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει την επιτυχία του με την Τάμτα που έχει τον τίτλο «Seniorita».

Ο Snik δεν άργησε να τις κάνει σχόλιο, με τις φήμες να λένε πως έτσι ξεκίνησαν να μιλάμε και δεν άργησαν να είναι μαζί.

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βγάζει «τσεκούρι» για Λιάγκα! «Είναι γυμνοσάλιαγκας»!

O Snik, ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βγάζει «τσεκούρι» για τον Λιάγκα! «Είναι γυμνοσάλιαγκας» αναφέρει σε ανάρτηση και τον αδειάζει κανονικά!

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με τον Snik και την συμπεριφορά τόσο του ίδιου όσο και των φίλων του, απέναντι στη ρεπόρτερ του Πρωινού, Μαίρη Αρώνη.

«Της φέρθηκε απίστευτα. Εγώ θεωρώ πως αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν πως όσο πιο αγενείς είναι, τόσο πιο μάγκες θα γίνουν. Η αγένεια προς μία εκπρόσωπο των ΜΜΕ, θεωρεί αυτός ο τύπος… μην τον χαρακτηρίσω τώρα. Και δεν είναι και ωραίος γκόμενος. Τι του βρήκε η Ηλιάνα; Την αγένεια εγώ τη βλέπω. Είναι αγενής. Φοβάται τις κάμερες; Σιγά τον Κάνιε Γουέστ της Ελλάδας. Μη χέσ..ουμε κιόλας. Άντε, ο κάθε τίποτα νομίζει πως έχει υπόσταση στην Ελλάδα. Ο κύριος τίποτα. Σιγά ρε μην αποκαλύψουμε το μεγάλο μυστικό του τεράστιου καλλιτέχνη. Έβγαλε η μύγα κωλ.. και έχ..ε τον κόσμο όλο. Αμάν πια. Έχει πέντε φρουρούς. Αισθάνονται όλοι. Δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με τον κύριο. Τα φιλάκια μας στην Ηλιάνα και μπράβο για την επιλογή της. Να τον χαίρεται. Ηλιάνα να τη χαίρεσαι την καινούργια σου αγάπη», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του, όπως σας αναφέραμε.

Ο Snik, θέλησε να του απαντήσει με μία ανάρτηση στο Instagram που μοιάζει με... τσεκούρι για τα λόγια του!

Συγκεκριμένα, ανήρτησε Instastory, με τον Γιώργο Λιάγκα… όμως πάνω στο κεφάλι του παρουσιαστή ο ράπερ είχε τοποθετήσει ένα σαλιγκάρι σε emoticon σχολιάζοντας, «gimnosaLIAGKAS».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βγάζει «τσεκούρι» για Λιάγκα! «Είναι γυμνοσάλιαγκας»!

Snik: Το βίντεο με γνωστή τραγουδίστρια που "καίει" τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Στη φόρα το βίντεο του Snik με γνωστή τραγουδίστρια που "καίει" τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε στην αρχή!

Μη νομίζεις ότι από πάντα ο Snik ήταν ο «σκληρός» ράπερ με τα όπλα και τις ουσίες. Αντιθέτως, ήταν ρομαντικός και αισθηματίας και αυτό επιβεβαιώνεται από το κομμάτι «Όλα Αλλάζουν». Πρόκειται για ένα κομμάτι που σίγουρα δεν θυμάσαι -και όχι άδικα- αφού κυκλοφόρησε το 2013.

Ο αγαπημένος σου Snik στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Josephine σε αυτό το ερωτικό κομμάτι και μας δείχνει την πιο ρομαντική πλευρά του. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης, που όμως πήρε λάθος δρόμο. Είναι ένα τραγούδι που σίγουρα θα σου κολλήσει για αυτό άκουσε το «Όλα αλλάζουν» και διάβασε μερικούς από τους στίχους εδώ:

Snik: Αυτή ήταν η σύντροφός του πριν την Παπαγεωργίου! Αποκάλυψη τώρα...

Αυτή ήταν η σύντροφος του Snik πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Αποκάλυψη τώρα με όνομα! Σίγουρα το ακούτε για πρώτη φορά!

Η Μαρία Αντωνά το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day ανέφερε πως ο Snik είχε σχέση για τρία χρόνια και πρόσφατα χώρισε.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συγκλονίζουν τα λόγια της! «Έχασα 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή»!

«Πάντως και ο Snik έφυγε από μια μεγάλη σχέση. Τρία χρόνια ήταν ζευγάρι με μια πολύ γνωστή fashion blogger. Το όνομά της είναι Μαριλία. Είναι influencer. Έχει πάνω από 100.000 followers» είπε η Μαρία Αντωνά.

Snik: Θα πάθετε πλάκα με το πραγματικό όνομα του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Έτσι τον φωνάζει...

Θα πάθετε πλάκα με το πραγματικό όνομα του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, του Snik! Έτσι τον φωνάζει...

Στην δημοσιότητα οι άγνωστες πτυχές της ζωής του και ο άγριος τσακωμός του με γνωστό τραγουδιστή που σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Snik: Θα πάθετε πλάκα με το πραγματικό όνομα του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Έτσι τον φωνάζει...

Το πραγματικό του όνομα είναι Δημήτρης Γιαννούλης και έχει γεννηθεί στις 4 Μαΐου του 1989.

Θεωρείται πολύ επιτυχημένος ράπερ, ενώ το τραγούδι του με την Τάμτα «Senorita» έχει ξεπεράσει τις 14 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Μάλιστα, τα τελευταία τρία χρόνια είχε σχέση με πασίγνωστη fashion blogger. Ωστόσο, κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον δεσμό τους. Φήμες λένε ότι χώρισαν τον Αύγουστο!

Ποιος είναι ο SNIK

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κηφισιά μέχρι τα δέκα του χρόνια. Έπειτα, οι γονείς του χώρισαν και μετακόμισε με τη μητέρα του στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου έμεινε μέχρι τα 17. Σήμερα μένει μόνος του στην Ακρόπολη.

Στα 13 του άρχισε να γράφει ραπ κομμάτια, ενώ μέχρι τα 25 του έκανε graffiti σε όλη την Αθήνα.

Το 2009 έφυγε ξαφνικά για Λονδίνο χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Εκεί έζησε για δύο χρόνια και έκανε διάφορες δουλειές. Η ζωή, όμως, στη Μ. Βρετανία δεν του άρεσε κι έτσι αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα το 2011.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μίλησε για τα προσωπικά της! Η ατάκα «φωτιά» μετά την σχέση με τον Snik!

Κι όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τα προσωπικά της! Η ατάκα «φωτιά» μετά την σχέση με τον Snik που έκανε... χαμό!

Η ίδια, μιλώντας στην «Φωλιά των Κούκου», η Ηλιάνα φρόντισε να πει: «Επενδύστε στο διαφορετικό» και πως το καλό είναι οι άνθρωποι να αλληλοσυμπληρώνονται. Ξεκαθάρισε πως είναι σε μια φάση ζωή που εκτός από τη δουλειά και την καριέρα της, έχει ανάγκη και από άλλα πράγματα για να νιώθει ολοκληρωμένη....

Snik: Αυτή ήταν η σύντροφός του πριν την Παπαγεωργίου! Αποκάλυψη τώρα...

Λίγο αργότερα μάλιστα η Ηλιάνα είπε: «Είμαι πολύ καλά, αλλά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Τα αγαπώ πολύ τα προσωπικά μου»!

Ντοκουμέντα - "φωτιά": Αγκαλιά στον δρόμο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και γνωστός τραγουδιστής!

Αγκαλιά στον δρόμο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και γνωστός τραγουδιστής! Μόλις κυκλοφόρησαν στην δημοσιότητα ντοκουμέντα - "φωτιά"!

Τα αποκαλυπτήρια γίνανε πριν από λίγα λεπτά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο, OPEN!

Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο yourtipster.gr και φαίνονται οι δυο τους, να περπατάνε αγκαλιασμένοi, κοντά στην περιοχή της Ακρόπολης.

GNTM: «Τρελό κράξιμο» για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Οι επικίνδυνες αποστολές και η... «πουλάδα» που δε θα πάρει!

Ντοκουμέντα -

Ντοκουμέντα -

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι επίσημο! Σε σχέση με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή!

Είναι και επίσημο πλέον! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται σε σχέση με γνωστό Έλληνας τραγουδιστή!

Σας είχαμε αποκαλύψει ότι ένας νέο έρωτας ξεκίνησε στην ελληνική showbiz και έχει συζητηθεί ήδη!

Ο λόγος φυσικά για την όμορφη κριτή του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον ράπερ Snik, οι οποίοι εθεάθησαν σε bar του Χαλανδρίου με κοινή παρέα.

Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει δημόσια την συγκεκριμένη είδηση μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την Ελένη Βουλγαράκη και την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε κοινό τους φίλο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει χωρίς σουτιέν και προκαλεί πανικό!

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Ναι είμαστε μαζί με την Ηλιάνα, είπε ο Snik σε μια πηγή μου. Έτυχε να έχουμε κοινό φίλο με τον Snik, όποτε και τον ρώτησε και μου το είπε. Ο τραγουδιστής είχε χρόνια σχέση, ωστόσο τώρα είναι ελεύθερος, άρα η σχέση τους μπορεί να ισχύει».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συγκλονίζουν τα λόγια της! «Έχασα 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή»!
Η Ηλίανα Παπαγεωργίου μίλησε με λόγια που συγκλονίζουν! Μεταξύ άλλων είπε: «Έχασα 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή»!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και εξομολογήθηκε πως εξαιτίας της δουλειάς έμεινε πίσω στην προσωπική της ζωή, αλλά τώρα προσπαθεί να είναι πιο χαλαρή και να απολαμβάνει τα όσα έρχονται.

«Γενικά στη ζωή μου είμαι στρατιώτης, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν είμαι γενικά στρατιώτης. Περνάω πολύ ωραία και κάνω πιο πολύ φάση στη ζωή μου και είμαι πιο χαλαρή. Δεν θυμάμαι πώς είναι, με βοηθάει όλος ο κόσμος να το θυμηθώ. Δεν ξέρω πού πάει ο κόσμος, πού βγαίνει, δεν ξέρω τι λένε, τι είναι αυτά τα καινούρια, τι είναι αυτά τα ποτά… Προσπαθώ όμως και χαίρομαι πάρα πολύ. Γιατί «έχασα» 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή, αλλά κέρδισα αλλού και με έφερε εδώ που είμαι σήμερα», ανέφερε.

Η Ηλιάνα πρόσθεσε ακόμα: «Καλό είναι να υπάρχει συνδυασμός. Αν υπάρχει κατανόηση και αγάπη, όλα είναι ΟΚ. Επίσης, το να έχεις έναν σύντροφο στη ζωή σου που να σε υποστηρίζει, μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά σου».

Πηγή: protothema.gr