GNTM- Spoiler: Αυτή η παίκτρια μένει εκτός σπιτιού απόψε!

Spoiler alert!

GNTM- Spoiler: Αυτή η παίκτρια μένει εκτός σπιτιού απόψε!

Σας έχουμε spoiler για το GNTM! Αυτή είναι η παίκτρια που απόψε μένει εκτός σπιτιού!

Νέα εβδομάδα με νέες εξελίξεις και νέες αποχωρήσεις στο ριάλιτι μοντέλων. Μάθετε τώρα ποια θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο...

GNTM spoiler αποχώρηση: Ποιες 2 παίκτριες είναι οι επόμενες που φεύγουν;

Ο λόγος για τη Νίνα Τζιβανίδου η οποία θα είναι η παίκτρια με τη χειρότερη φωτογραφία για απόψε. Όσο για το αυριανό επεισόδιο, αυτή που αποχωρεί είναι η Σουζάνα.

Ωστόσο η Μαρτίνα έρχεται για να κάνει την ανατροπή μιας και η οικειοθελής αποχώρησή της θα φέρει τη Σουζάνα πίσω στο σπίτι.

GNTM- Spoiler: Αυτή η παίκτρια μένει εκτός σπιτιού απόψε!

GNTM: Βόμβα! «Έχουν βγάλει ήδη νικήτρια και είναι η...»!

Βόμβα για το GNTM! «Έχουν βγάλει ήδη νικήτρια και είναι η...», αποκάλυψαν. Μια παίκτρια που εν μέρη περιμέναμε...

Τα spoiler πέφτουν «φωτιά« και αυτή τη φορά τα τελευταία θέλουν ένα από τα μεγάλα φαβορί να έχει ήδη πάρει τον τίτλο της φετινής νικήτριας!

Στον Αρτ και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του GNTM. Την ίδια φέτος την βλέπουμε στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε.

GNTM: Η Μέγκι Ντρίο κατακεραυνώνει Μικαέλα και Εύη! (Βίντεο)

Η Μέγκι μίλησε για το φετινό GNTM και έχρισε φαβορί την Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο ανέφερε μάλιστα πως στον περσινό κύκλο του ριάλιτι μόδας είχαν βγάλει νικήτρια την Εβελίνα, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν και τελικά την πρώτη θέση πήρε η Ειρήνη Καζαριάν.

«Πιστεύω πως φέτος ήδη έχουν βγάλει τη νικήτρια και αυτή είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Αλλά ας μην την αλλάξουν στο τέλος. Γιατί και σε εμάς πέρσι είχε βγει νικήτρια η Εβελίνα και δεν ξέρω τι έγινε και άλλαξαν και έβγαλαν την Καζαριάν. Αλλά κακώς, γιατί η Εβελίνα δουλεύει στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή και η Καζαριάν κάνει θέατρο. Ακόμη και η Καζαριάν αν είχε πρόταση για θέατρο ή εκπομπή θα επέλεγε την εκπομπή» είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι.

GNTM: "Έσπασε" η "τριάδα φωτιά" μετά το τέλος του παιχνιδιού! Η επιβεβαίωση ήρθε από την...

Τα έχει... σπάσει για τα καλά η "τριάδα φωτιά" του Greece's Next Top Model, που σε κάθε επεισόδιο άναβε... πυρκαγιές!

Μέγκι Ντριο, Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη από την αρχή του παιχνιδιού έκαναν ξεκάθαρο πως δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποχαιρετά το 2018 με μια φωτογραφία από τη πιο σημαντική στιγμή του χρόνου!

Οι τρεις τους "κόλλησαν" αμέσως και δεν άφηναν τίποτα και καμία από τις συμπαίκτριες τους χωρίς κάποιο σχόλιο.

Όταν η Μέγκι Ντριο, αποχώρησε από το παιχνίδι, οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και λατρείας μέσω του Instagram προς τις δυο φίλες της που συνέχιζαν την πορεία τους μέσα στο σπίτι του GNTM, έδιναν και έπαιρναν.

Δείτε ακόμη: Ρούλα Κορομηλά: Δείτε για πρώτη φορά την μητέρα της! Πόσο μοιάζουν οι δυο γυναίκες;

Το παιχνίδι τελείωσε, τα κορίτσια βγήκαν όλα από το το σπίτι του GNTM και όπως όλα δείχνουν μαζί τελείωσε και η φιλία της "τριάδας φωτιά"!

Την επιβεβαίωση έκανε η Μέγκι Ντριο μέσα από τα Instastories της.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Είναι ανατρεπτική! Μόνο αυτή θα μπορούσε να πει "καλή χρονιά" με αυτόν τον τρόπο....

“Κάνεις παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη;” ήταν η ερώτηση που δέχτηκε από follower της και εκείνη απάντησε: “Μιλάμε αλλά δεν κάνουμε παρέα. Όλα καλά”.

TAGS