Μεταγραφή βόμβα! Μετά το Mega πάει στην...

Δεν θα το πιστέψετε!

Μεταγραφή βόμβα! Μετά το Mega πάει στην...

Μεταγραφή βόμβα για δημοσιογράφο του Mega! Μετά το κανάλι αλλάζει δρόμο και πάει σε εντελώς διαφορετικό πόστο!

Κανείς δεν θα το περίμενε αυτό! Ήταν από τις δημοσιογράφους που είχε την ευθύνη του οικονομικού ρεπορτάζ στο κανάλι του Mega κατά την πιο κρίσιμη περίοδο της ελληνικής κρίσης!

Ο λόγος για την Σοφία Δήμτσα, που συνέδεσε το όνομά της με το ρεπορτάζ του υπουργείο οικονομικών! Η πολύπειρη δημοσιογράφος ωστόσο, ανακοινώθηκε από τη ΔΕΗ ως η νέα Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Εταιρείας.

Μεταγραφή - έκπληξη! Γνωστός δημοσιογράφος του Mega πάει στην ΕΡΤ!

«Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη της κας Σοφίας Δήμτσα στη θέση της Διευθύντριας.. Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Εταιρείας. Η κα Δήμτσα είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), με εξειδίκευση στο οικονομικό ρεπορτάζ. Έχει σπουδάσει νομικά και δημοσιογραφία», ανέφερε η ανακοίνωση.

Μεταγραφή βόμβα! Μετά το Mega πάει στην...

Σύμφωνα και με την ιστοσελίδα aixmi.gr όπου αρθρογραφούσε, «Η Σοφία Δήμτσα σπούδασε νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, αλλά πολύ γρήγορα την κέρδισε η δημοσιογραφία. Εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του οικονομικού ρεπορτάζ του Μega. Ξεκίνησε το 1999 από την ΕΡΤ (εκπομπή «Ελληνομανία») και τον επόμενο χρόνο άρχισε να ασχολείται ενεργά με την οικονομική ειδησεογραφία (στην εφημερίδα Η ΧΩΡΑ). Λίγους μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2000, βουτάει στα βαθιά. Εντάσσεται στο Μega, περνώντας διαδοχικά από τις εβδομαδιαίες εκπομπές ΕΥΡΩ και ΟΙΚΟΝΟΜΑΧΙΕΣ, ενώ τον Μάιο του 2003 παίρνει τη θέση της στο οικονομικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων. Εχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας (τμήμα πτυχιούχων). Μιλά αγγλικά και γαλλικά».

Μεταγραφή "βόμβα" στην ελληνική τηλεόραση! Η ΕΡΤ πήρε κορυφαίο πρόσωπο!

Μεταγραφή "βόμβα" στην ελληνική τηλεόραση! Η ΕΡΤ πήρε κορυφαίο πρόσωπο! Ποιο θα είναι το νέο όνομα του καναλιού;

Το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, αφού “κλείσει τις πληγές” του, θα προχωρήσει σε νέα μονοπάτια και όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά, θα επιχειρήσει να δημιουργήσει νέες ενδιαφέρουσες παραγωγές.

ΕΡΤ: Γνωστή δημοσιογράφος μετά την αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι επιστρέφει ξανά!

Μία εξ αυτών θα είναι και η νέα σειρά που θα γυριστεί και θα βασίζεται σε βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ. Η συγγραφέας, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το υπέροχο “Νησί” που γυρίστηκε πριν από αρκετά χρόνια από το Mega, επισκέφτηκε τα στελέχη της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σήμερα Πέμπτη και συναντήθηκε και με τον κ. Γιώργο Γαμπρίτσο αλλά και με κάποια μέλη του ΔΣ.

Μεταγραφή

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες της συνεργασίας που θα δρομολογηθεί άμεσα και θα σημάνει την νέα εποχή της μυθοπλασίας για την ΕΡΤ.

Πηγή: protothema.gr

Μεταγραφή - έκπληξη! Γνωστός δημοσιογράφος του Mega πάει στην ΕΡΤ!

Μια μεταγραφή - έκπληξη έχουμε στην τηλεόραση. Γνωστός δημοσιογράφος του MEGA πάει στην ΕΡΤ.

Μετά την αλλαγή της Κυβέρνησης, οι αλλαγές στο κρατικό κανάλι είναι πολλές.

Πριν από λίγο, "έσκασε" η πρώτη μεταγραφή την ώρα που ψάχνουν πρόσωπο για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

"Βόμβα" στον ΑΝΤ1: Φεύγει πασίγνωστη παρουσιάστρια από το κανάλι και πάει στην ΕΡΤ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο Αντώνης Φουρλής, με μακρά θητεία στο Mega, πηγαίνει στην ΕΡΤ, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τη νέα διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης.

ANT1: Μεταγραφή-βόμβα στο κανάλι! Η επίσημη ανακοίνωση!
Μεταγραφή-βόμβα... έσκασε στον ΑΝΤ1, με το κανάλι του Αμαρουσίου να ανακοινώνει και επίσημα τη νέα προσθήκη!

Μεγάλη εμπειρία το νέο πρόσωπο!

Συγκεκριμένα η Στέλλα Λίτου θα είναι πλέον η νέα Γενική Διευθύντρια του ΑΝΤ1, ενώ προσφάτως μία μεγάλη μεταγραφή υπήρξε και στον ALPHA TV!

Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει: Η Στέλλα Λίτου ανέλαβε καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας στον ΑΝΤ1 TV και εντάσσεται στην ανώτατη διοικητική ομάδα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η κ. Λίτου έχει αναλάβει πολλές διοικητικές θέσεις σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς και εταιρείες Media στην Ευρώπη. Η ηγετική ικανότητα και η εμπειρία της στα Media θα ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα του ΑΝΤ1 TV για να επιτευχθούν οι στρατηγικοί στόχοι και σκοποί της εταιρείας.

TAGS