Έλενα Ακρίτα: Ρίγη συγκίνησης με την δημοσίευση της για τον άντρα της ζωής της!

«Τιμώ την μνήμη του και θα την τιμώ όσο ζω.»

Έλενα Ακρίτα: Ρίγη συγκίνησης με την δημοσίευση της για τον άντρα της ζωής της!

Η Έλενα Ακρίτα προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την δημοσίευση που έκανε για τον άντρα της ζωής της!

Η γνωστή δημοσιογράφος με μια συγκινητική δημοσίευσή της στο Facebook αναφέρθηκε στον πατέρα της, Λουκή και την συμμετοχή του στο Ελληνοαλβανικό μέτωπο.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τα χρόνια του πολέμου ο πατέρας μου Λουκής Ακρίτας νεαρός Κύπριος τότε, προκειμένου να πολεμήσει στο Ελληνοαλβανικό μέτωπο ως απλός στρατιώτης, αλλάζει την αγγλική του υπηκοότητα με την ελληνική. Παράλληλα, είναι και πολεμικός ανταποκριτής της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ.

Τους τελευταίους μήνες της Κατοχής εκδίδει την αντιστασιακή εφημερίδα Καθημερινά Νέα που η έκδοση της συνεχίστηκε για λίγο διάστημα και μετά την απελευθέρωση. Από την θητεία του στον πόλεμο εμπνέεται και γράφει το μεγάλο μυθιστόρημα ΟΙ ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΙ.

Στη διάρκεια της Κατοχής ο Λουκής Ακρίτας υπήρξε ιδρυτικό μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ‘Τριμελής Επιτροπή Αγώνος’ μαζί με τον Μιλτιάδη Πορφυρογέννη και τον στρατηγό Σπηλιωτόπουλο.

Περήφανη για τον πατέρα μου τιμώ την μνήμη του. Και θα την τιμώ όσο ζω.»

Έλενα Ακρίτα: Το απίστευτο ξέσπασμα για το βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

 Έλενα Ακρίτα: Ρίγη συγκίνησης με την δημοσίευση της για τον άντρα της ζωής της!

Έλενα Ακρίτα: «Δεν είναι πια διασκεδαστικός ο Αδύναμος Κρίκος»

Η Έλενα Ακρίτα μίλησε για την επιστροφή του Αδύναμου Κρίκου, λέγοντας πως δεν είναι πια διασκεδαστικός!

Τα είπε όλα στην εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου"!

Η Έλενα Ακρίτα ήταν η πρώτη παρουσιάστρια του Αδύναμου Κρίκου και σχολίασε την επιστροφή του παιχνιδιού.

Τάσος Τρύφωνος: «Αρρώστησα από το άγχος μου όταν μου πρότειναν τον "Αδύναμο κρίκο"»!

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση. Επιστρέφει “Ο πιο αδύναμος κρίκος” και θα το κάνει ο Τάσος Τρύφωνος που είναι πολύ καλός. Όμως επειδή μου προτάθηκε και εμένα να το κάνω πέρυσι από το τον Τζώνη Καλημέρη, πιστεύω αυτή η εποχή είναι άγρια. Όταν έκανα εγώ τον αδύναμο κρίκο που είναι σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, ο άλλος ήθελε τα λεφτά για να πάρει το κορίτσι του να ανεβεί στην μηχανή και να γυρίσουν όλη την Ελλάδα, ή το ήθελε για ένα δώρο. Τώρα όταν νιώθεις το βλέμμα του ανθρώπου απέναντι σου, που παίζει για πληρώσει το γάλα του παιδιού του, συγνώμη δεν είναι πια διασκεδαστικό να είσαι bitch. Εύχομαι στον Τάσο να πάμε όλα καλά αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη».