Θοδωρής Μαραντίνης: Μας δείχνει για πρώτη φορά το σαλόνι του νέου του σπιτιού! (Βίντεο)

Και δεν είναι μόνος του...

Θοδωρής Μαραντίνης: Μας δείχνει για πρώτη φορά το σαλόνι του νέου του σπιτιού! (Βίντεο)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μας δείχνει για πρώτη φορά το σαλόνι του νέου του σπιτιού!

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από τον αναπάντεχο χωρισμό του με την παρουσιάστρια και πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου έπρεπε φυσικά να αλλάξει σπίτι.

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά ο ίδιος δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο μέσα από τα Instastory του και μας δείχνει το σαλόνι από το νέο του σπίτι!

Και όπως θα δείτε δεν μένει μόνος του...

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους! Βίντεο ντοκουμέντο!

Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους βρέθηκαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης και υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο από την βόλτα τους.

Τι και αν το ζευγάρι χώρισε πριν αρκετούς μήνες, παραμένει δεμένο για χάρη των δυο γιων που έχουν αποκτήσει μέσα από τη σχέση τους.

Μάλιστα, σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης πήραν τα παιδιά και βρέθηκαν στο Γαλάτσι Olympic Hall όπου παρακολούθησαν όλοι μαζί μια παράσταση.

Η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Θοδωρή Μαραντίνη να περπατάει με τους γιους τους.

Θοδωρής Μαραντίνης: Μίλησε στην εκπομπή του Μουτσινά και έκανε παράπονα - «Καλέσαμε λάθος ανθρώπους»!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έκανε παράπονα. «Καλέσαμε λάθος ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην χθεσινή του πρεμιέρα η οποία τελείωσε νωρίτερα λόγω διακοπής του ρεύματος.

Σήμερα, ατά την διάρκεια της «Χρυσής τηλεόρασης», ο Νίκος Μουτσινάς, δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Τι έγινε Νικολάκη μου; Καλέσαμε λάθος ανθρώπους στην πρώτη εκπομπή και δεν βγήκε; Δεν κάλεσες το γούρι σου; Καλά να πάθεις… Είδες, πέρυσι πήγαμε πολύ καλά! Θα χρεώνω από εδώ και πέρα την κάθε εκπομπή, να πηγαίνω για γούρι», είπε αστειευόμενος.

Θοδωρής Μαραντίνης: Το αμάξι του είναι από άλλον πλανήτη! Φωτογραφίες μέσα κι έξω...

Το αμάξι του Θοδωρή Μαραντίνη είναι πραγματικά από άλλον πλανήτη και υπάρχουν φωτογραφίες μέσα κι έξω που το αποδεικνύουν!

Ο τραγουδιστής διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράζεται καθημερινά στιγμές του! Κάποιες από αυτές λοιπόν τις στιγμές είχε μοιραστεί και στιγμιότυπα με το αμάξι του που είναι ολόκληρο θηρίο και μας έκανε πολύ εντύπωση!

Συγκεντρώσαμε κάποια στιγμιότυπα και ιδού:

Φαίη Σκορδά: Αυτή η αυτοκινητάρα της ανήκει! Είναι σαν τεθωρακισμένο! Δείτε φωτογραφίες!

Θοδωρής Μαραντίνης: Το αμάξι του είναι από άλλον πλανήτη! Φωτογραφίες μέσα κι έξω...

Θοδωρής Μαραντίνης: Το αμάξι του είναι από άλλον πλανήτη! Φωτογραφίες μέσα κι έξω...

Μια ταπεινή Ranger Rover έχει...

Θοδωρής Μαραντίνης: Το αμάξι του είναι από άλλον πλανήτη! Φωτογραφίες μέσα κι έξω...

Θοδωρής Μαραντίνης: H εργένικη ζωή ξεκίνησε! Δεν φαντάζεστε τι προσπάθησε να κάνει!

Μετά τον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου, η εργένικη ζωή για τον Θοδωρή Μαραντίνη ξεκίνησε και δεν φαντάζεστε τι προσπάθησε να κάνει.

Ο τραγουδιστής που περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους γιου του, τώρα έχει γίνει και νοικοκύρης.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους πως... καθαρίζεται μια αγκινάρα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσης με την Σίσσυ Χρηστίδου και έκαναν μαζί διακοπές το Πάσχα, πλέον κάνει όλες τις δουλειές μόνος του.

undefined

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Άγριος καβγάς πριν από λίγες ημέρες! Του ούρλιαζε να φύγει!

Παρασκήνιο φωτιά για έναν άγριο καυγά πριν από λίγες ημέρες μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, έρχεται στην δημοσιότητα! Δεν έχει γραφτεί πουθενά! Του ούρλιαζε να φύγει...

Όταν στις 23 Απριλίου έσκασε η ανακοίνωση του χωρισμού τους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας η ελληνική showbiz "πάγωσε" γιατί ήταν ένα - φαινομενικά - πολύ αγαπημένο ζευγάρι! Μετά άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα διάφορες αποκαλύψεις με το συμπέρασμα να είναι ένα: Προσπάθησαν πολύ γι αυτή την σχέση αλλά... χώρισαν φιλικά, αφού μετά την ανακοίνωση συνέχισαν να βρίσκονται και να διασκεδάζουν λόγω των παιδιών τους!

Ωστόσο, δημοσίευμα του Ciao έρχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα αναφέροντας για έναν άγριο καυγά μεταξύ του ζευγαριού!

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, το ζευγάρι είχε μια συνάντηση με σκοπό να συζητήσουν για μια ακόμα φορά τα όσα τους χώρισαν και να επανεξετάσουν την κατάσταση και αν δουν εάν υπάρχει τρόπος να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Την συνάντηση, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, την ζήτησε ο Θοδωρής περιμένοντας, μάλιστα, τη Σίσσυ Χρηστίδου να επιστρέψει από τη Χαλικιδική, όπου και είχε πάει για τις ημέρες του Πάσχα!

Με τα πολλά βρέθηκαν αλλά η συζήτηση είχε πολύ άσχημη τροπή αφού η παρουσιάστρια του φώναζε να φύγει από το σπίτι! Ένας μεγάλο καυγάς έλαβε χώρα και τα "έσπασαν" οριστικά!

Θοδωρής Μαραντίνης: Έφυγε από την Ελλάδα!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έφυγε από την Ελλάδα για ένα μακρύ ταξίδι, με τον τραγουδιστή να ενημερώνει τους followers του!

Οι αναρτήσεις του στο instagram αποκάλυψαν τα πάντα!

Τα instastory που ανέβασε ο Θοδωρής Μαραντίνης την Τετάρτη (3/7), αποκάλυψαν το μακρύ ταξίδι που αποφάσισε να κάνει!

Ο τραγουδιστής έκανε γνωστό πως μπήκε στο αεροπλάνο και προορισμός του ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα η Νέα Υόρκη! Mάλιστα ο Θοδωρής, μετά από καιρό, μπορεί να χαμογελάει ξανά!

Δείτε την ανάρτησή του

Θοδωρής Μαραντίνης: Έφυγε από την Ελλάδα!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το μήνυμά της για τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έστειλε ένα μήνυμα την Κυριακή το οποίο αφορούσε και τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Η παρουσιάστρια του OPEN TV το είπε δημοσίως για τον πρώην σύζυγό της!

Την Κυριακή ήταν η τελευταία εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και του «Έλα χαμογέλα» στο OPEN TV, καθώς ολοκληρώθηκε η σεζόν.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε δημόσια με μήνυμά της τους συνεργάτες της, αλλά και τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη για το τραγούδι που παίζει στους τίτλους της εκπομπής.

Αναλυτικά το μήνυμα: «Έλα, χαμογέλα! Μια υπέροχη χρονιά, γεμάτη δυνατές στιγμές... 6 χρόνια μετά, γυρνώντας πίσω στην δουλειά αυτή που τόσο αγάπησα, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήμουν τόσο τυχερή. Μια ομάδα γεμάτη χαμόγελο, όρεξη, κέφι και υποστήριξη. Μια τηλεοπτική οικογένεια που με αγκάλιασε σαν πραγματική. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για τα φανερά και για τα κρυφά. Για τα ειπωμένα και για τα ανείπωτα.

Σας αγαπώ πολύ... Παυλίτο μου... Κωνσταντίνε, Ελένη, Βασίλη, Θεμη..
Μαιρη, Αννα, Χρυσανθη, Ρουλα, Πωλίνα, Σοφακι, Αρουλη, Ελένη, Βαγγέλη, Χρυσόστομε, Γιολάντα, Κωνσταντινα, Ιωάννα, Νορα, Μαρία,Ειρήνη, Κατερίνα, Παναγιώτη, Νίκο, Τζενη, Ολγα, Χρηστο, Παρη, Νίκο, Ρια, Κατερινα, Γιώργο, Μανο, Γιώργο, Έλενα, Σονια, Χριστινα...
Onirama για το τραγούδι κ τον τίτλο.. Θοδωρη.. Κικη & Λίνα... Αλκιστη & Τζωνη... Open tv...

Σας ευχαριστώ για την αγκαλιά... Την αγάπη και την εμπιστοσύνη.. Καλό μας καλοκαίρι».

Δείτε την ανάρτηση