Νίκος Μουτσινάς: Η άγνωστη σχέση του με την νυν του Μουζουράκη! Αποκάλυψη μετά το χωρισμό με την Μαρία Σολωμού!

Δεν το γνώριζε κανείς!

Νίκος Μουτσινάς: Η άγνωστη σχέση του με την νυν του Μουζουράκη! Αποκάλυψη μετά το χωρισμό με την Μαρία Σολωμού!

Η Άγνωστη σχέση του Νίκο Μουτσινά με την νυν συντρόφο του Μουζουράκη . Η αποκάλυψη που έγινε μετά τον χωρισμό με την Μαρία Σολωμού.

Πριν από λίγες ημέρες «έσκασε» η είδηση πως ο τραγουδιστής με την ηθοποιός πήραν την απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Επίσης, δεν άργησε να «σκάσει» και η είδηση πως ο Πάνος Μουζουράκης προχώρησε στην προσωπική του ζωή και βρίσκεται σε σχέση με την Τζίνα Βαρελά με την οποία ήταν φίλοι αρκετά χρόνια.

Νίκος Μουτσινάς: Η άγνωστη σχέση της νυν του Μουζουράκη! Αποκάλυψη μετά το χωρισμό με την Μαρία Σολωμού

Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς είχε "σχέση" με την νυν σύντροφο του, καθώς συνεργάστηκαν στην παράσταση «Βερβερίτσα». Μάλιστα, εκεί γνωρίστηκε και με την Μαρία Σολωμού όπου και συνεργάστηκαν.

Νίκος Μουτσινάς: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του! Τι συνέβη στο σαλόνι του;

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του Νίκου Μουτσινά! Τι συνέβη στο σαλόνι του παρουσιαστή; Αποκάλυψη τώρα!

Ένα απίστευτο υλικό μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με, φυσικά, πρωταγωνιστή το γατί του!

Είχε... αυπνίες και δεν τον άφησε ήρεμο ποτέ!

Βερβερίτσα: Αυτή είναι η ηθοποιός που πήρε τη θέση της Μαρίας Σολωμού!

Δείτε το απίστευτο:

Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε "ανακοπή"! Έχει θέα ολόκληρο δάσος...

Έχει θέα ολόκληρο δάσος το σπίτι του Νίκου Μουτσινά! Μια ματιά αρκεί για να πάθετε "ανακοπή" με τις φωτογραφίες από μέσα και έξω!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του στο Instagram! Μένει σε ένα υπέροχο και cozy σπίτι στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τα δυο αγαπημένα του σκυλιά.

Συχνά ανεβάζει βίντεο με τα παιχνίδια που κάνουν όλοι μαζί. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό χρώμα, ενώ ο μοντέρνος γκρι καναπές του ξεχωρίζει…

Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε

Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε

Νίκος Μουτσινάς: Πήρε τα... βουνά ο παρουσιαστής λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής!

Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε

Νίκος Μουτσινάς: Η «απώλεια» του χτύπησε την πόρτα! Η δημόσια ανακοίνωση!

Η «απώλεια» χτύπησε την πόρτα του Νίκου Μουτσινά! Έγινε γνωστό με μια δημόσια ανακοίνωση!

Ο γνωστός ηθοποιός πέρασε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά στον OpenTv με την εκπομπή του «Για την Παρέα», αλλά και με την θεατρική παράσταση που έγραψε και σκηνοθέτησε την «Βερβερίτσα».

Η παράσταση «Βερβερίτσα» μετά την περσινή επιτυχία στην Αθήνα, έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε στο πλευρό του τις αγαπημένες του φίλες Μαρία Σολωμού και Ματίνα Νικολάου και πέρασαν όλοι μαζί ένα ξεχωριστό καλοκαίρι.

Νίκος Μουτσινάς: Θα τρελαθείτε! Έβγαλε... μαλλιά και μάλιστα ξανθά!

Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης η Μαρία Σολωμού έκανε μία ανακοίνωση που προκάλεσε έκπληξη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές της μια δημοσίευση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τη θεατρική παράσταση.

Η ίδια το φετινό χειμώνα πρόκειται να συμμετάσχει στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλλιπίδη.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα η «Βερβερίτσα» θα συνεχίσει την πορεία της για δεύτερη χρονιά σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας, με αλλαγές στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στη δημοσίευση έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τελευταία παράσταση βερβεριτσα σήμερα.... Αποχαιρετώ την Αννα Μαριζα Φονιά ,όπως της αρμόζει .....Με χαρά,πηδουλους,τσουλήθρες ,και πολλή πολλή αγάπη!!! Θα μου λείψετε όλοι,και καθ ένας ξεχωριστά.....πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Αφήνω τη σκυτάλη σε πολύ καλά χέρια και ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!#halloseptember #newbeginings», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Μαρία Σολωμού.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Νίκος Μουτσινάς: «Τελειώσαν τα ψέμματα»! Μίλησε ανοιχτά για αυτό που σιωπούσε καιρό...

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε ανοιχτά για αυτό που σιωπούσε καιρό και τόνισε: «Τελειώσαν τα ψέμματα»! Τι έχει συμβεί;

Ο παρουσιαστής, συζητήθηκε πολύ το καλοκαίρι και για την εκπομπή του αλλά και για.... την αναφορά που έκανε σε σύντροφο! Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και με το γνωστό του χιούμορ συνεχίζει να προκαλεί!

Ο Νίκος Μουτσινάς, έσπασε την σιωπή του και επιτέλους μίλησε ανοιχτά για τους συνεργάτες του αλλά και για το πότε ξεκινάει στον ΣΚΑΙ το «Καλό μεσημεράκι»!

«Και να ρωτήσω...κοιμηθήκατε αρκετά τα μεσημέρια? Γιατί τελείωσαν τα ψέματα! 23 Σεπτεμβρίου ερχομαστεεεε! Η γνωστή παρεα ( @matinanikolaou & @alcatrash.band ), την γνωστή ώρα ( στις 15:00), σε καινούριο κανάλι (@skaitv.gr) με ακόμα περισσότερη τρέλα!
#kalomesimeraki #skaitvgr #θαπερασουμετελεια #partytime #χαμουλης #μοντελλαιφ»έγραψε στην λεζάντα και τα σχόλια πήραν φωτιά! Δείτε την σχετική ανάρτηση:


Πάνος Μουζουράκης: Full in love με την Τζίνα Βαρελά στο Λος Άντζελες- Διέρρευσαν φωτογραφίες!

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά είναι full in love και δε σταματούν να το δείχνουν στην κοινή τους εμφάνιση στο Λος Άντζελες! Διέρρευσαν φωτογραφίες...

Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεαι πως έχει αφήσει πίσω του τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού και πλέον είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη νέα σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά.

Μαρία Σολωμού: Τίτλοι τέλους στην σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη;

Ο φωτογραφικός φακός τους "έπιασε" σε κοινή εμφάνιση στο Λος Άντζελες. Η γνωστή ηθοποιός μπήκε στη ζωή του Πάνου Μουζουράκη ωστόσο δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι, μιας και στην αρχή κάνανε πολλή παρέα.

Η Τζίνα Βαρελά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας από πατέρα Έλληνα και Νεοζηλανδή μητέρα. Η νεαρή ηθοποιός πήρε την απόφαση να κυνηγήσει την τύχη της στην Αμερική και κάπως έτσι συναντήθηκε ο δρόμος της με αυτόν του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει επίσης μόνιμα στις ΗΠΑ.

Πάνος Μουζουράκης: Full in love με την Τζίνα Βαρελά στο Λος Άντζελες- Διέρρευσαν φωτογραφίες!Πάνος Μουζουράκης: Full in love με την Τζίνα Βαρελά στο Λος Άντζελες- Διέρρευσαν φωτογραφίες!

Χωρισμός «βόμβα» για Πάνο Μουζουράκη - Μαρία Σολωμού! Ποια τον «πήρε» από εκείνη;

Χωρισμός «βόμβα» μόλις έσκασε για Πάνο Μουζουράκη - Μαρία Σολωμού! Ποια τον «πήρε» από εκείνη και τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε ακόμη ότι ο Πάνος Μουζουράκης είναι ξανά ερωτευμένος και η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι η ηθοποιός Τζίνα Βαρελά.

Χωρισμός - βόμβα για πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά! Το διέλυσαν οριστικά....

Σύμφωνα με όσα είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο Πάνος Μουζουράκης με τη Τζίνα ήρθαν κοντά τους τελευταίους μήνες και, αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση του, πλέον κυκλοφορούν μαζί, δείχνοντας ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και καμία έγνοια να κρυφτούν.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη, Τζίνα Βαρελά


Η Τζίνα γεννήθηκε στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα.

Χωρισμός «βόμβα» για Πάνο Μουζουράκη - Μαρία Σολωμού! Ποια τον «πήρε» από εκείνη;

Όταν εκείνη ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μπήκε και εκείνη στην οικογενειακή τους εταιρεία και ασχολήθηκε με την έρευνα, την παραγωγή αλλά και την επεξεργασία του υλικού.

Χωρισμός «βόμβα» για Πάνο Μουζουράκη - Μαρία Σολωμού! Ποια τον «πήρε» από εκείνη;
Μετά το τέλος του λυκείου, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη ενώ έζησε και για ένα διάστημα στη Ρώμη όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και θεατρικής γραφής.


Η Τζίνα Βαρελά μετρά αρκετές συμμετοχές σε ταινίες και σειρές:


2013 Breakfast with Jonny Wilkinson
2011 Η Πέτρα του Διαβόλου
2010 Shortland Street (TV Series)
2010 Bloodlines (TV Series)
2008 Γαμηλιο Πάρτυ
2006 Sione's Wedding
2005 The Market (TV Series)
2005 Power Rangers (TV Series)
2002 Dark Night (TV Series)
2000 Ζήνα Η πριγκίπισσα του Πολέμου (TV Series)