"Έπεσε" το σκότος εν ώρα Happy Day!

Τι έγινε ενώ η εκπομπή ήταν on air;

Σκότος "έπεσε" εν ώρα Happy Day! Την ώρα που η εκπομπή ήταν κανονικά στον αέρα, τα φώτα έσβησαν αφήνoντας τους παρουσιαστές άφωνους!

Στο σκοτάδι έμεινε η εκπομπή της Σταματίνας για μερικά δευτερόλεπτα και δεν φαντάζεστε τι ατάκες ξεστόμισαν οι συνεργάτες της!

Η Σταματίνα κράτησε την ψυχραιμία της και είπε να μην αγχωθεί κανείς, μιας και στον Alpha υπάρχει γεννήτρια. Η παρουσιάστρια στη συνέχεια είπε χιουμοριστικά: «Καλή χρονιά»!, ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος: «Happy Birthday» Η Τίνα Μεσσαροπούλου από την άλλη τόνισε: «Σβήνουν και άλλα φώτα σιγά σιγά…»!

'Έπεσε' το σκότος εν ώρα Happy Day!

Ωστόσο η στιγμή που έπεσαν τα φώτα ήταν όταν σχολίαζαν τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκης που είχε χθες, Τρίτη 29 Οκτωβρίου και πάτησε τα 50!

Happy Day: Παρουσιαστής αποκαλύπτει τον λόγο που δεν εντάχθηκε στην ομάδα! (Βίντεο)

Γνωστός παρουσιαστής αποκαλύπτει τον λόγο που δεν εντάχθηκε τελικά στην ομάδα της εκπομπής «Happy Day»!

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για τη θέση που πήρε τελικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους, πέταξε κάποια «καρφιά».

Είπε χαρακτηριστικά:

«Έγινε ένας κύκλος δοκιμαστικών με πάρα πολύ λίγα άτομα, νομίζω ήταν 4 άτομα. Ένιωσα ότι πήγε πάρα πολύ καλά, χάρηκα που γνώρισα τα παιδιά εκεί, αλλά από ό,τι κατάλαβα και από ό,τι φάνηκε στην πορεία, αυτό που έψαχναν ήταν ένας άντρας μεγαλύτερης ηλικίας με πιο έντονη τη διάθεση του gossip στο σχόλιό του. Οπότε έγινε και η επιλογή που έγινε και νομίζω δικαίως».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Happy Day: Στημένη η ατάκα «χρυσή μετριότητα»! Το αποκάλυψαν στον αέρα!

Στημένη η ατάκα «χρυσή μετριότητα» που ειπώθηκε στο Happy Day και προκάλεσε ντόρο! Το αποκάλυψαν στον αέρα και μείναμε κάγκελο!

«Έχει πολύ φωτογένεια. Είναι πολύ δύσκολο να πάρει κάποιος μια κακή φωτογραφία από σένα. Ενώ θα σε χαρακτήριζα χρυσή μετριότητα», είχε πει ο Χάρης Χριστόπουλος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και έγινε ο κακός χαμός.

Οι συζητήσεις για βραδινή εκπομπή της Σταματίνας!

Μεταξύ όσων ασχολήθηκαν με την παραπάνω ατάκα ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ σχολίων.

Η Σταματίνα, λοιπόν, στο Happy Day της Τετάρτης έδωσε εξηγήσεις για το τι συνέβη...

«Θα σας πω ένα δικό μας παρασκήνιο που αξίζει να μάθετε. Όταν κάναμε τις πρόβες, συζητώντας ένα θέμα για τη μόδα, κάναμε μια κουβέντα και μου είπε αυτό το πράγμα ο Χάρης για πλάκα. Του είπα ότι «αυτό είναι θεϊκό, δεν έχω καλύτερο από το να με τρολάρουν, θα σε προκαλέσω με κάποιο τρόπο να μου το πεις στον αέρα». Μου είπε ότι αυτό δεν λέγεται στον αέρα και του απάντησα «θα μου το πεις και θα κάνουμε και πλάκα»…», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.