Χρύσπα: Η πλαστική που έκανε και η παρενόχληση που δέχτηκε επί σκηνής!

«Με ακούμπησε σε...»!

Χρύσπα: Η πλαστική που έκανε και η παρενόχληση που δέχτηκε επί σκηνής!

Η Χρύσπα μίλησε για την πλαστική που έκανε, αλλά και για την παρενόχληση που δέχτηκε επί σκηνής!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τα είπε όλα!

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Έχουν πει διάφορα για τα κιλά μου αλλά μέχρι και ότι έχω κάνει πλαστική στη μύτη μου. Έχω κάνει μια επέμβαση αισθητικής, σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη. Στο στήθος».

Ακομπλεξάριστη! Η Χρύσπα μας δείχνει το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς!

«Μου έχει συμβεί πάνω στη σκηνή, κάποιος που είχε πιει λίγο παραπάνω, να φερθεί λίγο πιο εκδηλωτικά από ότι θα έπρεπε. Με ακούμπησε σε σημείο που δεν έπρεπε και νευρίασα πολύ. Σταμάτησα τη μουσική και είπα, "χειροκροτήστε τον μάγκα εδώ". Είμαι πολύ ευθύς χαρακτήρας και το έχω πληρώσει. Έχω καλούς φίλους που με συμπαθούν πολύ στη δουλειά ή ανθρώπους που με αντιπαθούν πολύ».

Χρύσπα: Η πλαστική που έκανε και η παρενόχληση που δέχτηκε επί σκηνής!

Χρύσπα: Η πλαστική που έκανε και η παρενόχληση που δέχτηκε επί σκηνής!

Χρύσπα: Έγινε έξαλλη η τραγουδίστρια! Οι φήμες που την έβγαλαν από τα... ρούχα της!

Έξαλλη έγινε η Χρύσπα και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

Η τραγουδίστρια, τις τελευταίες μέρες, έρχεται αντιμέτωπη με τις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει από το σύζυγο της Παναγιώτη Νικολάου!

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο τα τελευταία οκτώ χρόνια και από την αρχή της σχέσης τους ήταν διακριτικοί και απέφευγαν τα φλας της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Χρύσπα όμως αυτή τη φορά ξέσπασε μέσω της εφημερίδας Realnews και στέλνει τη δίκη της απάντηση!

"Είμαστε μαζί με τον άντρα μου. Φυσικά δεν έχουμε χωρίσει!" απαντάει θέλοντας να βάλει με αυτόν το τρόπο ένα τέλος στις φήμες.

Ενώ συνεχίζει στην ίδια συνέντευξη: "Γενικότερα δεν μας βλέπετε να κάνουμε συχνά εξόδους. Μας αρέσει να πηγαίνουμε σε μέρη χωρίς τόσες κάμερες και φωτογράφους. Αποφεύγουμε τις δημόσιες εμφανίσεις σε πολυσύχναστα στέκια και πηγαίνουμε εκεί όπου πηγαίνουν και οι φίλοι μας, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Πάντως, σίγουρα δεν έχει συμβεί κάτι ανάμεσά μας".